Breaking

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Επιχειρηματολογία της Dr. Dorothea Thul προς τη Γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή, για την άμεση διακοπή των εντόμων στα τρόφιμα

Share

..Δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα τρως έντομα

Dr. Dorothea Thul προς τη Γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή:

“Τα έντομα μπορεί να περιέχουν μικρόβια/παράσιτα που μπορεί να είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο. Ήδη στα υποτιθέμενα “μπόλια” (τα οποία αποδεδειγμένα είναι βιολογικό όπλο), έχει εντοπιστεί ο εξαιρετικά επικίνδυνος πολύποδας του γλυκού νερού Hydra vulgaris, ο οποίος απελευθερώνει εξαιρετικά τοξικές νευροτοξίνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Hydra Vulgaris , δεν θα επρεπε να γνωριζεις αν συγκατοικεις πια μαζι της ;;

Ως γιατρός, υποψιάζομαι ότι αυτές οι νευροτοξίνες μπορεί να ευθύνονται εν μέρει για τις σοβαρές νευρολογικές παρενέργειες των “εμβολιασμών”. Κανείς δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι κίνδυνοι και οι παρενέργειες των εντόμων/σκούληκων κ.λπ. στα τρόφιμα.

Τα επιχρίσματα που πωλούνται στο κουτο-κοινό μέχρι τώρα ως PCR, έχουν μετεξελιχθεί σε “τεστ DTC” που (και τα δύο) είναι στην πραγματικότητα μόνο test kits για την κλωνοποίηση του ανθρώπου και την παράνομη τροποποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος -χωρίς ενημέρωση του πληθυσμού!!

Υπάρχουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την τεχνική αυτή, τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του NIH (National Institute of Healtn). Η τεχνική της κλωνοποίησης εξηγείται επίσης εκεί.

Η τεχνική λειτουργεί ως εξής: Τα έντομα τεμαχίζονται. Ορισμένες αλληλουχίες DNA, ορισμένες από τις οποίες είναι τεχνητές ή σκόπιμα τοξικές, που περιέχουν πρωτεΐνες φθορισμού (το διάσημο παράδειγμα είναι η πυγολαμπίδα), προστίθενται στα τεμαχισμένα έντομα, τα οποία χρησιμοποιούνται ως φορέας για τη μεταφορά αυτών των αλληλουχιών DNA στη μεταφορά αυτών των αλληλουχιών DNA στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Αυτό σημαίνει ότι το DNA των εντόμων συνδυάζεται (“κλωνοποιείται”) με το DNA του ανθρώπου.

Τα, τεστ PCR/DTC χρησιμοποιούνται μόνο για να ελεγχθεί κατά πόσον αυτή η τεχνική είναι έγκυρη. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν μπορεί να πει τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στο ανθρώπινο γονιδίωμα, αλλά προφανώς υπάρχει κίνδυνος να γεννηθούν και απόγονοι με αυτό το τροποποιημένο γονιδίωμα.

Έχει πλέον αποδειχθεί ότι το DNA των εντόμων μεταφέρεται στο ανθρώπινο γονιδίωμα, οπότε δημιουργούνται υβριδικές μορφές εντόμων/ανθρώπων. Μπορεί κανείς μόνο να αρχίσει να φαντάζεται τη διαστροφή των λεγόμενων “ερευνητών” που είναι ικανοί για κάτι τέτοιο. Σκοπός της όλης δράσης είναι προφανώς η διαγραφή ενός τμήματος του χρωμοσώματος Χ (του λεγόμενου VAX1) από το DNA του εντόμου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας ερμαφρόδιτος…

Αυτή η αλλαγή περνάει στην επόμενη γενιά και επηρεάζει και τα παιδιά μας.

Οι πρωτεΐνες που βρίσκονται στα έντομα έχουν απλούστερη δομή και μπορούν να αλλάξουν το προφίλ αμινοξέων του ανθρώπου. Αυτό επίσης δεν έχει μελετηθεί μέχρι στιγμής.

Αυτές οι τεχνητές αλληλουχίες DNA μπορούν τώρα να παραγγελθούν ανοιχτά στο διαδίκτυο μέσω 3 εταιρειών: Addgene, Thermoscientific, Biolabs.

Οι άνθρωποι δεν ενημερώνονται καθόλου για τις καταστροφικές συνέπειες που έχουν αυτές οι τεχνητές αλληλουχίες DBA στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Ως εκ τούτου, απαιτώ την άμεση απαγόρευση της πώλησης αυτών των τεχνητών αλληλουχιών DNA στο διαδίκτυο!”

ΕΔΩ τα βίντεο της δόκτορος

Πηγή

anatropitora.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου