Breaking

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Dr Aseem Malhotra: «Οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά με την καρδιά μετά από εμβολιασμό κατά Covid το έχει δημοσιεύσει ο ΠΟΥ»

 

«Υπάρχουν σ’ αυτή την λίστα εμφράγματα, περικαρδίτιδα, αρρυθμίες, κολπική μαρμαρυγή, καρδιακή ανεπάρκεια»

Ο ΠΟΥ δημοσίευσε μια λίστα με πιθανές σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες που σχετίζονται με το εμβόλιο mRNA για τον COVID, όπως αποκαλύπτει ο Dr Aseem Malhotra, έγκριτος καρδιολόγος:

«Οτιδήποτε και ό,τι μπορεί να πάει στραβά με την καρδιά είναι σε αυτήν την λίστα…και αυτό βλέπουμε».

Όπως σημειώνει:

«Όταν έκανα τις δικές μου ερευνητικές αναλύσεις το πιο σημαντικό ήταν η ανακάλυψη του γεγονότος ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, είχε εγκρίνει μια λίστα όταν κυκλοφορούσαν τα εμβόλια με πιθανές σοβαρές παρενέργειες που έπρεπε να ‘χουμε κατά νου.

Εξετάστε αυτή τη λίστα! Είναι εντυπωσιακή. Και ουσιαστικά οτιδήποτε και όλα όσα μπορούν να πάνε στραβά με την καρδιά υπάρχουν σ’ αυτή την λίστα από εμφράγματα, περικαρδίτιδα, αρρυθμίες, κολπική μαρμαρυγή, καρδιακή ανεπάρκεια… Είναι όλα εκεί!».

Υπενθυμίζεται ότι μία νέα γερμανική έκθεση  διαπίστωσε κατόπιν αυτοψιών που διεξήχθησαν ότι πέντε άτομα που πέθαναν απροσδόκητα στο σπίτι χωρίς προϋπάρχουσα ασθένεια λίγο μετά τον εμβολιασμό τους κατά του Covid πιθανότατα πέθαναν λόγω του εμβολίου.

Η  έκθεση , που δημοσιεύθηκε στο  Clinical Research in Cardiology, το επίσημο περιοδικό της Γερμανικής Καρδιολογικής Εταιρείας, περιέχει λεπτομερείς αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης το 2021.

Όπως αναφέρει ο Will Jones του Daily Sceptic με επικεφαλής τους Thomas Longerich και Peter Schirmacher, στην έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε πέντε θανάτους που σημειώθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα μετά από την πρώτη ή την δεύτερη δόση εμβολιασμού με Pfizer ή Moderna, η φλεγμονή του καρδιακού ιστού λόγω που προκλήθηκε λόγω αυτοάνοσης απόκρισης είχε πιθανόν ή πιθανώς προκαλέσει το θάνατο.

Το πρώην στέλεχος της Blackrock (Η BlackRock, Inc. είναι μια αμερικανική επενδυτική πολυεθνική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη), Edward Dowd, αναφέρθηκε στην αύξηση των ξαφνικών θανάτων που παρατηρείται σε όλες τις δυτικές χώρες μετά την περίοδο των αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών και όπως αποκάλυψε η αύξηση αυτή αγγίζει το 36%!


Το ποσοστό είναι πρωτοφανές και προκύπτει από τα στοιχεία των ασφαλιστικών εταιρειών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου