Breaking

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Aπίστευτη λοβιτούρα στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο: Είχαν κοντύνει τα δοκάρια στην εστία του Ατρόμητου πέντε πόντους! – Τι άλλο θα δούμε!

Share

Ποιος έχει κάνει την απάτη;

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση Ατρόμητος-ΑΕΚ, για την 21η αγωνιστική της Super League, καθώς κάποιοι είχαν κοντύνει τα δοκάρια και ειδικά η εστία του Ατρομήτου ήταν πέντε πόντους πιο κοντή από της ΑΕΚ!

Δηλαδή, το άλλο θα δούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου!

Συγκεκριμένα, κατά την καθιερωμένη βόλτα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του ματς, οι άνθρωποι της Ένωσης παρατήρησαν πως υπάρχει πρόβλημα με τις αποστάσεις στις δύο εστίες και πρέπει να λυθεί άμεσα για να γίνει η σέντρα στο ματς.

Αμέσως κλήθηκαν οι αρμόδιοι και μέτρησαν πως υπάρχει απόκλιση τριών και πέντε εκατοστών αντίστοιχα στη θέση της μίας εστίας του γηπέδου.

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου με χορτοκοπτικά μηχανήματα και διάφορα εργαλεία προσπάθησαν να αυξήσουν το ύψος της μίας εστίας ώστε να διορθωθεί η ασυμμετρία αλλά δεν τα κατάφεραν εγκαίρως με αποτέλεσμα να αναβληθεί το ματς.

Αμέσως κλήθηκαν οι αρμόδιοι και μέτρησαν πως υπάρχει απόκλιση τριών και πέντε εκατοστών αντίστοιχα στη θέση της μίας εστίας του γηπέδου.

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου με χορτοκοπτικά μηχανήματα και διάφορα εργαλεία προσπάθησαν να αυξήσουν το ύψος της μίας εστίας ώστε να διορθωθεί η ασυμμετρία.

Όμως, οι προσπάθειές του δεν έπιασαν τόπο και έτσι ο διαιτητής Μανούχος αποφάσισε να αναβάλλει το ματς.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου