Breaking

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Νέα κατάρριψη «άγνωστου αντικειμένου» πάνω από την λίμνη Χιούρον στις ΗΠΑ


Τρίτη συνεχόμενη ημέρα κατά την οποία καταρρίπτεται ένα άγνωστης ταυτότητας αντικείμενο

Ο αμερικανικός στρατός κατέρριψε άλλο ένα αντικείμενο αγνώστου προελεύσεως πάνω από τη λίμνη Χιούρον το απόγευμα της Κυριακής, σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο και πηγή του Κογκρέσου που ενημερώθηκε για το θέμα.

Η επιχείρηση σηματοδοτεί την τρίτη συνεχόμενη ημέρα κατά την οποία καταρρίπτεται ένα άγνωστης ταυτότητας αντικείμενο πάνω από τον εναέριο χώρο της Βόρειας Αμερικής.

Ένα αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας καταρρίφθηκε πάνω από τον βόρειο Καναδά το Σάββατο. Την Παρασκευή, ένα άγνωστης ταυτότητας αντικείμενο καταρρίφθηκε στον εναέριο χώρο της Αλάσκας από ένα αμερικανικό F-22.

Νωρίτερα την Κυριακή, η βουλευτής των Δημοκρατικών Ελίσα Σλότκιν από το Μίσιγκαν έγραψε στο Twitter ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από το Υπουργείο Άμυνας που έλεγε ότι ο αμερικανικός στρατός παρακολουθεί εξαιρετικά στενά ένα αντικείμενο πάνω από τη λίμνη Χιούρον.

«Μόλις έλαβα ένα τηλεφώνημα από το @DeptofDefense – ο στρατός μας παρακολουθεί εξαιρετικά στενά το αντικείμενο πάνω από τη λίμνη Χιούρον» , ανέφερε η Slotkin σε ένα tweet την Κυριακή. «Θα μάθουμε περισσότερα για το τι ήταν αυτό τις επόμενες ημέρες, αλλά προς το παρόν, να είστε σίγουροι ότι όλα τα μέρη έχουν επικεντρωθεί με λέιζερ σε αυτό από τη στιγμή που διέσχισε τα νερά μας» .

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου