Breaking

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Στην Κόρινθο θα εορτάσει ο Μητροπολίτης Φαναρίου κ.Αγαθάγγελος την επέτειο 40 ετών Ιερωσύνης και Αρχιερωσύνης του

korinthosTV

Γίνεται γνωστό στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ι. Μητροπόλεως μας ότι την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 19 Μαρτίου 2023, στον Καθεδρικό Ι. Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, θα τελεστεί Τρισαρχιερατική Θ. Λειτουργία, προεξάρχοντος του προσκεκλημένου, υπό του Σεβ. Ποιμενάρχου μας, Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Φαναρίου κ. Αγαθαγγέλου, Γενικού Διευθυντού της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ο οποίος θα κηρύξει και τον Θείο λόγο.

Στο Ι. Συλλείτουργο θα συμμετάσχουν ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος και ο Θεοφ. Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλέως μας.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος συνδέεται με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας με πνευματικούς δεσμούς από τους χρόνους που υπηρετούσε στην Ι. Μητρόπολη Χαλκίδος αλλά και από την πενταετή συνεργασία τους στην διοίκηση της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Καλούνται οι ευσεβείς και φιλακόλουθοι Χριστιανοί μας να συμμετάσχουν συμπροσευχόμενοι στην Θ. Λειτουργία και να λάβουν την ευχή και να ακούσουν την διδαχή του Πανιερωτάτου, ο οποίος εφέτος εορτάζει την 40η επέτειο της Ιερωσύνης και Αρχιερωσύνης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου