Breaking

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Καταδικασμένος σε 4 χρόνια φυλάκισης για απάτη και μίζες το αφεντικό της Hellenic Τrain! Σε αυτούς χάρισε ο ΣΥΡΙΖΑ τον ΟΣΕ αντί πινακίου φακής

Άλλη μια αποκάλυψη – βόμβα που φωτίζει ακόμη πιο πολύ το συνειδητό και εκ δόλου έγκλημα που υπάρχει πίσω από την τραγωδία στα Τέμπτη με τους δεκάδες νεκρούς ο αριθμός των οποίων μάλιστα μεγαλώνει διαρκώς κάνουμε σήμερα. Μια αποκάλυψη που έχει να κάνει με το “Ποινικό Μητρώο” του ιταλού προέδρου της Hellenik Train, του Ντάριο Λο Μπόσκο, όπως έχει μετονομαστεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά το ξεπούλημά της στους Ιταλούς.

Ο Λο Μπόσκο λοιπόν που είχε το θράσος να κάνει και συλλυπητήρια δήλωση για τα θύματα της τραγωδίας ενώ είναι αυτός είναι συνυπεύθυνος είναι ένας τύπος ο οποίος στη χώρα τους έχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ σχετικά με τους ιταλικούς σιδηροδρόμους. Είναι καταδικασμένος από το 2017 σε τέσσερα χρόνια και δύο μήνες φυλακή γιατί τα είχε αρπάξει, σε μια ιστορία εκατέρωθεν λαδωμάτων και πάρε δώσε μαύρου χρήματος, την περίοδο που ήταν πρόεδρος της ιταλικής ΤΡΑΙΝΟΣΕ!

Και ποιο είναι το πιο συγκλονιστικό; Καταδικάστηκε ως μιζαδόρος το 2017, δηλαδή ακριβώς την ίδια χρονιά που …αγόραζε και την ελληνική ΤΡΑΙΝΟΣΕ για ψίχουλα ο ιταλικός κρατικός όμιλος Ferrovie dello StΠato Italiane S.p.A. γνωστός και ως Όμιλος FS, στον οποίο ήταν τότε επικεφαλής. Πήγαν δηλαδή και έδωσαν το διαμάντι των ελληνικών σιδηροδρόμων σε έναν καταδικασμένο μιζαδόρο στη χώρα του. Κι αν έκανε εκεί αποδεδειγμένα βάση δικαστικής απόφασης, είναι βέβαιο ότι τα ίδια έκανε και με τους δικούς μας. Εξάλλου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ χαρίστηκε με μόλις 4 εκ. ευρώ στους Ιταλούς επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αλλά το ξεπούλημα είχε δρομολογηθεί από το …2011, το προχώρησαν Σαμαράς και Βενιζέλος ενώ μετά τον Τσίπρα την σκυτάλη της μάσας πήρε ο Κούλης που μόλις πέρυσι χάρισε στους Ιταλούς του μιζαδόρου Λο Μπόσκο με μια νέα λεόντειο σύμβαση άλλα 750 εκατομμύρια ευρώ!

karditsastakra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου