Breaking

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Τα στοιχεία είναι συντριπτικά: Μυοκαρδίτιδα και αιφνίδιος θάνατος θερίζουν νέους από 18 έως 39 ετών που έχουν εμβολιαστεί για Covid

Η εκστρατεία μαζικών εμβολιασμών έχει ήδη αφαιρέσει περισσότερα από τρία χρόνια από το προσδόκιμο ζωής στις ΗΠΑ

Ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό φαινόμενο παρατηρείται τόσο στις ΗΠΑ, όσο και σε πολλές χώρες του κόσμου, με ιδιαίτερα προχωρημένη την εμβολιαστική εκστρατεία έναντι του Covid.
Στις ΗΠΑ τα στοιχεία είναι συντριπτικά.

Μια πρόσφατη έρευνα από τον Steve Kirsch υποδηλώνει ότι η μυοκαρδίτιδα και ο αιφνίδιος θάνατος είναι πλέον δύο από τις κορυφαίες αιτίες πρόωρου τέλους, σε όλους όσοι έχουν εμβολιαστεί έναντι του Covid.
Στις αρχές Οκτωβρίου 2022, ο Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα Dr. Joseph Ladapo εξέδωσε επείγουσα προειδοποίηση για το εμβόλιο συνιστώντας στους άνδρες ηλικίας μεταξύ 18 και 39 ετών να απέχουν από άλλες δόσεις καθώς τα δεδομένα δείχνουν αύξηση 84% στους θανάτους που σχετίζονται με την καρδιά εντός 28 ημερών από την ημέρα εμβολιασμού.

Αυξημένος κίνδυνος θανάτου

Οι άνδρες ηλικίας άνω των 60 ετών έχουν 10% αυξημένο κίνδυνο θανάτου από καρδιακή νόσο εντός 28 ημερών.
Η εκστρατεία μαζικών εμβολιασμών έχει ήδη αφαιρέσει περισσότερα από τρία χρόνια από το προσδόκιμο ζωής στις ΗΠΑ και στο μέλλον, προβλέπεται περαιτέρω μείωση καθώς τα καρδιακά προβλήματα που σχετίζονται με το εμβόλιο, συνεχίζονται, όπως αναφέρεται από τον Edward Dowd στο βιβλίο του «Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022».
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα υπερβολικά ποσοστά θνησιμότητας άρχισαν να εκτοξεύονται στα ύψη στην ομάδα 26 έως 41 ετών λίγο μετά την κυκλοφορία των εμβόλων για τον Covid.
Μόνο μεταξύ Φεβρουαρίου 2021 και Μαρτίου 2022, η ηλικιακή αυτή ομάδα βίωσε το ισοδύναμο ενός πολέμου στο Βιετνάμ με περισσότερους από 60.000 υπερβολικούς θανάτους.

Οι θάνατοι αθλητών

Ο μαζικός εμβολιασμός είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να εξηγήσει αυτή την ξαφνική αύξηση της θνησιμότητας σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, επισημαίνει ο συγγραφέας, σύμφωνα με τον ιστότοπo Noqreport.
Οι αιφνίδιοι θάνατοι μεταξύ αθλητών υψηλών επιδόσεων έχουν επίσης εκτοξευθεί κατά σχεδόν 1.700%, και η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο.
Περίπου 1.148 επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές υπέστησαν θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο το 2021 και το 2022, δίνοντάς μας ετήσιο μέσο ποσοστό θνησιμότητας 574 τα έτη της πανδημίας.

Αβάσιμοι ισχυρισμοί

Όταν παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τα εμβόλια για τον Covid τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) έκαναν αρκετούς ισχυρισμούς που έκτοτε έχουν αποδειχθεί εντελώς ψευδείς.
Ισχυρισμοί, όπως ότι το mRNA θα παρέμενε στο σημείο της ένεσης και πως προκύπτουσα ακίδα πρωτεΐνη θα αποβληθεί γρήγορα από το σώμα σας.
Η πρωτεΐνη ακίδα έχει βρεθεί στον εγκέφαλο ατόμων με εγκεφαλίτιδα (φλεγμονή του εγκεφάλου) και σε βλάβες του έρπητα ζωστήρα που προκαλούνται από εμβόλιο.
Τόσο το mRNA όσο και η πρωτεΐνη ακίδας έχουν βρεθεί σε λεμφαδένες περισσότερες από 60 ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Η έρευνα δείχνει ότι η κύρια διαφορά μεταξύ εκείνων που ανέπτυξαν συμπτώματα μυοκαρδίτιδας και εκείνων που δεν εμφάνισαν ήταν ότι οι συμπτωματικοί ασθενείς είχαν αξιοσημείωτα αυξημένα επίπεδα πρωτεΐνης ακίδας.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου