Breaking

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Σκοτεινές διαδρομές: Η κυβέρνηση και ο Τούρκος που τον έκαναν «Έλληνα» τιμής ένεκεν O A.Γεωργιάδης είχε γράψει συστατική επιστολή για τον Τούρκο από τα Κατεχόμενα που έγινε «Έλληνας»

Share

Αίσθηση είχε προκαλέσει πριν μήνες η σκανδαλώδης πολιτογράφηση του Τούρκου εποίκου, Γιασάμ Αγιαβέφε, όσο και η «ομολογία» του Άδωνι Γεωργιάδη με ανάρτηση του μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Μάκης Βορίδης τότε «έδωσε» τον Άδωνι Γεωργιάδη, για να μην έχει αυτός κάποια ευθύνη ισχυριζόμενος ότι ο Υπουργός ανάπτυξης ήταν αυτός που έδωσε την περιβόητη συστατική επιστολή για τον Τούρκο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως, σε διάλογο που είχε στο Twitter με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, ομολόγησε ότι δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του τον Γιασάμ Αγιαβέφε!

Η Πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου ήταν η μόνη που είχε γνώση του συνόλου του φακέλου τις ελληνοποίησης.Άρα είναι η μόνη που γνωρίζει ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέμματα. Διότι μέσα στο φάκελο είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει επιστολή του Άδωνι. Είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει έγγραφο με την ημερομηνία της βάπτισης, που ακυρώνει τους ισχυρισμούς παροχής ασύλου στον Τούρκο.Νέα στοιχεία που σχετίζονται με την πολιτογράφηση του Τούρκου διεθνώς καταζητούμενου Γιασάμ Αγιαβέφε τον περασμένο Ιούνιο, φέρνει στο φως το Documento.

Όπως αποκαλύπτεται, η σύζυγος του Γιασάμ Αγιαβέφε, του ανθρώπου δηλαδή που πολιτογραφήθηκε χάρη σε συστατική επιστολή του υπουργού Επενδύσεων και Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, είχε εξασφαλίσει ελληνική ταυτότητα μέσω της Greek Mafia.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Γιασάμ Αγιαβέφε, βρέθηκε με πλαστά νομιμοποιητικά έγγραφα και το όνομά της συμπεριλαμβάνεται σε ογκώδη δικογραφία, η οποία έχει σχηματιστεί ήδη από τα τέλη του 2021.
Δηλαδή ο πολιτογραφηθείς Έλληνας, με τον ισχυρισμό από την πλευρά του Άδωνη Γεωργιάδη ότι πρόκειται για επιχειρηματία διεθνούς εμβέλειας, εμπλέκεται, δια της οικογένειάς του με εγκληματική οργάνωση, έκδοσης νομιμοποιητικών εγγράφων.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου