Breaking

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία – φωτιά του Νουλέζα για τον Κολωνό: «Καναλάρχης βίαζε τη 12χρονη σε πολυτελές ξενοδοχείο» «Είναι ο βασιλιάς του Telemarketing» – Το κορίτσι φέρεται να τον αναγνώρισε

Mε μία καταγγελία – φωτιά για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό προχώρησε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας μέσω ανάρτησής του στο Facebook. Ο κ. Νουλέζας αποκάλυψε πως μεταξύ των βιαστών του παιδιού βρίσκεται και γνωστός καναλάρχης.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Νουλέζας αναφέρει στην ανάρτησή του πως η 12χρονη αναγνώρισε γνωστό καναλάρχη της Αθήνας που τη βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο. Μάλιστα, ο δικηγόρος χαρακτηρίζει το καναλάρχη ως «βασιλιά του Telemarketing».
Παράλληλα, ο δικηγόρος Νουλέζας σημειώνει ότι η 12χρονη προσπαθεί να θυμηθεί και να εντοπίσει επώνυμους και εύπορους παιδεραστές που ασέλγησαν πάνω της.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βασίλη Νουλέζα: «Συνταρακτική είδηση! Η 12χρονη ανήλικη από τον Κολωνό ανεγνώρισε γνωστό Καναλάρχη Αθηνών “πελάτη” (βασιλιά του Telemarketing) που την βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο!

Αναμένεται να γίνει δεκτό το αίτημα της να καταθέσει συμπληρωματικά στην κ 33 η Ανακρίτρια Αθηνών.

Ώστε να ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις για το κακούργημα του βιασμού κατ εξακολούθηση σε βάρος της. Διότι η ανήλικη όπως πληροφορούμαι αναζητά στο διαδίκτυο να θυμηθεί να εντοπίσει αρκετούς επώνυμους και εύπορους παιδεραστές που ασέλγησαν επάνω της. Μεταξύ αυτών ένας κοινοβουλευτικός που έβλεπε στο βήμα αλλά έκτοτε χάθηκε.

Η λίστα 213 είναι μακρά και οι περισσότεροι επικοινωνούσαν ώστε να καθορίσουν συνάντηση μέσω Ηλ. Μίχου κυρίως μέσω της πλατφόρμας Blindschat μέσω emails πολλές φορές με ψευδώνυμα.

Για αυτό έχουν προσπαθήσει επανειλημμένα με βία εντείνοντας τις ενέργειες τους με την πρόσφατη επίθεση αγνώστου που παραβίασε την είσοδο της οικίας της και επεχείρησε να την πλήξει με μαχαίρι να την τρομοκρατήσουν να την εκφοβίσουν και να της κλείσουν τελικά το στόμα.

Υπάρχει αγωνιώδης προσπάθεια συγκάλυψης όπως γίνεται αντιληπτό. Νομίζω ότι πρόκειται και για διάφορους παρακρατικούς που διεκπεραιώνουν τέτοιες εντολές. Η Δικαιοσύνη έχει ζητήσει την λήψη πρόσθετων μέτρων φύλαξης της».
Νέα κατάθεση της 12χρονης – Είπε ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από ακόμα 10 άντρες

Στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ βρέθηκε χθες Μ. Δευτέρα (10/4) η 12χρονη που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμού στον Κολωνό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπήρχε από την προηγούμενη εβδομάδα παραγγελία από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για να δώσει νέα κατάθεση, κατόπιν αιτήματος που είχε γίνει από το ίδιο το παιδί και τη δικηγόρο του. Η 12χρονη μετέβη στη ΓΑΔΑ από την περιοχή όπου ζει -εκτός Αττικής- σε σπίτι συγγενικού της προσώπου.

Στην πολύωρη κατάθεση που έδωσε στην παιδοψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων φέρεται να ανέφερε ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από ακόμα 10 άντρες. «Πρόκειται για άτομα που – σύμφωνα με τη νέα κατάθεση – βίασαν την 12χρονη. Οι περισσότεροι είναι αλλοδαποί. Η 12χρονη δεν μπορούσε να προσδιορίσει τα στοιχεία ταυτότητάς τους. Έδωσε κάποια μικρά ονόματα, χωρίς να θυμάται λεπτομέρειες», αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης, η 12χρονη φέρεται να κατέθεσε ότι ο προφυλακισμένος για μαστροπεία Ηλίας Μίχος της είχε πει να συνευρεθεί και με άλλα άτομα, τα οποία προσπάθησε να θυμηθεί και τα οποία δεν έχουν αναφερθεί στις προηγούμενες καταθέσεις της ανήλικης. Όπως είπε η 12χρονη, της έλεγε ότι έχουν πολλά λεφτά και γι’ αυτό πρέπει να τους συναντήσει, χωρίς όμως τελικά αυτό να γίνει πράξη.
Από εδώ και πέρα αναμένεται η ανακρίτρια να κάνει νέα παραγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση των νέων ατόμων που ανέφερε το ανήλικο κορίτσι στην πιο πρόσφατη κατάθεσή του.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου