Breaking

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Κράτος οπερέτα: Άλλοι εξαϋλώθηκαν άλλοι διαμελίστηκαν κι άλλοι αποκεφαλίστηκαν..Δεν ήταν εκ προμελέτης ήταν προγραμματισμένο έγκλημα…..

Άλλοι εξαϋλώθηκαν άλλοι διαμελίστηκαν κι άλλοι αποκεφαλίστηκαν…Σήμερα κηδείες….Δεν ήταν εκ προμελέτης έγκλημα ήταν προγραμματισμένο έγκλημα όταν βάζεις 2 τρένα να συγκρουστούν μετωπικά με ταχύτητες 200 χλμ την ώρα και όταν το ένα η υπερταχεία μεταφέρει σχεδόν 350 ανύποπτους επιβάτες και το άλλο το εμπορικό ίσως και επικίνδυνα υλικά…Κράτος οπερέτα…..Από δόλο ή από αμέλεια αυτό οφείλει ν΄αναδειχθεί κάποιος ή κάποιοι προγραμμάτισαν τη σύγκρουση αυτό είναι εκ των ων ουκ άνευ. Είναι το χρονικό ενός προγραμματισμένου και μη προαναγγελθέντος μαζικού θανάτου.

Πολλά κυκλοφορούν σήμερα έμαθα από πηγή που ισχυρίζεται ότι είναι κοντά στο συγγενικό περιβάλλον ενός θύματος Αλβανού ότι δούλευε ο νεαρός στο κυλικείο του τρένου και ότι χθες βρήκαν το κεφάλι. Αλλού είχε πεταχθεί το σώμα αλλού το κεφάλι. Πήραν κεφάλια..ακρωτηριασμοί αυτό το ειδεχθές μαζικό έγκλημα με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μόνο οι τζιχαντιστές θα το διέπρατταν κι αυτοί μαστουρωμένοι….

Συγγνώμη , αλλά ποιά συγγνώμη, καφές χύθηκε; μυαλά παιδιών χύθηκαν..

Εδώ οι φοιτητές του ΑΠΘ και του ΠΑΜΑΚ που έπεσαν στα Τέμπη………..και δεν είναι μόνο αυτοί είναι η Κέλλυ φοιτήτρια Θεολογικής και όσοι δεν ήταν φοιτητές πάλι νέοι ήταν οι περισσότεροι όπως ο 24χρονος σύντροφός της ο πυροσβέστης….που τον έκαψαν ζωντανό…..αλλά και παιδιά όπως ο 15χρονος γιος του αστυνομικού ο Παναγιώτης ανήμερα των γεννεθλίων του..που αντί να σβήσει τα κεράκια του ανάβουνε κερί.

Τέτοια μαζικά εγκλήματα κατά πολιτών σε καιρό ειρήνης κάνουν μόνο οι ναζί που έκαψαν ζωντανούς στην Εργατική Εστία στην Οδησσό 100 πολίτες ως κι εγκύους…

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου