Breaking

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Σοκ: Έλληνας Τραβεστί ζητά οι γκέι γονείς να κάνουν sex με τα υιοθετημένα παιδιά τους.

Share

Σε συνέχεια της ντροπιαστικής για την ελληνική πανεπιστημιακή κοινότητα εκδήλωσης, όπου ένας τραβεστί διαβάζει παραμύθια σε μικρά παιδιά, ένας άλλος τραβεστί ζητεί να κάνουν σεξ οι gay γονείς στα παιδιά που υιοθετούν ή στα παιδιά που αποκτούν με τεχνητή γονιμοποίηση, αρκεί…  αυτά να είναι ευτυχισμένα!

Και ακόμα δεν έχει κινηθεί ένας Εισαγγελέας να μαζέψει και τους υπεύθυνους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τους συγκεκριμένους τραβεστί.

Το θέμα δεν είναι απλά κοινωνικό, πρώτα και κύρια είναι βαθιά πολιτικό: Διότι πρόκειται για «Λιγνάδηδες», αλλά με… φούστα.

Οι υπεύθυνοι είναι οι κυβερνήσεις και τα δικαστήρια που αφήνουν ελεύθερους να κυκλοφορούν άτομα σαν τον Λιγνάδη παρά την καταδίκη τους.

Και ο τραβεστί που καλεί να κάνουν σεξ στα παιδιά τους τα gay ζευγάρια διαπράττοντας βαρύ ποινικό αδίκημα, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος!

Ακολουθούν τα όσα ανατριχιαστικά είπε:

«Ειδικά με όλα αυτά που γίνονται εδώ πέρα στην Ελλάδα θυμήθηκα ότι στο εξωτερικό και τετράχρονα μπορούνε να πάνε σε γκέι-μπαρ και τρίχρονα μπορούνε να πάνε σε γκέι-μπαρ, τελικά ότι θες να κάνεις μπορείς να κάνεις στο εξωτερικό.

Εδώ δεν έχουν τέτοια πρόοδο γι’ αυτό το παρεξηγούν.

Πατεράδες που μεγαλώνουν παιδάκια από μικρά, πατεράδες όχι μητέρες, και είναι πάντα ευτυχισμένα τα μικρά.

Τώρα αν θέλει ο πατέρας να τα κάνει και σεξ να τα κάνει.

Δικαίωμά του, δεν μπορείς εσύ να μπεις στο σπίτι του άλλου στο κρεβάτι του άλλου, αν θα βάλει το παιδί για ύπνο ή αν θα βάλει το παιδί προφυλακτικό να το γ@μήσει.

Όταν το έχει στην δικαιοδοσία του ο κάθε πατέρας χωρισμένος ή που το μεγαλώνουν μαζί πατεράδες, θα το κάνουν ότι θέλουν. Το θέμα είναι, είναι ευτυχισμένο το παιδί, από τη στιγμή που είναι… τέλος.

… Ή μικρός φάει το καρότο είτε μεγάλος το φάει το καρότο στο τέλος θα το φάει το καρότο, από εκεί και πέρα θα τον περιμένει και ο κουμπάρος, ο ξάδερφος, ο θείος, θα τον περιμένει και ο πατέρας του ο ίδιος».

Ένας ίδιας ποιότητας άτομο, ένας τραβεστί (Drag Queen), εμφανίστηκε λοιπόν για να διαβάσει παραμύθια σε μικρά παιδιά, το οποίο σε δικό του δημοσιευμένο βίντεο αναφέρει πως «πηδ@ει 15χρονα» και μάλιστα κινδύνεψε «να πάει φυλακή» γι’ αυτό.

Παιδιά που βρίσκονται σε μία ηλικία, εύθραυστη και στην οποία ακόμα σχηματίζεται η προσωπικότητά τους ακούσαν παραμύθια από το άτομο αυτό το οποίο δημοσίως ομολογεί πως έχει βιάσει παιδιά!

πηγη pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου