Breaking

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: «Έχουμε μια ευρωπαϊκή και παγκόσμια δικτατορία αυτή τη στιγμή»

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση είχαν στον “αέρα” του FOCUS FM 103,6 ο Στέφανος Δαμιανίδης και ο νομικός, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

«Είναι ασύλληπτο αυτό που συνέβη στις 14 Φεβρουαρίου, όταν και συγκεντρώθηκαν τα μέλη του ιατροφασιστικού κυβερνητικού θιάσου για να διατρανώσουν τον έρωτά τους για την τεχνολογία και την ψηφιοποίηση του ανθρώπου και του κράτους(…) Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Αφού μετέτρεψαν το Σύνταγμα σε… κουελού με το περίφημο SMS στο 13033, ήρθε τώρα να δηλώσει ότι ήταν ένα ψηφιακό εργαλείο χάρη στο οποίο παρακολουθούσε με την…καλή έννοια τις εξόδους των πολιτών» ανέφερε αρχικά ο κ. Βαθιώτης και πρόσθεσε:

«Είχε βγει ο κ. Πιερρακάκης το 2020, πριν το δεύτερο lockdown και είπε ότι εισέπραξαν τα εύσημα από την Ε.Ε για τη χρήση του SMS. Kαι ψευδώς ανέφερε ότι δεν ήλεγχε το κράτος τα SMS και δεν ασχολείτο με την περαιτέρω πληροφορία, διαψεύδοντας τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη(…) Εμείς που διδασκόμασταν και κατόπιν διδάσκαμε Συνταγματικό Δίκαιο, μάθαμε ότι δεν επιτρέπεται στο κράτος να επιβάλλει στους πολίτες να αναφέρουν που πηγαίνουν. Αν συμβαίνει, τότε γίνεται λόγος για δικτατορία. Και η βραδινή απαγόρευση τότε είναι ισχυρή ένδειξη δικτατορίας(…) Είναι γεγονός ότι έχουμε δικτατορία από το Μάρτιο του 2020»

Για την προσπάθεια υιοθέτησης ψηφιακής πολιτικής ο κ. Βαθιώτης είπε:

«Δεν είναι μόνο ο κ. Μητσοτάκης στο παιχνίδι. Είναι και ο κ. Πιερρακάακης, είναι και η Ευρωπαϊκή Ένωση(…) Ο κ. Πιερρακάκης είπε: “Το μέλλον ή το σχεδιάζεις ή το υφίστασαι”, και το ξαναείπε στις 25 Ιουλίου το 2022, σε νομοσχέδιο που συζητούσαν στη Βουλή για τις αναδυόμενες τεχνολογίες(…) Έχουν σχεδιάσει μέλλον μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και όποιος δεν είναι πρόθυμος να συμμετάσχει αε αυτό θα τον αποκλείουν»

Κληθείς να σχολιάσει τη διαφαινόμενη συγκάλυψη του σκανδάλου των συνομιλιών της Ούρσουλα Φορ Ντε Λάϊεν με τον CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά για τα εμβόλια, υπογράμμισε:

«Για αυτό όμως έχουμε μια ευρωπαϊκή και παγκόσμια δικτατορία αυτή τη στιγμή. Γιατί δεν λειτουργούν οι ελεγκτικοί θεσμοί. Αυτό που με φόβισε πάρα πολύ είναι ότι, ακούγοντας για το ψηφιακό πορτοφόλι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για το οποίο όλα τα στοιχεία μας θα είναι ηλεκτρονικά, είπαν ότι όσοι δεν το ακολουθήσουν, να μην υποστούν διακρίσεις. Θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο, όπως συνέβη με τους ανεμβολίαστους(…) Είναι όλα σχεδιασμένα. Αν δε ξυπνήσουν οι Έλληνες και οι πολίτες των υπόλοιπων κρατών, τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα. Θα πάμε σε καθεστώς ψηφιακής τυρρανείας!»

Για τις επερχόμενες εκλογές και το ενδεχόμενο αλλαγής της κατάστασης με διαφορετική κυβέρνηση ο κ. Βαθιώτης υπογράμμισε:

«Το Ποινικό Δίκαιο από μέσο προστασίας του πολίτη από την κρατική αυθαιρεσία, έχει καταντήσει να είναι το πρώτο καταφύγιο. Άρα θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Αρκετά έχουμε υποστεί υποχρεωτικότητες το τελευταίο διάστημα. Θέλουμε συνειδητοποιημένους πολίτες να αποφασίσουν αν πρέπει ή όχι να προσφύγουν στις κάλπες(…) Αν κάποιος θέλει να είναι συνεπής στη θέση του για το ότι έχουμε μια στυγνή δικτατορία, θα πρέπει να διατηρεί τις επιφυλάξεις του για το αν πρόκειται για μια δημοκρατική διαδικασία (σ.σ.εκλογές)»

Τέλος, ο κ. Βαθιώτης δε παρέλειψε να αναφερθεί στον πρόσφατο σεισμό που έπληξε τις Συρία και Τουρκία και τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν το γεγονός αυτό:

« Πρέπει να είμαστε απολύτως επιφυλακτικοί γιατί έχουμε καταλάβει χάρη στην έλευεση του κορωνοϊού, στο πλαίσιο του οποίου φορέθηκαν οι μάσκες αλλά και έπεσαν οι μάσκες, ότι υπάρχει μια παγκόσμια συνωμοσία σε βάρος της ανθρωπότητας και δε ξέρουμε αν αυτοί οι σεισμοί είναι όντως φυσικά ή τεχνητά φαινόμενα. Και αν δημιουργείται μια υπόγεια διπλωματία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε “βελούδινο” ξεπούλημα του Αιγαίου».

Ακούστε τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

focusfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου