Breaking

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Η σέξι Αντιγόνη Νεοφύτου σε «μαγεύει» με το εντυπωσιακό της σώμα (φωτό)

 

Το προφίλ της στο Instagram είναι μία ωδή στην αισθητική και οι 67.000 followers φαντάζουν λίγοι

Την γνωρίσαμε μέσω της συμμετοχής της στην τηλεοπτική σειρά «Γη της Ελιάς». Και ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά. Η Αντιγόνη Νεοφύτου είναι ένα πολυτάλαντο κορίτσι.

Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα χορού και μπαλέτου. Κάτι που το αγάπησε και στο τέλος έγινε τρόπος ζωής. Μάλιστα το ταλέντο ήταν τόσο μεγάλο που κατόρθωσε να περάσει όλες τις εξετάσεις του «Royal Academy of Dance» με άριστα και παρακολούθησε πολλά σεμινάρια χορού στο εξωτερικό.

«Ο χορός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Είναι η ζωή μου. Η υποκριτική μπήκε στην ζωή μου ξαφνικά “και δεν νομίζω να βγει. Έκανα θυσίες από πολύ μικρή. Όταν είχα διαγωνισμούς στο χορό όλα τα άλλα τα ξεχνούσα τις εξωσχολικές δραστηριότητες τους φίλους μου, ήμουν αφοσιωμένη μόνο στον χορό.

Όταν μεγάλωσα βέβαια θυμάμαι, Παρασκευή ήμουν σε έξοδο και το επόμενο πρωί θα ήμουν σε πρόβα. Κάποιες φορές και με τη μάσκαρα και μέικ απ από την προηγούμενη νύχτα. Τα θυμάμαι και γελάω με τις αντοχές μου, -ακόμα το κάνω βέβαια», ανέφερε χαρακτηριστικά στο παρελθόν για να προσθέσει: «Ήμουν αγοροκόριτσο έπαιζα ποδόσφαιρο με τα αδέρφια μου, σκαρφάλωνα, όπου με έβρισκες, χόρευα και, τραγουδούσα, θυμάμαι μια φορά που ο αδερφός μου με βοήθησε να κόψω τα μακριά μαλλιά μου γιατί τα ήθελα κοντά».

Εκτός από το ταλέντο της στον χορό και την υποκριτική, η Αντιγόνη ξεχωρίζει και για την αισθητική της. Το προφίλ της στο Instagram είναι μία ωδή στην αισθητική και οι 67.000 followers φαντάζουν λίγοι.

Απολαύστε την:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου