Breaking

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Στοιχεία του FDA προκαλούν ανατριχίλα: Σε εγκεφαλικό οδηγεί ο συνδυασμός εμβολίων Pfizer για Covid και γρίπης την ίδια μέρα!

Share

Η λήψη του αναμνηστικού εμβολίου Covid της Pfizer και της γρίπης την ίδια ημέρα αυξάνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού, λέει ο αμερικανικός FDA

Στοιχεία που συνέλεξε ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κατά την σάρωση βάσεων δεδομένων για παρενέργειες των εμβολίων, συνδέουν δεκάδες περιπτώσεις εγκεφαλικών επεισοδίων με την ταυτόχρονη λήψη, την ίδια μέρα του εμβολίου της Pfizer κατά του κορωνοϊού και της γρίππης!

130 εγκεφαλικά σε 21 μέρες!

130 ισχαιμικά εγκεφαλικά επεισόδια, δεκάδες εκ των οποίων θανατηφόρα, καταγράφηκαν σε άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω μέσα σε 21 ημέρες μετά από την λήψη του δισθενούς αναμνηστικού εμβολίου της Pfizer, σύμφωνα με τη συμβουλευτική επιτροπή εμβολίων και σχετικών βιολογικών προϊόντων της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων.

Αυτό ήταν υψηλότερο από τα 92 κρούσματα που καταγράφηκαν στο διάστημα ελέγχου των 22 έως 42 ημερών μετά τον εμβολιασμό, κρούοντας καμπανάκι συναγερμού στις αρχές.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) και η διοίκηση (FDA) αποκάλυψαν το μήνυμα στις 13 Ιανουαρίου, αλλά δεν είχαν πει πόσα κρούσματα καταγράφηκαν από το σύστημα επιτήρησης της αμερικανικής κυβέρνησης για την ασφάλεια του εμβολίου Datalink, το οποίο περιέχει αρχεία από 12,5 εκατομμύρια ανθρώπους σε 11 τοποθεσίες.

Μια προκαταρκτική ανασκόπηση των ιατρικών αρχείων σε ένα σημείο, όπου σημειώθηκαν 24 περιστατικά ισχαιμικού εγκεφαλικού τις τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό Pfizer, αποκάλυψε ότι η πλειονότητα των ατόμων που υπέστησαν εγκεφαλικό είχαν εμβόλιο γρίπης που χορηγήθηκε την ίδια ημέρα με το εμβόλιο για τον COVID-19.

Κείμενο σε εξέλιξη…

bankingnews.gr

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου