Breaking

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Η διαταγή δόθηκε. «Αφανίστε τους Ανδρομέδιους Έλληνες»

Share

Γράφει Χρήστος Μαντζιάρης

«Αφανίστε τους Ανδρομέδιους Έλληνες από την Γη». Έτσι ακριβώς δόθηκε η διαταγή από τα ανώτατα ηγετικά στελέχη του πλανήτη. Δεν είπαν απλώς «Αφανίστε τους Έλληνες», αλλά «Αφανίστε τους Ανδρομέδιους Έλληνες».

Αυτοί δεν μασούν τα λόγια τους, ούτε κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους. Κρύβονται μόνο από ‘μας τρέμοντας μην μάθουμε την αλήθεια. Δεν μασούν τα λόγια τους διότι θεωρούν ότι είναι οι μοναδικοί κάτοχοι της ιστορικής αλήθειας. Μιας αλήθειας που φρόντισαν να διαστρεβλώσουν ή και ν’ αφαιρέσουν απ’ όλους τους υπολοίπους λαούς. Αυτό το κάνουν διότι μόνο με την αλήθεια μπορείς να αποφασίζεις, άρα και να διοικείς, σωστά.

Τι συμβαίνει στις ΗΠΑ; Στα ανώτατα επίπεδα ηγεσίας του πλανήτη κάποια στελέχη αντικαθίστανται λόγω θανάτου. Τα ανώτατα επίπεδα ηγεσίας του πλανήτη είναι εκεί που προσκυνά και ο Πάπας.

Στα νέα στελέχη δίδονται οδηγίες, «κάτω από ένα δένδρο», στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, υπό μυστικότητα. Οι οδηγίες αυτές συνάδουν με τον σκοπό τους για την απόλυτη κυριαρχία τους στην Γη. Απαράβατος όρος, για την κυριαρχία τους στην Γη, είναι ο αφανισμός των Ελλήνων πάση θυσία. Γι αυτό η οδηγία που δίνεται είναι επ’ ακριβώς: «Αφανίστε τους Ανδρομέδιους Έλληνες».

Τούτο, διότι χιλιάδες χρόνια τώρα μόνο εμείς οι Έλληνες είμαστε το εμπόδιό τους. Οι περισσότεροι όμως των Ελλήνων έχουν χάσει σήμερα την αυτογνωσία τους με αποτέλεσμα την πνευματική υποβάθμιση της ελληνικής φυλής, γεγονός που κάνει τους εχθρούς να χαίρονται βλέποντας την απόλυτη επικράτησή τους. Φοβούνται όμως τους υποστηρικτές μας που είναι πανίσχυροι.

Γιατί όμως μας αποκαλούν «Ανδρομέδιους», και επιμένουν σ’ αυτό; Γιατί στις μεταξύ τους συζητήσεις, σύμφωνα με διαρρεύσασες πληροφορίες, μας αποκαλούν «Ανδρομέδιους Έλληνες», ή μόνο «Ανδρομέδιους», αλλά ποτέ μόνο «Έλληνες»; Ο μόνος τρόπος να το κατανοήσουμε είναι να δούμε τι λένε αυτοί οι ίδιοι, οι αιώνιοι εχθροί μας, για την ουσία του κόσμου, και όχι τι λέμε εμείς. Γνωρίζουν ότι είναι σε μειονεκτική θέση ακόμη, και γι αυτό θολώνουν και αντιστρέφουν την πραγματικότητα με δόλο, ψέματα και με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Έχουν διαφθείρει κάθε τι ελληνικό, αιώνες τώρα. Διέφθειραν την αρχαία μονοθεϊστική μας θρησκεία του Φάνη (Ορφικά). Διέφθειραν και έκρυψαν και την Ιστορία μας. Π.χ. ενώ εμείς θεωρούμε ότι η Κολχίδα είναι στον Εύξεινο Πόντο, αυτοί λένε ότι είναι στην Μογγολία και το Θιβέτ. Εμείς θεωρούμε π.χ. την Μεσοποταμία αυτόχθων πολιτισμό, αυτοί τον θεωρούν ελληνικό. Αλλ’ όμως έτσι δικαιολογείται γιατί δια μέσου των αιώνων οι πλανήτες διατήρησαν τα ελληνικά ονόματα!

Οι εχθροί μας λοιπόν, οι σκοτεινοί, οι Κρόνιοι, οι σημερινοί απόγονοί τους δηλαδή, γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι Έλληνες είμαστε παιδιά του ελοχίμ Διός («Ανδρομέδιο εχθρό μας», αποκαλούν τον Δία) και ο ρόλος μας εδώ στην Γη είναι ν’ αναβαθμίσουμε όλα τα υπόλοιπα έθνη.

Αυτοί όμως ονειροπολούν την περίοδο της χιλιετούς εξουσίας του Κρόνου, που είχαν όλους τους ανθρώπους δούλους και ηλίθιους, που θέλουν να επαναφέρουν. Μια εποχή από την οποία έχουν παρέλθει περισσότερα από 12.000 χρόνια. Που σημαίνει ότι η ιστορία με τον Μωυσή δεν είναι απολύτως αληθινή όπως μας την έμαθαν. Επαναλαμβάνω ότι, όλ’ αυτά τα λένε αυτοί.

Τον τότε Κρόνο, τον αποκαλούν «Μετατρόν Γιαχβέ» ή «Μετατρόν Ιεχωβά». (Δίνουν και τρίτο όνομα αλλά είναι άκαιρο στην παρούσα ανάλυση). Από ‘δω παίρνουμε μια σημαντική πληροφορία πέραν του γνωστού «Γιαχβέ». Το «Μετατρόν» προέρχεται από την ελληνική λέξη «μεταθρόνιος» που σημαίνει «αυτόν που κάθεται δίπλα στον θρόνο του Θεού». Αυτός όμως έχει εκπέσει.

Είναι ο Εωσφόρος. Τον εκπεσόντα Εωσφόρο, τον αποκαλούν… Γιαχβέ. Επαναλαμβάνω, ότι αυτοί τα λένε αυτά. Απ’ εδώ φαίνεται επίσης ότι η ελληνική γλώσσα προϋπήρχε διότι εφόσον δεν μπορούσαν να ονομάσουν κάτι ανέτρεχαν σε κάτι που προϋπήρχε, την ελληνική γλώσσα. Πήραν κι άλλες ελληνικές λέξεις όπως π.χ. το «Σανχεντρίν», που είναι το «Συνέδριο», την «Συναγώγ» που είναι η «Συναγωγή», κλπ.

Το σχέδιό τους για τον πλήρη αφανισμό μας, των Ανδρομεδίων Ελλήνων, είναι σ’ εφαρμογή και εντείνουν τις προσπάθειές τους. Το πρόβλημά τους είναι ότι υπάρχουν Έλληνες στον κόσμο που μπορεί να μην γνωρίζουν ότι είναι Έλληνες. Η ταυτότητα του Έλληνα, και κάθε ανθρώπου άλλης φυλής, την καθορίζει μόνο το DNA.

Το πρόβλημα είναι το ελληνικό DNA που ευρίσκεται σε όλο τον κόσμο και πρέπει ν’ αφανιστεί για να μην αφυπνισθεί. Ο τρόπος που βρήκαν για να το κάνουν είναι τα mRNA εμβόλια. Θέλουν να ξετρυπώσουν όλους αυτούς που έχουν ελληνικό DNA έστω και εν αγνοία τους. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που έχουν παθιαστεί με τον εμβολιασμό του παγκοσμίου πληθυσμού.

Όνειρό τους είναι η εκπλήρωση της περίφημης προφητείας τού Ζαχαρία, Κεφ. Θ’, 13-14. Μια προφητεία που είναι αλλιώς διατυπωμένη στην μετάφραση των εβδομήκοντα δύο αρχιραβίνων που μας έδωσαν, ενώ δεν μας έδωσαν τα πρωτότυπα για αντιπαραβολή, και αλλιώς υπάρχει στο δικό τους κείμενο. Το δικό μας, που μας επέβαλαν, γράφει ο Ζαχαρίας: «13 διότι ἐνέτεινά σε, ᾿Ιούδα, ἐμαυτῷ εἰς τόξον, ἔπλησα τὸν ᾿Εφραὶμ καὶ ἐξεγερῶ τὰ τέκνα σου, Σιών, ἐπὶ τὰ τέκνα τῶν ῾Ελλήνων καὶ ψηλαφήσω σε ὡς ρομφαίαν μαχητοῦ· 14 καὶ Κύριος ἔσται ἐπ᾿ αὐτοὺς καὶ ἐξελεύσεται ὡς ἀστραπὴ βολίς, καὶ Κύριος παντοκράτωρ ἐν σάλπιγγι σαλπιεῖ καὶ πορεύσεται ἐν σάλῳ ἀπειλῆς αὐτοῦ».

Το δικό τους, γράφει: «13. Θα στρέψω τα έθνη εναντίον των τέκνων σου Ελλάς. Τα τέκνα της Σιών θα καταστρέψουν τους ενάντιους Έλληνες με λίθους σφενδόνης στο μέτωπο». Και να πως το ερμηνεύουν. Εννοούν ότι θα μας επιτεθούν με «λίθους σφενδόνης», με «ισχυρούς πνευματικούς λίθους», δηλαδή θα καταστρέψουν το πνεύμα των Ελλήνων ρίχνοντας μας νεκρές μα σκληρές, πέτρινες, ιδέες όπως π.χ. θρησκείες, ιδεολογίες, πολιτικές και οικονομικές θεωρίες, ιστορικές αμφιβολίες, κλπ, ώστε να μας αποβλακώσουν, να μας μπερδέψουν, να μας διαιρέσουν, να γίνουμε αδιάφοροι, για να μας ρημάξουν ευκολότερα. Μια καθημερινή μέθοδος πνευματικής νέκρωσης των Ελλήνων είναι τα πολλά «παράθυρα» στην παρακμιακή ελληνική τηλεόραση για ν’ ακούγονται δήθεν όλες οι απόψεις.

Αν κοιτάξουμε γύρω μας βλέπουμε τα αποτελέσματα των ενεργειών τους. Μεταξύ των Ελλήνων υπάρχει, άγνοια έως και άρνηση ταυτότητος, άγνοια του ιστορικού μας ρόλου, σύγχυση, πνευματική χαύνωση, σκοταδισμός, διαίρεση, και τόσα άλλα τα αποτελέσματα των οποίων τα βιώνουμε ως λαός. Υφιστάμεθα ψυχολογικό πόλεμο ώστε να μας αφανίσουν ευκολότερα.

Θ’ αναφερθεί ένα εξόχως σημαντικό παράδειγμα που με βάση την γλώσσα μας δικαιώνονται οι εχθροί μας όταν μας αποκαλούν «Ανδρομέδιους». Η λέξη «προσκυνώ». Όταν λέμε «προσκυνώ» εννοούμε ότι σκύβω το κεφάλι μου έως και μέχρι εδάφους. Αυτή η προσκύνηση όμως είναι η δική τους, διότι έφερον το κεφάλι τους πιο κοντά στους υποχθόνιους θεούς τους. Η Ελλάς όμως, καθόσον μόνη ανθρωπογενεί, τα παιδιά της οι Έλληνες, άνω θρώσκουν, κοιτάνε ψηλά και γι αυτό προσευχόμασταν από την αρχαιότητα έως σήμερα με το κεφάλι ψηλά.

Η λέξη λοιπόν «προσκυνώ», με ύψιλον, σημαίνει «στρέφομαι προς τον κύνα», στρέφομαι προς τον αστερισμό του Κυνός που ευρίσκεται στην Ανδρομέδα. Αστήρ του αστερισμού του Κυνός είναι ο Σείριος, ο φωτεινός. Ο Σείριος, η πατρίδα μας, είναι κυνικός αστήρ. Οι δε κυνικοί φιλόσοφοι κατ’ επέκταση δεν είναι αυτό που μας λένε.

Ενώ δηλαδή μπορούμε μέσα από πολλά στοιχεία να βρούμε την καταγωγή μας και το πεπρωμένο μας, εν τούτοις πολλά στοιχεία, αν και τα έχουμε μπροστά μας, τα απαρνούμεθα απερίσκεπτα για ένα σωρό ηλιθίους λόγους, ενώ οι αιώνιοι εχθροί μας τα γνωρίζουν πολύ καλύτερα και τα εκμεταλλεύονται για να μας αφανίσουν!

Η εντολή που έδωσαν «αφανίστε τους Ανδρομέδιους Έλληνες» μπορεί να φανερώνει το μέγεθος του μίσους τους εναντίον μας. Αλλά φανερώνει όμως και την αξία των Ελλήνων. Φανερώνει το υπέροχο πεπρωμένο μας. Φανερώνει τον φιλάνθρωπο αγώνα μας, χωρίς τον ρατσισμό με τον οποίο είναι εμποτισμένοι αυτοί. Εν κατακλείδι δύο είναι οι κύριες φυλές στην Γη. Έλληνες και Ιουδαίοι. Οι ελεύθεροι και οι δούλοι, όπως λέει ο απόστολος Παύλος. Οι ελεύθεροι ειν’ εδώ να ελευθερώσουν και τους υπολοίπους και όχι να τους δυναστεύουν. Εάν χαθούν οι ελεύθεροι, χάνεται και η ανθρωπότητα.

Η Ελλάς εξυπηρετεί το σχέδιο του Θεού και γι αυτό θ’ αποτύχουν οι παγκοσμιοποιητές όσες διαταγές και αν δώσουν εναντίον μας.

Χρήστος Μαντζιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου