Breaking

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Το WEF προσλαμβάνει ανεμβολίαστους πιλότους για να τους πετάξουν στο Νταβός

Share

Ο Κλάους Σβαμπ απαγόρευσε στους εμβολιασμένους πιλότους να μεταφέρουν τα μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ από και προς το Νταβός, λόγω του κινδύνου που ενέχουν για την ασφάλεια.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα μέλη του WEF μεταφέρονται αποκλειστικά με ανεμβολίαστους πιλότους στο συνέδριο του 2023 στο Νταβός της Ελβετίας.

Ο Josh Yoder, ο επικεφαλής της ομάδας U.S. Freedom Flyers, μιας ομάδας πιλότων κατά του εμβολιασμού, δήλωσε στον πιλότο Alan Dana ότι δέχεται ερωτήματα από την ελίτ του Νταβός που ενδιαφέρεται να προσλάβει ανεμβολίαστους πιλότους για να πετάξουν τα επαγγελματικά τους ταξίδια.

“Δέχεται τώρα τηλεφωνήματα από πλούσιους επιχειρηματίες και εταιρείες για να πετάξουν τα στελέχη τους με επαγγελματικά αεροσκάφη με ανεμβολίαστο πλήρωμα”, δήλωσε ο Dana στην εκπομπή “Maria Zeee Uncensored” αυτή την εβδομάδα.

Unvaccinated Pilots Like Josh Yoder Are Becoming a Sought-After Commodity for the Ultra Rich

Το Infowars.com αναφέρει: “Έχουν την πολυτέλεια να μπορούν να επιλέξουν, επειδή υπάρχει ακόμη μεγάλος αριθμός πληρωμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες που δεν έχουν εμβολιαστεί επειδή οι εταιρείες για τις οποίες εργάζονται δεν το επέβαλαν”.

“Αυτοί οι πλούσιοι επιχειρηματίες απαιτούν ανεμβολίαστο πλήρωμα στα επαγγελματικά τους ταξίδια”, πρόσθεσε ο Dana. “Οι επιβάτες μιας αεροπορικής εταιρείας που αγόρασαν εισιτήριο δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια”.

Ο Dana, πρώην πιλότος της JetStar, μιας αεροπορικής εταιρείας με έδρα τη Σιγκαπούρη, σημείωσε ότι τέτοιου είδους ερωτήματα δεν έχουν έρθει τόσο συχνά στο παράρτημα της Freedom Flyers της Αυστραλίας, επειδή δεν υπάρχει τόσο καιρό και δεν έχει τόσο “καλές διασυνδέσεις”.

Σχεδόν όλες οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ επέβαλαν το 2021 το πειραματικό εμβόλιο COVID για τους πιλότους και το πλήρωμα, οδηγώντας τους διαφωνούντες πιλότους να σχηματίσουν την αμερικανική οργάνωση Freedom Flyers.

Δύο χρόνια αργότερα, τα αναδυόμενα δεδομένα και η αύξηση των τεκμηριωμένων περιστατικών ατόμων που “πέθαναν ξαφνικά” μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19 mRNA φαίνεται να κάνουν την ελίτ να αναθεωρεί ποιος τους πετάει σε όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου