Breaking

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Κατηγορίες για προσπάθεια παρεμπόδισης συνελεύσεως ιατρών από τη διοικήτρια του Γ.Ν. Λακωνίας

Share

Σε πρωτοφανή, απαράδεκτη, αυταρχική και έκνομη, όπως τη χαρακτηρίζει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), ενέργεια προχώρησε την Τρίτη, η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας κ Εύη Παπαγεωργίου, η οποία εμμέσως πλην σαφώς, ενημέρωσε εγγράφως τους γιατρούς, ότι δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν συνέλευση.

Η κα Εύη Παπαγεωργίου

Στην ίδια ανακοίνωση συμπληρώνουν ότι:
Οι γιατροί δεν χρειάζονται την «άδεια» οποιασδήποτε διοικήτριας ή οποιουδήποτε διοικητή για να συζητούν συλλογικά τα προβλήματά τους και να ανακοινώνουν τα αιτήματά τους.

 


«Άλλωστε όπως ενημερωθήκαμε, οι συνάδελφοι αγνόησαν τις απειλές της κ. διοικήτριας και πραγματοποίησαν κανονικά την συνέλευσή τους», αναφέρει η ΟΕΝΓΕ.
Παράλληλα, καλεί άμεσα την διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να ανακαλέσουν στην τάξη την συγκεκριμένη διοικήτρια, αλλιώς έχουν την πλήρη ευθύνη για τέτοιες απαράδεκτες και έκνομες συμπεριφορές.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα η κα Παπαγεωργίου έχει αποφύγει μέχρι στιγμής να τοποθετηθεί, δηλώνει όμως πως έχει δεχθεί άδικη επίθεση, κάτι που την έχει πικράνει.

primenews.press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου