Breaking

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Πέθανε ο ηθοποιός Ανταμά Νιάν – Πρωταγωνιστούσε στη σειρά Lupin του Netflix

Share

Σε ηλικία 56 ετών πέθανε ο γνωστός ηθοποιός από τη Γαλλία, Ανταμά Νιάν (Adama Niane), ο οποίος μεταξύ άλλων ήταν γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Leonard στη σειρά Lupin του Netflix. Την είδηση του θανάτου του έκαναν γνωστή τα γαλλικά ΜΜΕ αλλά και ο πρωταγωνιστής της σειράς, Omar Sy.

Ο Adama Niane ήταν ένας πολύ γνωστός ηθοποιός στη Γαλλία, με τη διεθνή του παρουσία να γίνεται γνωστή κυρίως από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως «δολοφόνος Λέοναρντ» στο Netflix, με το «παγωμένο» βλέμμα και τον τρόπο του να κυνηγάει τον Assane Diop, φτάνοντας στον σημείο να απαγάγει τον γιο του.

Είχε γεννηθεί στο Παρίσι και ως ηθοποιός μετρούσε πάνω από 30 χρόνια καριέρας με δεκάδες συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες της Γαλλίας.

Η ανάρτηση του Omar Sy για τον συμπρωταγωνιστή του στο Lupin:

«Στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς του Adama Niane, σπουδαίου ηθοποιού που είχα το προνόμιο και τη χαρά να παίξω δίπλα μου. Ένας άνθρωπος σπάνιας καλοσύνης… Μακάρι η ψυχή του να αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε ο ηθοποιός Omar Sy για τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή του στη γνωστή σειρά του Netflix.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου