Breaking

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Merkel και Hollande δικαιώνουν πλήρως τον Putin-Αναπόφευκτη η νίκη Ρωσίας

Share

H νίκη της Ρωσίας που θα περιλαμβάνει το 25% των εδαφών της Ουκρανίας όπου η πλειοψηφία είναι ρωσώφονοι, είναι αναπόφευκτη.

Για όσους παρακολουθούν τα γεγονότα έχοντας δική τους κρίση και όχι προπαρασκευασμένη από τους μηχανισμούς προπαγάνδας αντιλαμβάνονται ότι η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ήταν 100% δικαιολογημένη όχι 99% αλλά 100% και ο κακός Putin όπως τον αποκαλούν οι Δυτικοί… είναι απλά ο ηγέτης που έγκαιρα πήρε πρωτοβουλίες για να διασφαλίσει τα συμφέροντα της χώρας του…

Οι αποκαλύψεις δύο ηγετών που κυβέρνησαν τις δύο ισχυρότερες χώρες της ηπειρωτικής Ευρώπης την Γερμανίας (Merkel) και Γαλλίας (Hollande) δικαιώνουν πλήρως την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία η εισβολή των ρώσων στην Ουκρανία ήταν 100% δικαιολογημένη.
Γιατί;

Η Merkel η πρώην Γερμανίδα Καγκελάριος αποκάλυψε ότι οι συμφωνίες ειρήνης του Μινσκ (πρωτεύουσα της Λευκορωσίας όπου το 2014 υπογράφηκαν οι συμφωνίες ειρήνης για το Donbass την Ανατολική Ουκρανία) δεν ήταν τίποτε άλλο από τέχνασμα ώστε η Ουκρανία να… κερδίσει χρόνο για να προετοιμαστεί ώστε να καταλάβει την Ανατολική Ουκρανία ή Donbass από τους Ρωσώφωνους που ήταν σε ημιαυτόνομο καθεστώς.
Αν οι δηλώσεις της Merkel ήταν ανακριβείς… δεν θα τις επιβεβαίωνε ο Hollande ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας ο οποίος επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της Merkel…

Η Ουκρανία ήθελε να κερδίσει χρόνο ώστε να εισβάλει και να καταλάβει το Donbass δηλαδή τους ρωσώφονους.

Η Γαλλία δεν επρόκειτο να εφαρμόσει το ψήφισμα 2202 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που υποστηρίζει την εφαρμογή των Συμφωνιών του Μινσκ, παρόλο που ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Γαλλίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας το ψήφισε.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Zeit που δημοσιεύθηκε στις 7 Δεκεμβρίου, η Merkel τόνισε ότι οι Συμφωνίες του Μινσκ ήταν «μια προσπάθεια να δοθεί χρόνος στην Ουκρανία για να γίνει ισχυρότερη, όπως φαίνεται σήμερα.
Η Ουκρανία του 2014-2015 δεν είναι η σύγχρονη Ουκρανία». Σύμφωνα με την Merkel, «ήταν σαφές σε όλους» ότι η σύγκρουση είχε σταματήσει και το πρόβλημα δεν είχε επιλυθεί «αλλά έδωσε στην Ουκρανία ανεκτίμητο χρόνο».
O Putin σχολιάζοντας τις αναφορές Merkel δήλωσε ότι του προκάλεσαν μεγάλη απογοήτευση…

Ο Putin και η Ρωσία έχουν 100% δίκιο και αυτό πλέον επιβεβαιώνεται ξεκάθαρα.
Ο Putin έδρασε γρήγορα καθώς όχι μόνο ήθελε να αποτρέψει την Ουκρανική εισβολή στο Donbass αλλά και να αποτρέψει την είσοδο της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.

Putin όπως Trump

Οι Ρώσοι πρέπει να πιστέψουν ότι η χώρα τους θα παραμείνει «μεγάλη» και «θα προχωρήσει μόνο μπροστά και θα κερδίσει» δήλωσε ο ρώσος Πρόεδρος Putin… θυμίζοντας το προεκλογικό μήνυμα Trump στις ΗΠΑ «να γίνει η Αμερική μεγάλη και πάλι»

Οι δημοκρατικοί στις ΗΠΑ είναι η λάθος πλευρά της ιστορίας στον πόλεμο της Ουκρανίας… καθώς χρησιμοποιούν τους Ουκρανούς – που σκοτώνονται κατά εκατοντάδες καθημερινά – σε ένα παιχνίδι εξουσίας…
Αδιαφορούν για τους νεκρούς Ουκρανούς ή ρώσους στρατιώτες, αρκεί να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των δημοκρατικών που θα αποδειχθούν η μιαρή πλευρά της ιστορίας.

Ορθώς υποστηρίζει ο Trump ότι εάν ήταν Πρόεδρος δεν θα εισέβαλλε στην Ουκρανία η Ρωσία γιατί θα είχε συμφωνηθεί ένα πλαίσιο μεταξύ Trump και Putin καθώς διατηρούν πολύ καλές σχέσεις..
Ο Trump ήταν διορατικός, ο Biden ένα πολιτικό σκουπίδι που συντηρείται στην εξουσία από τα συμφέροντα που τον ελέγχουν…

Ρωσικό υπουργείο Άμυνας: Αναπόφευκτη η νίκη

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δήλωσε ότι βλέπει τη νίκη στην Ουκρανία ως «αναπόφευκτη» – ακόμα και όταν η προέλαση των ρωσικών χερσαίων δυνάμεων στα ανατολικά προς τα νότια φαίνεται να έχει επιβραδυνθεί…

Ο πόλεμος στην Ουκρανίας δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι πολύνεκρος.
Καμία από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές δεν λέει την αλήθεια για τους νεκρούς και τραυματίες…
Η Ρωσία υποστηρίζει ότι έχει 5.937 νεκρούς αλλά δεν συμπεριλαμβάνει τον στρατό των δύο δημοκρατιών Donetsk και Luhansk.

O πραγματικός αριθμός νεκρών και τραυματιών υπολογίζονται σε 62.000 περίπου αξιολογώντας 6 πηγές που δίνουν εκτιμήσεις για τους νεκρούς…
Οι Ουκρανοί υποστηρίζουν ότι έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί 106.000 Ρώσοι στρατιώτες… αλλά όταν κάνουν αναφορά για τις απώλειες του Ουκρανικού στρατού… τις υπολογίζουν σε 8.000…
Η Ευρωπαϊκή Ένωση επισήμως έχει αναφέρει ότι οι νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες είναι 100.000…
Ωστόσο οι νεκροί και τραυματίες υπολογίζονται πλέον σε 154.000 Ουκρανοί συμπεριλαμβανομένων και 34.000 αγνοουμένων…

Όταν σκοτώνεται ένας Ουκρανός και παραμένει στο μέτωπο και το πτώμα του δεν μεταφέρεται για ταφή, οι Ουκρανοί τον καταγράφουν ως αγνοούμενο.

Και οι αγνοούμενοι Ουκρανοί είναι 34.000 σύμφωνα με επίσημα έγγραφα του Ουκρανικού στρατού (αναλογιστείτε 34.000 πτώματα αγνοούνται…)

Οι αμερικανοί υπολογίζουν ότι ο ρωσικός στρατός έχει χάσει 100.000 στρατιώτες και ο Ουκρανικός 100.000 στρατιώτες αλλά δεν μπορεί να τεκμηριώσουν τις εκτιμήσεις τους…

Ο στρατηγός Mark Milley, πρόεδρος του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ, ανέφερε επίσης ότι περίπου 40.000 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους αφού είχαν εμπλακεί στη σύγκρουση.

Τα Ηνωμένα Έθνη αναφέρουν ότι ο συνολικός αριθμός απωλειών αμάχων στην Ουκρανία είναι 17.831, συμπεριλαμβανομένων 6.884 νεκρών και 10.947 τραυματιών.

Μετά τον ένα Patriot θα έρθουν και τα ATACMS

Δεν είναι απίθανο το ΝΑΤΟ να προμηθεύσει στην Ουκρανία ATACMS.
Οι πύραυλοι εδάφους-εδάφους MGM-140 Army Tactical Missile System (ATACMS) εάν τελικά δοθούν στην Ουκρανία θα σηματοδοτήσει την κλιμάκωση του πολέμου.

Το MGM-140 ATACMS είναι ένας τακτικός βαλλιστικός πύραυλος 610 χιλιοστών που κατασκευάζεται από τη Lockheed Martin…

Ο πύραυλος είναι ικανός να επιταχύνει σε υπερηχητικές ταχύτητες 3,5 Mach, και είναι δύσκολο να αναχαιτιστεί.
Το πιο σημαντικό, σε σύγκριση με τα GMLRS, τα οποία χρησιμοποιεί ο ουκρανικός στρατός, είναι ότι το ATACMS μπορεί να χτυπήσει στόχους έως και 300 χιλιόμετρα μακριά.

Με τέτοια ικανότητα κρούσης μεγάλης εμβέλειας και διάτρησης, η Ουκρανία μπορεί να καταστρέψει οποιονδήποτε πολύτιμο στόχο μέσα στη Ρωσία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ρωσία έχει προειδοποιήσει τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ «εάν οι ΗΠΑ αποφασίσουν να προμηθεύσουν πυραύλους μεγαλύτερου βεληνεκούς στην Ουκρανία, τότε θα περάσουν την κόκκινη γραμμή και θα καταστούν άμεσο μέρος στη σύγκρουση».

Υπάρχουν ανησυχίες μεταξύ των μελών του ΝΑΤΟ ότι εάν η Ουκρανία οπλιστεί με οπλικά συστήματα μεγάλης εμβέλειας που θα της επέτρεπαν να χτυπήσει βαθιά μέσα στη ρωσική επικράτεια, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλη κλιμάκωση του πολέμου με απρόβλεπτες παγκόσμιες διαστάσεις.

Ωστόσο, η απόφαση των ΗΠΑ να προμηθεύσουν Patriot αύξησε την αισιοδοξία στους Ουκρανούς ότι θα χορηγηθούν και πύραυλοι ATACMS.

Οι Ουκρανοί… προετοιμάζουν το έδαφος για να αποσυρθούν από το Bakhmut…όπου αποδεκατίστηκαν 

Εδώ και μήνες το Bakhmut βομβαρδίζεται.

Κάποτε είχε 77.000 κατοίκους και έχει απομείνει με 8.200 κατοίκους.
Οι Ουκρανοί ωστόσο όλο και περισσότερο παρουσιάζουν μια εικόνα σαν να προετοιμάζονται να υποχωρήσουν και προφανώς θα πουν… μια διαλυμένη πόλη ήταν χωρίς στρατηγική σημασία…
Εάν δεν είχε στρατηγική σημασία δεν θα κρατούσαν πάση θυσία τόσους μήνες το Bakhmut.

Δεν θα σκοτώνονταν πάνω από 4.500 ουκρανοί στρατιώτες για την υπεράσπιση του Bakhmut και δεν θα έστελναν συνεχώς εφεδρείες…

Ο Ουκρανικός στρατός αναφέρει τώρα ότι το 90% των κατοικιών στην πόλη Bakhmut έχει καταστραφεί και πλέον δεν αξίζει να ανοικοδομήσεις αυτή την πόλη, καλύτερα να δημιουργήσεις μια νέα πόλη εκ του μηδενός..

Τίποτα δεν είναι τυχαίο… και σίγουρα δεν ήταν ατυχήματα

Οι πτήσεις ουκρανικών πυραύλων εντός των συνόρων γειτονικών κρατών δεν είναι ποτέ ατυχήματα.
Το χτύπημα του ουκρανικού πυραύλου S-300 στην Πολωνία που σκότωσε δύο Πολωνούς πολίτες ήταν μια κατάφωρη πρόκληση με στόχο να εμφανιστεί ότι η Ρωσία χτύπησε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ…και επακόλουθο αυτού η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στον Ουκρανικό πόλεμο.
Οι Ουκρανοί έκαναν ότι δεν ήξεραν… αλλά τους άδειασαν αμέσως μέχρι και οι αμερικανοί…

Το πρόσφατο χτύπημα των ουκρανικών συστημάτων αεράμυνας πάλι με S-300 που έφτασε στον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας ενώ φέρεται να στόχευε ρωσικούς πυραύλους και μη επανδρωμένα UAV ήταν τέχνασμα.
Χρησιμοποιήθηκε από τον ουκρανικό στρατό για να αποκαλύψει τα μέρη όπου αναπτύσσονται τα συστήματα αεράμυνας των Λευκορώσων, στις παραμεθόριες περιοχές.
Οποιαδήποτε πληροφορία για τον στρατό της Λευκορωσίας είναι πολύτιμη για τους Ουκρανούς που ανησυχούν για εμπλοκή της Λευκορωσίας στον Ουκρανικό πόλεμο…

iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου