Breaking

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

«Συναγερμός» για πανδημία της γρίπης των πτηνών – Ετοιμάζουν και εμβόλια

Στόχος οι άνθρωποι και τα τρόφιμα;;;

Σχέδια όπως αυτά που εφαρμόστηκαν για την αντιμετώπιση της λεγόμενης πανδημίας του κορωνοϊού καταρτίζουν οι υγειονομικές Αρχές ανά τον πλανήτη, προσπαθώντας να προβλέψουν τι θα συμβεί αν ο ιός που προκαλεί γρίπη των πτηνών (h5n1) αρχίσει να εξαπλώνεται μεταξύ των ανθρώπων.

Μια νέα τρομοκρατία δείχνει να αναδύεται,. Η οποία θα πλήξει και τα τρόφιμα, ώστε, ενδεχομένως, να αναλάβουν την παραγωγή τα εργαστήρια των πολυεθνικών!!!

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χαρακτήρισε την κατάσταση «ανησυχητική» λόγω της φερόμενης πρόσφατης αύξησης στα κρούσματα σε πτηνά και θηλαστικά. Η δρ Σίλβι Μπράιαντ, διευθύντρια της υπηρεσίας ετοιμότητας και πρόληψης επιδημιών και πανδημιών, δήλωσε σε ενημέρωση των δημοσιογράφων που έγινε διαδικτυακά ότι ο ΠΟΥ αναθεωρεί την αξιολόγηση κινδύνου διεθνώς υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων.

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού λένε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες αναπτύσσουν επί του παρόντος εμβόλια για την γρίπη των πτηνών που θα χρησιμοποιούσε ο ΠΟΥ για να εμβολιάσει τον κόσμο κατά τη διάρκεια ενός ακόμη σεναρίου πανδημίας.

«Η γρίπη των πτηνών είναι η επόμενη πανδημία, ή απλώς ένας ψευδής συναγερμός; Ένα πράγμα που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι ο WHO, σχεδιάζει μια μελλοντική κυκλοφορία εμβολίου για το h5n1.

Ενώ οι Η.Π.Α δοκιμάζουν εμβόλια h5n1 σε πτηνά, ο WHO συνεργάζεται με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες για να διασφαλίσει ότι τα εμβόλια, θα είναι διαθέσιμα για ανθρώπινη χρήση σε όλο τον κόσμο, -στην περίπτωση ενός σεναρίου πανδημίας», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Δείτε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου