Breaking

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Η Ατζέντα του Bill Gates γίνεται πραγματικότητα: Συνδέστε την ταυτότητά σας, τα οικονομικά και τα ιατρικά σας αρχεία για το…«καλό» σας!


Share

Τα σχέδια του Μπιλ Γκέιτς για τον κόσμο μετά το COVID-19 περιλαμβάνουν μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία για τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού στο σύνολό του, από την κούνια μέχρι τον τάφο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζέιμς Κόρμπετ.

Ο Μπιλ Γκέιτς χρησιμοποίησε τον εκπληκτικό πλούτο του για να αγοράσει τον παγκόσμιο έλεγχο και το έκανε υπό τον μανδύα της «φιλανθρωπίας». Ένα σημαντικό κομμάτι αυτού του ελέγχου είναι ο έλεγχος της αύξησης του πληθυσμού. Η οικογένεια του Gates έχει επίσης μακρά ιστορία υποστήριξης της ευγονικής. Σύμφωνα με τον Γκέιτς, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα μπορούσε να μειωθεί κατά 10% έως 15% εάν «κάνουμε πραγματικά εξαιρετική δουλειά σε νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη [και] υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας». Η θεωρία του είναι ότι καθώς βελτιώνεται η υγεία, οι οικογένειες επιλέγουν να κάνουν λιγότερα παιδιά.

Πηγή: Children’s Health Defense

Άρθρο του Dr. Joseph Mercola

Το 2017, η Gavi, η Vaccine Alliance — που ιδρύθηκε από το Ίδρυμα Gates σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), την Παγκόσμια Τράπεζα και τους κατασκευαστές εμβολίων — αποφάσισε να παρέχει σε κάθε παιδί μια ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα για να εξασφαλίσει 100% κάλυψη εμβολίων.

Ο Gates έχει επίσης επενδύσει στην ανάπτυξη και εφαρμογή προγραμμάτων βιομετρικής ταυτοποίησης που συνδέονται με ψηφιακά νομίσματα. Τελικά, το σχέδιο είναι να συνδέσουμε τα πάντα μαζί – την ταυτότητά μας, τα οικονομικά, τα ιατρικά δεδομένα, τα αρχεία εμβολίων και πολλά άλλα – οπότε θα είμαστε 100% σκλάβοι.

Από τότε που ο COVID-19 εισήλθε για πρώτη φορά στη σκηνή, η ανταλλαγή ιδεών έχει ουσιαστικά απαγορευτεί. Μοιράζοντας τις απόψεις μου και τις απόψεις διαφόρων ειδικών καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας σχετικά με τις θεραπείες για τον COVID-19 και τα πειραματικά εμβόλια για τον COVID-19, έγινα κύριος στόχος του Λευκού Οίκου, του πολιτικού κατεστημένου και της παγκόσμιας φυλής.

Η προπαγάνδα και η διάχυτη λογοκρισία έχουν αναπτυχθεί για να πάρουν τον έλεγχο σε κάθε μέρος της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένης της υγείας, των οικονομικών και της προσφοράς τροφίμων. Τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης είναι βασικός παράγοντας και συνέβαλαν καθοριστικά στη δημιουργία και την τροφοδότηση του φόβου.

Αναδημοσιεύω αυτό το άρθρο στην αρχική του μορφή για να δείτε πώς εξελίχθηκε η εξέλιξη.

Στο «Πώς ο Μπιλ Γκέιτς μονοπώλησε την παγκόσμια υγεία», παρουσίασα τα Μέρη 1 και 2 της έκθεσης του ερευνητή δημοσιογράφου Τζέιμς Κόρμπετ για αυτόν τον μη εκλεγμένο τσάρο της παγκόσμιας υγείας.

Το Μέρος 1 εξέτασε πώς ο Γκέιτς κατέληξε σε θέση να μονοπωλήσει την παγκόσμια υγεία, παρά την έλλειψη υγείας ή ιατρικής εκπαίδευσης. Στο Μέρος 2, παρουσίασε το σχέδιο του Γκέιτς για τον εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού κατά του COVID-19 (αν και δεν υπάρχει λόγος να φανταστούμε ότι το σχέδιο θα παραμείνει περιορισμένο σε ένα μόνο εμβόλιο).

Εδώ, στα Μέρη 3 και 4, τα οποία θα βρείτε στο παρακάτω βίντεο, ο Corbett βουτάει στα κίνητρα, την ιδεολογία και τις συνδέσεις του Gates που φαίνεται να έχουν διαμορφώσει και να οδηγούν τα σχέδιά του μετά την COVID-19 για τον κόσμο — σχέδια που περιλαμβάνει μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία για τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού στο σύνολό του, από την κούνια μέχρι τον τάφο.

Ο έλεγχος του πληθυσμού είναι ο κύριος στόχος

Όπως σημειώνει ο Κόρμπετ, ο Γκέιτς χρησιμοποίησε τον εκπληκτικό πλούτο του για να αγοράσει τον έλεγχο και το έκανε υπό τον μανδύα της «φιλανθρωπίας». Ένα σημαντικό κομμάτι αυτού του ελέγχου είναι ο έλεγχος της αύξησης του πληθυσμού.

Πράγματι, μια συνάντηση τον Μάιο του 2009 μεταξύ του Sir Paul Nurse, τότε προέδρου του Rockefeller University, του Warren Buffet, του David Rockefeller Jr., του George Soros, του δήμαρχου της Νέας Υόρκης Michael Bloomberg, του Ted Turner και της Oprah Winfrey, περιστρέφεται γύρω από το πώς αυτοί οι δισεκατομμυριούχοι μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το πλούτου για τον περιορισμό της πληθυσμιακής αύξησης — χωρίς τη συμβολή ή την παρέμβαση κυβερνητικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με ένα άρθρο στους The Sunday Times , συναντήθηκαν μετά από αίτημα του Γκέιτς για να συζητήσουν «την ένωση δυνάμεων για να ξεπεραστούν τα πολιτικά και θρησκευτικά εμπόδια στην αλλαγή». Το άρθρο συνεχίζει:

«Η Stacy Palmer, συντάκτρια του Chronicle of Philanthropy, είπε ότι η σύνοδος ήταν άνευ προηγουμένου. «Το μάθαμε μόνο μετά, τυχαία. Κανονικά αυτοί οι άνθρωποι χαίρονται να μιλούν για καλούς λόγους, αλλά αυτό είναι διαφορετικό – ίσως επειδή δεν θέλουν να τους βλέπουν ως μια παγκόσμια κούρσα», είπε. … Παίρνοντας το σύνθημά τους από τον Γκέιτς, συμφώνησαν ότι ο υπερπληθυσμός ήταν προτεραιότητα. …

«Ένας άλλος καλεσμένος είπε ότι δεν υπήρχε «τίποτα τόσο χονδροειδές όσο μια ψήφος», αλλά προέκυψε συναίνεση ότι θα υποστήριζαν μια στρατηγική στην οποία η αύξηση του πληθυσμού θα αντιμετωπιζόταν ως μια δυνητικά καταστροφική περιβαλλοντική, κοινωνική και βιομηχανική απειλή.

«… «Πρέπει να είναι ανεξάρτητοι από τις κυβερνητικές υπηρεσίες, οι οποίες δεν είναι σε θέση να αποτρέψουν την καταστροφή που όλοι βλέπουμε να πλανάται».

Σύμφωνα με τον Γκέιτς, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα μπορούσε να μειωθεί κατά 10% έως 15% εάν «κάνουμε πραγματικά εξαιρετική δουλειά σε νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη [και] υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας». Η θεωρία του είναι ότι «καθώς η υγεία βελτιώνεται, οι οικογένειες επιλέγουν να κάνουν λιγότερα παιδιά. … Καθώς βελτιώνετε την υγεία, μέσα σε μισή γενιά ο ρυθμός αύξησης του πληθυσμού μειώνεται».

Εμβόλια για τη μείωση της γονιμότητας

Αλίμονο, όπως σημειώνει ο Corbett , «η ιδέα της χρήσης εμβολίων ως παραγόντων αποστείρωσης —ακόμα και χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση του κοινού— δεν είναι συνωμοσιολογία, αλλά τεκμηριωμένο γεγονός».

Επισημαίνει ένα απόσπασμα από την ετήσια έκθεση του Ιδρύματος Ροκφέλερ για το 1968 και την πενταετή ανασκόπηση, η οποία υπό τον τίτλο «Προβλήματα του πληθυσμού», αναφέρει ότι «πολύ λίγη εργασία βρίσκεται σε εξέλιξη για ανοσολογικές μεθόδους, όπως τα εμβόλια, για τη μείωση της γονιμότητας και απαιτείται πολύ περισσότερη έρευνα για να βρεθεί μια λύση εδώ».

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, το Ίδρυμα Ροκφέλερ υποσχέθηκε να ζητήσει και να χρηματοδοτήσει «ιδρυμένους και αρχάριους ερευνητές να στρέψουν την προσοχή τους σε πτυχές της έρευνας στην αναπαραγωγική βιολογία που έχουν επιπτώσεις στην ανθρώπινη γονιμότητα και τον έλεγχό της».

Το 1972, το Συμβούλιο Πληθυσμού που χρηματοδοτήθηκε από τον Rockefeller ένωσε τις δυνάμεις του με τον ΠΟΥ, δημιουργώντας την Task Force on Vaccines for Fertility Regulation, και το 1995, η ειδική ομάδα ανέφερε ότι είχαν αναπτύξει ένα πρωτότυπο εμβολίου κατά της hCG (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη) που θα εμπόδιζε τις γυναίκες να φέρουν ένα μωρό μέχρι τη λήξη.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, «μια σειρά από σκάνδαλα σχετικά με τα προγράμματα εμβολιασμού υπό την ηγεσία του ΠΟΥ στον Τρίτο Κόσμο οδήγησαν σε ισχυρισμούς ότι τα εμβόλια κατά του τετάνου σε μέρη όπως οι Φιλιππίνες και η Κένυα ήταν εφοδιασμένα με hCG προκειμένου να εφαρμοστεί μυστικά ο έλεγχος του πληθυσμού», λέει ο Corbett. .

Η διαμάχη που ακολούθησε καθήλωσε τις εκστρατείες που προωθούν τον έλεγχο του πληθυσμού μέσω εμβολίων.

Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates αναβίωσε την ιδέα κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του 2012 για τον Οικογενειακό Προγραμματισμό στο Λονδίνο, όταν ανακοινώθηκε ότι το ίδρυμα θα χρηματοδοτήσει την έρευνα, την ανάπτυξη και την ανάπτυξη «ενέσιμων αντισυλληπτικών», με στόχο τον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Ο Corbett λέει :

«Αλλά οι Πύλες δεν αρκέστηκαν να σταματήσουν εκεί. Το 2014 ανακοινώθηκε ότι η Microchips Biotech, Inc., μια εταιρεία στο Λέξινγκτον της Μασαχουσέτης, είχε αναπτύξει μια νέα μορφή ελέγχου των γεννήσεων: «ένα ασύρματο εμφύτευμα που μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί με ένα τηλεχειριστήριο και που έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί έως 16 ετών».

«Σύμφωνα με το MIT Technology Review, η ιδέα προέκυψε όταν ο Μπιλ Γκέιτς επισκέφτηκε το εργαστήριο του ΜΙΤ του Ρόμπερτ Λάνγκερ το 2012 και τον ρώτησε εάν θα ήταν δυνατό να δημιουργηθεί μια εμφυτεύσιμη συσκευή ελέγχου των γεννήσεων που θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί εξ αποστάσεως.

«Ο Λάνγκερ παρέπεμψε τον Γκέιτς στην τεχνολογία μικροτσίπ ελεγχόμενης απελευθέρωσης που είχε εφεύρει και είχε χορηγήσει άδεια στη MicroCHIPS Biotechnology και το Ίδρυμα Γκέιτς χορήγησε 20 εκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία για την ανάπτυξη των εμφυτευμάτων.

«Η μείωση της πληθυσμιακής αύξησης, κατά την παραδοχή του ίδιου του Γκέιτς, ήταν μια βασική αποστολή του Ιδρύματος Gates από την ίδρυσή του. Αλλά για να καταλάβουμε πραγματικά τι εννοεί ο Gates με τον όρο «έλεγχος πληθυσμού», πρέπει να κοιτάξουμε πέρα ​​από την έννοια του ελέγχου του μεγέθους του πληθυσμού.

«Στο πιο θεμελιώδες επίπεδό του, ο «έλεγχος του πληθυσμού» για τον οποίο μιλά ο Γκέιτς δεν είναι ο έλεγχος των γεννήσεων, αλλά ο έλεγχος του ίδιου του πληθυσμού».

Έλεγχος του πληθυσμού μέσω της τεχνολογίας

Το Μέρος 3 συνεχίζει με την ανασκόπηση του έργου της Gavi, της Συμμαχίας Εμβολίων, η οποία ιδρύθηκε από το Ίδρυμα Gates σε συνεργασία με τον ΠΟΥ , την Παγκόσμια Τράπεζα και διάφορους κατασκευαστές εμβολίων.

Το 2017, η Gavi αποφάσισε να παρέχει σε κάθε παιδί μια ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα, η οποία θα αποθηκεύει ταυτόχρονα τα αρχεία εμβολιασμού του παιδιού. Χωρίς ένα τέτοιο σύστημα, απλά δεν μπορεί να επιτευχθεί ποσοστό εμβολιασμού 100%, δήλωσε ο CEO της Gavi, Seth Berkley.

Λίγο αργότερα, ο Gavi έγινε ιδρυτικό μέλος της ID2020 Alliance, μαζί με τη Microsoft και το Ίδρυμα Rockefeller.

Το 2019, ο Γκέιτς συνεργάστηκε ξανά με τον Λάνγκερ για να αναπτύξει μια νέα μέθοδο χορήγησης εμβολίου χρησιμοποιώντας φθορίζουσες μικροκουκκίδες – δημιουργώντας ουσιαστικά ένα αόρατο «τατουάζ» – που μπορεί στη συνέχεια να διαβαστεί με ένα τροποποιημένο smartphone.

Ο Corbett λέει:

«Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι οι κατασκευαστές εμβολίων της Big Pharma – στην προσπάθεια τους να παράγουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που, μας διαβεβαιώνει ο Γκέιτς, είναι απαραίτητο να «επιστρέφουμε στο κανονικό» – έχουν στραφεί σε μια νέα μέθοδο χορήγησης εμβολίου: ένα διαλυτό έμπλαστρο συστοιχίας μικροβελόνων.

«…όπως και σε τόσες άλλες πτυχές της εκτυλισσόμενης κρίσης, η αντιεπιστημονική δήλωση του Γκέιτς ότι θα χρειαστούμε ψηφιακά πιστοποιητικά για να αποδείξουμε την ασυλία μας στη «νέα κανονικότητα» του κόσμου μετά τον κορωνοϊό… εφαρμόζεται τώρα από πολλές κυβερνήσεις. ”

Ο Corbett εξετάζει επίσης την ταχεία ανάπτυξη και εφαρμογή προγραμμάτων βιομετρικής ταυτοποίησης που συνδέονται με ψηφιακά νομίσματα. Αναμφίβολα, το σχέδιο είναι να συνδέσετε τα πάντα μαζί — την ταυτότητά σας, τα προσωπικά σας οικονομικά, τα ιατρικά αρχεία και τα αρχεία εμβολιασμού.

Πιθανότατα, θα είναι επίσης ενσωματωμένο στο σώμα σας, για τη δική σας «ευκολία», ώστε να μην μπορείτε να το χάσετε. Μην πειράζει το γεγονός ότι ό,τι μπορεί να χακαριστεί κάποια στιγμή ήταν ή θα γίνει.

Ο Corbett λέει:

«Το πλέγμα ελέγχου ID είναι ουσιαστικό μέρος της ψηφιοποίησης της οικονομίας. Και παρόλο που αυτό πωλείται ως ευκαιρία για «οικονομική ένταξη» των φτωχότερων στον κόσμο στο τραπεζικό σύστημα που παρέχεται από τον Gates και τους τραπεζικούς και επιχειρηματικούς συνεργάτες του, είναι στην πραγματικότητα ένα σύστημα οικονομικού αποκλεισμού.

«Αποκλεισμός οποιουδήποτε προσώπου ή συναλλαγής που δεν έχει την έγκριση της κυβέρνησης ή των παρόχων πληρωμών. …

«Τα διαφορετικά μέρη αυτού του πλέγματος ελέγχου πληθυσμού ταιριάζουν μεταξύ τους σαν κομμάτια ενός παζλ. Η κινητήρια δύναμη του εμβολιασμού συνδέεται με την κινητήρια δύναμη της βιομετρικής ταυτότητας που συνδέεται με την κινητήρια δύναμη της κοινωνίας χωρίς μετρητά.

«Στο όραμα του Γκέιτς, όλοι θα λάβουν τους εμβολιασμούς με εντολή της κυβέρνησης και όλοι θα έχουν τα βιομετρικά τους στοιχεία καταγεγραμμένα σε εθνικά διαχειριζόμενα, παγκοσμίως ενσωματωμένα ψηφιακά αναγνωριστικά .

«Αυτές οι ψηφιακές ταυτότητες θα συνδέονται με όλες τις ενέργειες και τις συναλλαγές μας και, εάν και εφόσον κριθούν παράνομες, απλώς θα αποκλείονται από την κυβέρνηση — ή ακόμη και από τους ίδιους τους παρόχους πληρωμών».

Πράγματι, αν πιστεύετε ότι η διαδικτυακή λογοκρισία είναι κακή, σκεφτείτε έναν κόσμο στον οποίο η διαδικτυακή σας δραστηριότητα συνδέεται με το βιομετρικό σας τσιπ με όλα τα οικονομικά και τα προσωπικά σας δεδομένα. Τι ευκολότερος τρόπος για να φιμώσετε τους ανθρώπους από το να εμποδίσετε την πρόσβαση στα δικά τους χρήματα;

Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι με τους οποίους ένα τέτοιο σύστημα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο οποιουδήποτε και όλων των ατόμων.

Ο/Η Corbett λέει:

«Μόνο οι πιο ηθελημένα αμβλεία θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι δεν μπορούν να δουν τις εφιαλτικές συνέπειες για αυτόν τον τύπο κοινωνίας που βλέπει τα πάντα, παντού, όπου κάθε συναλλαγή και κάθε κίνηση κάθε πολίτη παρακολουθείται, αναλύεται και διαμορφώνεται σε βάση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο από η κυβέρνηση.

«Και ο Μπιλ Γκέιτς είναι ένας από αυτούς τους ηθελημένα αμβλεία άτομα. …

«… αυτή η ατζέντα που καθοδηγείται από τον Γκέιτς δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Πρόκειται για έλεγχο. Έλεγχος σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας, από το πού πηγαίνουμε, με ποιους συναντάμε, μέχρι τι αγοράζουμε και τι κάνουμε».

Το οικογενειακό ιστορικό του Γκέιτς

Τι οδηγεί έναν άνθρωπο που είναι πλούσιος πέρα ​​από κάθε φαντασία να περάσει τη ζωή του επινοώντας σχέδια για τον έλεγχο του ανθρώπινου πληθυσμού; ρωτάει ο Κόρμπετ. Σίγουρα, κάτι άλλο εκτός από τα χρήματα πρέπει να οδηγεί τον ακόρεστο πόθο του Gates για έλεγχο. Για να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση, ο Corbett ερευνά το οικογενειακό ιστορικό του Gates.

Τόσο ο προπάππους του, JW Maxwell, όσο και ο παππούς του, Willard Maxwell, ήταν τραπεζίτες. Η γιαγιά του Γκέιτς, η Αντέλ, ήταν εξέχουσα ηγέτης των πολιτών.

Η μητέρα του, Mary Maxwell Gates, υπηρέτησε ως διευθύντρια πολλών εταιρειών, όπως η First Interstate Bancorp και η KIRO-TV του Σιάτλ. Ήταν επίσης αντιβασιλέας στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον και υπηρέτησε στο διοικητικό συμβούλιο του United Way of America.

Ο πατέρας του Gates, William H. Gates, Sr., ήταν ένας εξέχων δικηγόρος που συνίδρυσε μια ισχυρή εταιρεία δικηγόρων και λόμπι. Υπηρέτησε επίσης σε πολλά εταιρικά και οργανωτικά συμβούλια και ήταν επικεφαλής του Planned Parenthood.

Όπως σημειώνει ο Corbett :

«Από την τραπεζική οικογένεια της μητέρας του κληρονόμησε μια «μύτη για το δολάριο», όπως την αποκαλούσε ο πατέρας ενός παιδικού φίλου. Από τον σκληροπυρηνικό νομικό πατέρα του, έμαθε την αξία της νομιμοποίησης των επιχειρηματικών ρυθμίσεων. …

«Η «μύτη για το δολάριο» και η γνώση του πώς να χρησιμοποιήσετε το νομικό σύστημα για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε δεν ήταν τα μόνα πράγματα που προέκυψαν από την παιδική ηλικία του Μπιλ Γκέιτς, ωστόσο.

«Οι γονείς του ενθάρρυναν επίσης τη συζήτηση για το φιλανθρωπικό έργο της οικογένειας και τους σκοπούς που κρατούσαν κοντά στην καρδιά τους. Όπως αποκάλυψε ο Γκέιτς στον Bill Moyers το 2003, αυτές οι αιτίες περιελάμβαναν «το ζήτημα του πληθυσμού» που πυροδότησε δια βίου ενδιαφέρον για την «αναπαραγωγική υγεία». …

«… Το θέμα είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο, επειδή ο «έλεγχος του πληθυσμού» και η «αναπαραγωγική υγεία» χρησιμοποιούνται εδώ και μισό αιώνα ως ευφημισμός για την ευγονική, την απαξιωμένη ψευδοεπιστήμη που υποστηρίζει ότι ορισμένες οικογένειες είναι κατάλληλες να είναι ηγέτες της κοινωνίας λόγω των ανώτερα γονίδια. …

«Όσο διαφανές κι αν μας φαίνεται σήμερα ότι αυτή η ιδεολογία ήταν μια αυτοδικαίωση για τον εαυτό της για την άρχουσα τάξη, γρήγορα θεωρήθηκε ως η μεγάλη κοινωνική σταυροφορία των αρχών του 20ου αιώνα. …

«Ένα κοινό επιχείρημα ευγονισμού ήταν ότι οι σπάνιοι πόροι της κοινωνίας δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη των κατώτερων τάξεων, καθώς αυτό ενθάρρυνε περισσότερους από το είδος τους. Αντίθετα, η ιατρική περίθαλψη και η παρέμβαση που σώζει ζωές θα πρέπει να είναι περιορισμένες έτσι ώστε αυτοί οι πόροι να μπορούν να χρησιμοποιηθούν καλύτερα αλλού.

«Οι λεγόμενοι αρνητικοί ευγονιστές προχώρησαν ακόμη και παραπέρα, με κάποιους, όπως ο διάσημος θεατρικός συγγραφέας Τζορτζ Μπέρναρντ Σο, να καλούν τους ανθρώπους να κληθούν ενώπιον ενός συμβουλίου που ορίζεται από το κράτος για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους ή να θανατωθούν».

Ο Γκέιτς οδηγεί τη σύγχρονη ατζέντα της ευγονικής

Όπως σημειώθηκε από τον Corbett, η ευγονική αποφεύχθηκε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο χάρη στις φρικτές πράξεις των Ναζί, ωστόσο η υποστήριξη για αυτήν δεν έσβησε. Αντίθετα, η έννοια της ευγονικής απλώς άλλαξε σε συζητήσεις για τον έλεγχο του πληθυσμού και την αναπαραγωγική υγεία.

Ο/ Η Corbett λέει :

«Αξίζει να αναρωτηθούμε γιατί αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος σκέφτεται ανοιχτά τα πάνελ θανάτου και τις συμβιβασμούς της παροχής υγειονομικής περίθαλψης στους ηλικιωμένους, πρέπει να ληφθεί πλήρως ως προς την προσπάθειά του να επιβραδύνει την αύξηση του πληθυσμού στον τρίτο κόσμο ή να χειριστεί μια κρίση υγείας του κορωνοϊού που επηρεάζει κυρίως τους ηλικιωμένους.

«Το ότι η ατζέντα του Γκέιτς καθοδηγείται από μια ευγονιστική ιδεολογία υποδηλώνεται από πολλαπλές σειρές αποδείξεων, τόσο ιστορικές όσο και τρέχουσες».

Όπως η οικογένεια Maxwell/Gates, η οικογένεια Rockefeller επίσης χρηματοδοτεί και προωθεί την ευγονική σε όλο τον κόσμο. Χρηματοδότησαν ακόμη και το Eugenics Record Office , ένα τμήμα του Ινστιτούτου Carnegie του Σταθμού της Ουάσιγκτον για την Πειραματική Εξέλιξη στο Cold Spring Harbor της Νέας Υόρκης.

Όπως εξηγείται στον ιστότοπο του Cold Spring Harbor Laboratory , το Eugenics Record Office «αφιερώθηκε στη συλλογή και ανάλυση των αρχείων αμερικανικής οικογενειακής γενετικής και ιστορικών χαρακτηριστικών».

Οι μελέτες «συνέλεξαν πληροφορίες όπως εγγενείς φυσικές, ψυχικές και ιδιοσυγκρασιακές ιδιότητες για να μπορέσει η οικογένεια να εντοπίσει τον διαχωρισμό και τον ανασυνδυασμό εγγενών ή κληρονομικών ιδιοτήτων».

Ο William Welch, ο ιδρυτικός διευθυντής του Rockefeller Institute for Medical Research, συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο του Eugenics Record Office και οι Rockefellers υποστήριξαν ερευνητές ευγονικής στα Ινστιτούτα Kaiser Wilhelm στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένου του Ernst Rüdin, ο οποίος συνέταξε τον νόμο περί καταναγκαστικής στείρωσης της Ναζιστικής Γερμανίας.

Όταν η American Eugenics Society έκλεισε τις πόρτες της, ο επί μακρόν διευθυντής της, Frederick Osborne, έγινε πρόεδρος του Συμβουλίου Πληθυσμού — ενός άλλου οργανισμού που χρηματοδοτήθηκε από τον Rockefeller.

Στο βιβλίο του 2009, «Showing Up for Life», ο Gates Sr. εκφράζει τον θαυμασμό του για τη δέσμευση και τη συμμετοχή των Ροκφέλερ επί δεκαετίες στη δημόσια υγεία, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξής τους σε προγράμματα εμβολιασμού.

Ελεγχόμενο πρόγραμμα αναπαραγωγής του Epstein

«Αλλά οι πιο άθλιες υποδείξεις μιας βαθύτερης ατζέντας δεν βρίσκονται στις δημόσιες ενώσεις των Gates, αλλά στις ενώσεις που προσπάθησαν να κρύψουν από το κοινό», λέει ο Corbett. Μια περίεργη και άκρως ύποπτη σχέση είναι η προφανής εμπλοκή του Γκέιτς με τον διαβόητο πλέον διακινητή του σεξ Τζέφρι Έπσταϊν.

Ενώ ο Γκέιτς αρνήθηκε ότι γνώριζε τον Έπσταϊν, δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι συναντήθηκαν πολλές φορές και συζητούσαν για τη συνδημιουργία ενός φιλανθρωπικού ταμείου με χρήματα από το Ίδρυμα Gates και την JPMorgan Chase.

Ο Corbett σημειώνει:

«Σύμφωνα με τους Times, ο Γκέιτς έστειλε email στους συναδέλφους του για τον Έπσταϊν το 2011: «Ο τρόπος ζωής του είναι πολύ διαφορετικός και κάπως ενδιαφέρον, αν και δεν θα λειτουργούσε για μένα».

«Η διαθήκη του Έπσταϊν ονομαζόταν ακόμη και ο Μπόρις Νίκολιτς — ένας ανοσολόγος εκπαιδευμένος στο Χάρβαρντ που υπηρέτησε ως επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος τόσο στη Microsoft όσο και στο Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς και που εμφανίζεται στη μοναδική δημοσίως γνωστή φωτογραφία της συνάντησης του Έπσταϊν και του Γκέιτς το 2011 στην έπαυλη του Έπσταϊν στο Μανχάταν — ως εφεδρικός εκτελεστής της περιουσίας του Epstein.

«Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί ο Γκέιτς θα προσπαθούσε να αποστασιοποιηθεί από τη σχέση του με έναν έμπορο σεξουαλικών παιδιών. …

«Όμως, όπως αποδεικνύεται, η προσπάθεια καταστολής της ιστορίας των Gates-Epstein μπορεί να ήταν μια προσπάθεια καταστολής της αποκάλυψης ενός εντελώς διαφορετικού κοινού ενδιαφέροντος. …

«Η ήδη ελάχιστα πιστευτή ιστορία του Τζέφρι Έπσταϊν πήρε άλλη μια παράξενη τροπή τον Αύγουστο του 2019, όταν αναφέρθηκε ότι ο Έπσταϊν « Ήλπιζε να σπαρθεί η ανθρώπινη φυλή με το DNA του».

«Όπως εξήγησαν οι New York Times, το σχέδιο του Epstein να εμποτίσει 20 γυναίκες κάθε φορά στο ράντσο του στο Νέο Μεξικό για να «σπείρει την ανθρώπινη φυλή με το DNA του» — ένα σχέδιο που είπε σε πολλούς «επιστημονικούς διαφωτιστές» που διατηρούσε. στην τροχιά του — βάλτε μια μοντέρνα στιλπνότητα σε μια πολύ παλιά ιδέα».

Ένας από αυτούς τους επιστημονικούς «φωτιστές» ήταν ο Τζορτζ Τσερτς, ένας γενετιστής του Χάρβαρντ που έλαβε χρηματοδότηση για διάφορα έργα από το ίδρυμα του Έπσταϊν και ο οποίος παρουσίασε μια πρόταση για μια «εφαρμογή γενετικής γνωριμιών». Ο Epstein και ο Gates χρηματοδότησαν και οι δύο μια startup εταιρεία που επιδιώκει να χρησιμοποιήσει την επεξεργασία γονιδίων για την εξάλειψη ασθενειών.

Ήρθε η ώρα να δούμε την παγκόσμια ατζέντα για αυτό που είναι

Ο Corbett λέει:

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε απάντηση για τα αληθινά κίνητρα του Μπιλ Γκέιτς από τον ίδιο τον Γκέιτς. Σε αυτό το σημείο το ζήτημα των προθέσεων του Μπιλ Γκέιτς έχει θαφτεί κάτω από το συνδυασμένο βάρος εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων πληρωμένης περιστροφής δημοσίων σχέσεων. …

«Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ερώτημα γιατί αυτός ο άνθρωπος έχει κίνητρο να δημιουργήσει έναν τέτοιο ιστό ελέγχου – έλεγχο επί των υπηρεσιών δημόσιας υγείας μας…. Έλεγχος της ταυτότητάς μας… Έλεγχος των συναλλαγών μας… Και ακόμη και έλεγχος του σώματός μας…

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πιθανότητα ότι αυτή η αναζήτηση ελέγχου δεν προέρχεται από ένα ανιδιοτελές πνεύμα γενναιοδωρίας που δεν φαινόταν να υπήρχε πριν γίνει πολυδισεκατομμυριούχος, αλλά από την ίδια επιθυμία για χρήματα, την ίδια επιθυμία για κυριαρχία και την ίδια αίσθηση υπεροχή που τον παρακίνησε να ανέβει στην εταιρική κλίμακα.

«Αλλά αν η απάντηση στην ερώτηση «Ποιος είναι ο Μπιλ Γκέιτς» είναι «Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ευγονιστής», αυτό μας λέει μερικά σημαντικά πράγματα για τον κόσμο στον οποίο ζούμε . …

«…αν ο Μπιλ Γκέιτς είναι ευγονιστής, οδηγούμενος από την πίστη στην ανωτερότητα του ίδιου και των πλούσιων ελιτιστών του, τότε αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν είναι ένας άντρας, ή έστω μια οικογένεια, αλλά μια ιδεολογία.

«Αυτό δεν είναι ένα ασήμαντο σημείο. Ένας άνθρωπος, όποιος κι αν είναι ο πλούτος του, μπορεί να σταματήσει αρκετά εύκολα. Αλλά ακόμα κι αν ο Μπιλ Γκέιτς έπεφτε στη φυλακή αύριο, η ατζέντα που έχει ήδη δρομολογηθεί θα συνεχιζόταν χωρίς να χάσει ούτε λεπτό.

«Υπάρχει μια ολόκληρη υποδομή ερευνητών, εργαστηρίων, εταιρειών, κυβερνητικών φορέων και φορέων δημόσιας υγείας… με γνώμονα την πεποίθηση όλων αυτών των εκατομμυρίων ανθρώπων που εργάζονται για αυτές τις διάφορες οντότητες ότι πραγματικά εργάζονται προς το συμφέρον του λαού.

«Όχι, μια ιδεολογία δεν μπορεί να σταματήσει με το να σταματήσει ένας άνθρωπος. Μπορεί να σταματήσει μόνο όταν αρκετοί άνθρωποι μάθουν την αλήθεια για αυτήν την ατζέντα και τον κόσμο του απόλυτου, διάχυτου ελέγχου που έρχεται στην επιφάνεια.

«Αν έχετε παρακολουθήσει και τα τέσσερα μέρη αυτής της εξερεύνησης στον Μπιλ Γκέιτς, τότε είστε τώρα ένας από τους πιο ενημερωμένους ανθρώπους στον πλανήτη για την πραγματική φύση αυτής της ατζέντας. …

«Αν έχετε φτάσει ως εδώ, εναπόκειται σε εσάς να βοηθήσετε στον εμβολιασμό των γύρω σας ενάντια στη διεφθαρμένη ιδεολογία του Μπιλ Γκέιτς και όλων εκείνων που επιδιώκουν να ελέγξουν τον πληθυσμό του κόσμου.

«Πρέπει να βοηθήσετε στη διάδοση αυτών των πληροφοριών, ώστε οι άλλοι να έχουν την ευκαιρία να δουν τη μεγαλύτερη εικόνα και να αποφασίσουν μόνοι τους εάν είναι πρόθυμοι να σηκώσουν τα μανίκια και να αποδεχτούν αυτό που έρχεται ή όχι».

ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου