Breaking

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Δεν ξεχνώ pε καθικια: «Είσαστε όλοι αγράμματοι, θεούσοι, vαζι και μακονομάχοι…» – Έτσι αντιμετώπισε η αριστερά όσους δεν ήθελαν το εμβόλιο!



Όταν παλέυαμε με το “θηρίο” της παγκόσμιας ελίτ και της ναζιστικής κυβέρνησης Μητσοτάκη που ήθελε να εμβολιάσει άπαντες, με σκληρή προπαγάνδα απο fake news και λογοκρισία.
Τότε, όχι μόνο δεν βρήκαμε καμία υποστήριξη απο “αριστερά” αλλα φάγαμε μεγαλύτερο πόλεμο, στο επικοινωνιακό κυρίως κομμάτι: Απομονώστε τους, είναι ακροδεξιοί – αγράμματοι – θεούσοι – σκοταδιστές!

Η ελληνική αριστερά που υποτίθεται είναι έτοιμη να ξεσηκώσει τον κόσμο να βγει στους δρόμους αν καταπατηθεί έστω κι ένα, δικαίωμα ενός και μόνο ανθρώπου – έπαιξε το πιο βρόμικο ρόλο που ίσως έχει παίξει ποτέ στην ιστορία της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το άρθρο της Ε. Ακρίτα (τα περισσότερα κινούνταν στον ίδιο τόνο).

Το άρθρο της Έλενας Ακρίτα 24 Ιουλίου 2021 news247:

Σε πολλές περιπτώσεις αντιεμβολιαστών, η αλλοίωση του DNA θα αποτελούσε σημαντική βελτίωση στην προσωπικότητά τους. Ευχής έργον θα ήταν, μη σου πω. Θα έκανε τη δική τους ζωή καλύτερη και την δική μας ευκολότερη.

Αναφέρομαι στους ψεκασμένους ημίτρελους: που αν αποπειραθείς να ανοίξεις διάλογο μαζί τους, αφήνεις προηγουμένως κάθε ελπίδα πίσω σου.

Δεν υπάρχει κοινή λογική, δεν υπάρχει στοιχειώδης ενημέρωση, δεν υπάρχει προβληματισμός, δεν χωράει αντίθετη άποψη. Οι τύποι αυτοί τα ξέρουν όλα και δεν σηκώνουν κουβέντα.

Αυτά λέει ξεκινώντας το άρθρο της η κυρία Ακρίτα, που είχε μια στοιχιώδεις… ενημέρωση απο την Κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν είχαμε εμείς, όπως αφήνει η ίδια να εννοηθεί…

Το άρθρο της κ. Ακρίτα ήταν στις 24 Ιουλίου 2021 παρουσιάστηκε ακριβώς την ίδια μέρα με την δήλωση του Μητσοτάκη: “Δεν επιτρέπεται η αμφισβήτηση της επιστήμης – Ο κορωνοϊος χτυπά πλέον μόνο τους ανεμβολίαστους”

Απόσπασμα απο το άρθρο της Ακρίτα: “Είδαν σου λέει, την Παναγιά στον ύπνο τους και τους είπε πώς πήρε το αυτί της τον Σατανά να δίνει οδηγίες στα διαβολάκια πώς να φτύσουν μες στο Πφάιζερ για να έρθει να δέσει καλά στη σύριγγα η σος. Και να ακούγεται και το φινόκιο, ει δυνατόν.“

Όχι κ. Ακρίτα, δεν είδαμε την Παναγιά στον ύπνο μας, ούτε είμαστε όλοι θεούσοι/σες. Διαβάσαμε τις έρευνες και το καμπανάκι που χτυπούσαν πραγματικοί επιστήμονες που εσείς δεν κάνατε ποτέ τον κόπο να αναζητήσετε αλλα είχατε απόλυτη άποψη.

Η κ.Λινού κάποια στιγμή ανέφερε πως δεν γνωρίζανε ότι νοσούν και οι εμβολιασμένοι, εμείς οι αγράμματοι πως το γνωρίζαμε; Μα επειδή διαβάσαμε αυτά που απέκρυψε το καθεστώς Μητσοτάκη: The Lancet: Ο στιγματισμός των ανεμβολίαστων είναι αδικαιολόγητος – Επικίνδυνο να μιλάμε για «πανδημία ανεμβολίαστων»!

Η κ.Ακρίτα κάνει και μια αναφορά στις συγκεντρώσεις, αναρωτιέται γιατί είμαστε όλοι αγράμματοι και αμόρφωτοι…

“Εντάξει, ξεφτίλα. Αυτό ήταν η συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Μία ξεφτίλα. Ένας αχταρμάς, ένα συνοθύλευμα, μια πλατεία που ήταν γεμάτη θεούσες και θεούσους, φανταμενταλίστες και παλαιοημερολογίτες, κασιδιάρηδες και χρυσαυγίτες, στρατόκαυβλους, ναζίδια και μακονομάχους. Όλοι ήταν εκεί μόνο η τρελή που χοροπηδούσε πάνω στη μάσκα και την αποθέωναν οι θαμώνες του μαγαζιού έλειπε.“

“Γιατί σχεδόν όλοι οι αντιεμβολιαστές είναι ανορθόγραφοι, αναρωτήθηκε μια φίλη. Είναι τυχαίο; Όχι δεν είναι τυχαίο. Καθόλου τυχαίο. Γιατί δεν ξέρουν γράμματα; Γιατί είναι σκοταδιστές;“

Μα γιατί κάποιοι τους ήθελαν έτσι. Γιατί κάποιοι τούς έραψαν με δικό τους ύφασμα, με δικό τους φασόν και στα δικά τους μέτρα, Γιατί κάποιοι αποφάσισαν πριν απ’ αυτούς γι’ αυτούς, πως τα πρόβατα θέλουν μαντρί μέχρι να τα σφάξεις”.

‘Όταν ζεις στο σκοτάδι, πώς να διαβάσεις με σβησμένα φώτα; Έτσι γεννήθηκες κι έτσι έμαθες. Στα ψαχουλευτά να βαδίζεις στη ζωή σου, με την αφή να αναγνωρίζεις τα εμπόδια, στα τυφλά να τα αντιμετωπίζεις.

(Σε αυτές τις παραγράφους περιγράφει με απόλυτη ακρίβεια τον δρόμο τον οποίο ακολούθησαν οι ίδιοι) και συνεχίζει:

Μην απορείς όταν σου λένε πως τα εμβόλια είναι του Σατανά.

Μην απορείς όταν σου λένε ότι μια γριππούλα είναι κι αυτό.

Μην απορείς όταν σου λένε πως πρόκειται για μια παγκόσμια συνωμοσία με αρχηγό τον Γκέιτς.

Μην απορείς όταν σου λένε ότι το εμβόλιο είναι αμαρτία που εφηύραν οι ‘εβραιομασόνοι’ για να σου σπάσουν τα νεύρα.

Μην απορείς όταν σου λένε πως οι κασιδιαραίοι και τα ναζίδια της φακής είναι το μέλλον αυτού του τόπου.
Μην απορείς όταν οι τύπου αυτοί διαδηλώνουν αγκαζέ και εν αγαστή συμπνοία με όλα τα αποβράσματα του κοινωνικού απόπατου.

Μην απορείς λοιπόν πως παιδιά που διδάχτηκαν να μισούν το διάβασμα, βρίσκουν στοργικό καταφύγιο στην φωλιά που εκκολάπτονται τα αυγά του φιδιού.

Στις διαδηλώσεις τους οι ψεκασμένοι των μεγάλων πόλεων βαδίζουν δίπλα δίπλα με τους νεοναζί, με τους φονιάδες, τους εθνικιστές, με τους θρησκόληπτους – με όλα τα μορφώματα που προωθούν τον αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Αυτοί είναι.

Σε αυτό το σκοτάδι τρέφονται, σε αυτή την πίσσα ευδοκιμούν.

Η κ. Ακρίτα στο άρθρο της, έχει πάρει ένα μικρό κομμάτι των διαδηλώσεων για να χαρακτηρίσει χιλιάδες ανθρώπους (όπως ακριβώς έκανε και η προπαγανδαστική φυλλάδα efsyn), ότι όλοι είμαστε αγράμματοι, όλοι είμαστε ναζί, όλοι είμαστε θεούσοι… αλλα μισό λεπτό, για δείτε τι ακριβώς έλεγε εκείνο το διάστημα η Αργυρώ Τέγουτζικ, Ειρηνοδίκης Β’ στο άρθρο της: Μήπως έγινε πραξικόπημα;

Ποιος υποστήριξε την δημοκρατία εκείνο το διάστημα εσείς οι μορφωμένοι, ή εμείς οι αγράμματοι;

Παράδειγμα αριστερού αντιναζί….

Δείτε επίσης το άρθρο της Εφέτης Ασπασία Καλαφάτη: Η Δικαιοσύνη και οι Δικαστές έχουν υποταχθεί στην Πληρωμένη από τις Φαρμακευτικές Ιατρική Μαφία! Ας κοιτάξουν στο καθρέφτη λοιπόν, να δουν ποιοί είναι οι πραγματικοί ναζι, φασίστες και ακροδεξιοί. Ποιοι τελικά στήριξαν το καθεστώς Μητσοτάκη να κάνει όλες αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις!

Κι επειδή αναφέρονται συνεχώς σε ακροδεξιούς, φασίστες και ναζί, δείτε και το άρθρο της Καθηγήτριας Νέλλης Ψαρρού: Ο Υποχρεωτικός Εμβολιασμός παραβιάζει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης!
Η Νέλλη Ψαρρού είναι Καθηγήτρια Πολιτικών Επιστημών, Οικονομολόγος, Κοινωνιολόγος και Νομικός – Δηλαδή, αλλη μια αγράμματη ακροδεξιά που τάσσεται απέναντι στο ναζιστικό καθεστώς που στηρίξαν αυτοί, που μας λένε ναζί και φασίστες με τόσο πάθος…

Σκοταδιστές υπήρξαν και στις δύο πλευρές με την διαφορά πως εμείς ήμασταν περισσότερο ενημερωμένοι και δεν στηρίξαμε τις ναζιστικές μεθόδους του Μητσοτάκη όπως έκαναν αυτοί.

Δυστυχώς για όλους μας, ζήσαμε στο απόλυτο σκοτάδι 3 χρόνια, με την διαφορά ότι εμείς κάναμε έρευνα, ψάξαμε, βάλαμε το ρημάδι να δουλέψει και αντιδράσαμε σε αυτό που η αριστερά προσπάθησε να απαξιώσει συλλήβδην.

Το θράσος τους να μας κατηγορούν (τότε κυρίως αλλά και τώρα) για ναζισμό, σκοταδισμό και αγραμματοσύνη, ξεπερνάει κάθε όριο, την στιγμή που υπήρξαν οι ίδιοι ναζιστές και σκοταδιστές και επι της ουσίας αγράμματοι, αφού δεν έκαναν ποτέ τον κόπο να διαβάσουν την άλλη άποψη.

anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου