Breaking

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Πατέρας θύματος του εγκλήματος των Τεμπών: «Αν ήμασταν σοβαρή χώρα ήδη θα είχαν περάσει χειροπέδες σε όλο το υπουργείο Μεταφορών» (upd)

 

«Κοστολογήσανε οι Ιταλοί μαφιόζοι με τους δικούς μας μαφιόζους πόσο κοστίζει μία ζωή; - Είναι μία μαζική δολοφονία»

(Ανανέωση-Αρχική δημοσίευση: 16/3 – 10:15): Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας 26χρονου θύματος του σιδηροδρομικού εγκλήματος στα Τέμπη, ξεσπάει με αφορμή τις αποζημιώσεις που αναμένεται να δώσει η Hellenic Train, για τα παιδιά τους που έχασαν.

Όπως είπε «τα λεφτά να τα κρατήσουν, εμείς θέλουμε να μπούνε φυλακή οι πολιτικοί που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό το έγκλημα».

Αυτό ζητούν οι γονείς των παιδιών που έχασαν άδικα και τζάμπα τις ζωές τους σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα στα Τέμπη: Δικαιοσύνη όχι χρήματα.

Οι ζωές των παιδιών τους δεν εξαγοράζονται.

Όπως ανέφερε: «Οι πέντε υπουργοί που ήταν όλα αυτά τα χρόνια υπουργοί Μεταφορών να δεσμευτούν οι περιουσίες τους, και όχι να λένε θα σας δώσουμε αποζημιώσεις, πάλι θα πάρουν λεφτά από τον κόσμο, τον ελληνικό λαό.

Τις αποζημιώσεις να τις δώσουν στους πολιτικούς. Εμείς τα παιδιά μας θέλουμε πίσω. Κοστολογήσανε οι Ιταλοί μαφιόζοι με τους δικούς μας μαφιόζους, πόσο κοστίζει μια ζωή

(…) Μου έρχεται η εικόνα πώς καήκαν ζωντανά αυτά τα παιδιά και τρελαίνομαι. Δεν έχω σκοπό να μιλήσω με την εταιρεία. Με δολοφόνους δεν μιλάω».

«Πρέπει οι εισαγγελείς να ξεκινήσουν. Αν ήμασταν σε σοβαρή χώρα ήδη θα είχαν περάσει χειροπέδες σε όλο το υπουργείο Μεταφορών».

Μάλιστα, προανήγγειλε ότι έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο του από την επόμενη εβδομάδα να καταθέσει μήνυση σε όλους τους υπουργούς Μεταφορών τα τελευταία 2 χρόνια, στη διοίκηση του ΟΣΕ που είναι εξαφανισμένη εντελώς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου