Breaking

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Για αυτο το Βιντεο τι μπορουμε να πουμε ;;

Share

Ποιος ο λογος να βγαινουν αυτα τα βιντεο ; Ποιοι φροντιζουν ωστε να υπαρχει τοσο πολυ παραξενη πληροφορια ; Τι δικαιολογουν με αυτα τα βιντεο; ..Θελουν μεσω της επιφανειας να μαθουν στο συνειδητο των συνανθρωπων μας οτι ..αν ακουν πραγματα εξω απο το αφηγημα ειναι ολα μια συνωμοσια;;.. Θελουν να τα βαλουν ολα σε ενα πανερι και να τα σβησουν; Λογικη επικοινωνιακη κινηση θα πει κανεις ..!

Για μενα δεν ειναι τρελος ο ανθρωπος αυτος , απλα το γνωριζει η οχι ειναι ακομα ενα πιονι σε εναν πολυ μεγαλυτερο πολεμο , αυτον που σας χρειαζεται ως επαθλο για να συνεχιζει ..!

Το ποιο ευκολο πραγμα για την επιφανεια πληροφοριας και τον Ελληνα που εμαθε ολα να του τα δινουν στο στομα ειναι να πεις ..ελα μωρε τι πιστευεις αυτους που μιλανε για βρυκολακες ;;… Ελα μωρε πιστευεις τους ψεκασμενους …ελα μωρε…καταλαβαινεις πως λειτουργει το επικοινωνιακο μαστιγιο; .. Στην εποχη του κουβαδιασματος και του φαστ φουντ πληροφοριας ..;;

Δεν ειναι μακρια αυτη η πληροφορια απο την πραγματικοτητα αν την παρεις συμβολικα ..για βρυκολακες μιλαει …για ζομπι θα αναγκαστουμε να μιλησουμε συντομα ..γιατι πως αλλοιως μπορεις να ονοματισεις ενα ον που δεν εχει δικη του λογικη και ελευθερη επιλογη αλλα μπορει να δεχθει σημα εκτελεσης εντολης; ..

Αυτο αν το διαβασει καποιος τωρα που δεν εχει περασει το σχολειο αμφισβητησης και ερευνας μεσα απο την βιωματικη εμπειρια που δειχνουμε εδω και 13 χρονια ..θα πει ρε τους καμενους τι λενε , θα νομιζει οτι συμφωνουμε με το βιντεο και αλλα πολλα καλουδια της επιφανειας … τι μπορεις να κανεις λοιπον οταν το θυμα επιμενει να αγαπα τον δολοφονο του , οταν επιμενει στην επιφανεια του εχθρου του; Δυστηχως οχι πολλα….Δειτε το βιντεο που το ονομαζω ..βαλτους ολους μεσα στο πανερι … γιατι θα ερθουν πολλα ακομα βιντεο σαν και αυτο …για να μπουν ολοι μεσα στο πανερι!

ΠΗΓΗ

STRANGER..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου