Breaking

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Viral: Κάρολος: Η τρύπια κάλτσα του βασιλιά κάνει τον γύρο του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

PROTO_NEA_MAKETA2

Ήταν μια άτυχη στιγμή. Κάτι που έχει φοβίσει τους περισσότερους. Μόνο που ο βασιλιάς Κάρολος απαθανατίστηκε από τις κάμερες με την κάλτσα του να είναι τρύπια.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που ο βασιλιάς Κάρολος επισκέφθηκε με τη σύζυγό του Καμίλα ένα ιστορικό τζαμί στο Λονδίνο. Η βασιλική σύζυγος Καμίλα κάλυψε το κεφάλι της με μια μαντήλα.

Και ο βασιλιάς Κάρολος, ως είθισται, έβγαλε τα παπούτσια του στο τζαμί στο Brick Lane στο ανατολικό Λονδίνο. Με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν την επίσκεψή τους, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η τρύπα στην κάλτσα του.

Ήταν αυτή μια ταπεινωτική στιγμή για τον βασιλιά Κάρολο; Σε κάθε περίπτωση είναι να μη σου τύχει. Οι Βρετανοί συντάκτες, ωστόσο, ένιωσαν να ταυτίζονται μαζί του. «Αισθανθήκαμε μοναδικά Βρετανοί, τον θεωρούμε έναν από εμάς» σχολιάζει χαρακτηριστικά η Judith Woods της Telegraph.

Η άτυχη στιγμή για τον βασιλιά Κάρολο έρχεται λίγο καιρό πριν από την τελετή στέψης του τον Μάιο. Η τελετή, όπως έχει ανακοινωθεί θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 6 και 8 Μαΐου.

Απομένει να γίνει γνωστό τι θα γίνει με την παρουσία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Θα δώσουν το παρών; Θα καταφέρουν να επισκιάσουν τη στέψη του βασιλιά Καρόλου;

Ή απλά θα συγκεντρώσουν και νέο υλικό για τα επόμενα projects τους. Σε κάθε περίπτωση, μετά την αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι «Spare» τον φοβούνται όλοι.

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν είναι όμως ο μόνος που έχει βρεθεί σε μια τόσο δύσκολη θέση με την τρύπια κάλτσα του να κάνει τον γύρο του κόσμου. Ήταν ένα σκισμένο γάντι της αείμνηστης μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ που την είχε κάνει έξαλλη.

Ήταν κάτι που δεν είχε αντιληφθεί κανείς. Είχε σταθεί τυχερή αν αναλογιστεί κανείς ότι τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησαν 162 εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Αποκαλύπτεται τώρα από τη MailOnline, με στιλίστα της εποχής να παραδέχεται πως «τη γλιτώσαμε». Η βασίλισσα Ελισάβετ βέβαια είχε γίνει έξαλλη όταν ανακάλυψε την τρύπα στο γάντι, ενώ χαιρετούσε τα πλήθη από την άμαξα. Προσπαθούσε μάλιστα να την καλύπτει διακριτικά.

Το περιστατικό με το τρύπιο γάντι στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον είχε μάλιστα γίνει γνωστό ως «Holegate». Έκτοτε μάλιστα, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε πάντα ένα ζευγάρι επιπλέον γάντια στην τσάντα της για κάθε εκδήλωση που θα έδινε το παρών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου