Breaking

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Πάει και η 18χρονη Βελγίδα σταρ του powerlift Laura Delava. ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ έσκασε η καρδιά της, η αιτία μια μόλυνση

Πάει και η 18χρονη Βελγίδα σταρ του powerlift Laura Delava. ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ έσκασε η καρδιά της, η αιτία μια μόλυνση

Η μόλυνση σκοτώνει κορυφαίο ταλέντο σε μια μέρα

Συγκλονιστικά νέα με το θάνατο της Laura Delava. Η κυρίαρχος πρωταθλήτρια του powerlifting πέθανε τη Δευτέρα από σοβαρή μόλυνση. Τα αγαπημένα της πρόσωπα ανακοίνωσαν τη θλιβερή είδηση ​​στα social media της.

Ο Ντέλαβα ασχολούνταν μόνο με το powerlifting από το περασμένο καλοκαίρι. Τρεις μήνες αργότερα, η 18χρονη από το Huy στέφθηκε πρωταθλήτρια νεανίδων Βελγίου κάτω των 69 κιλών και έγραψε τέσσερα πανελλήνια ρεκόρ στο όνομά της. Η Delava πέθανε από μια σοβαρή μόλυνση που της πήρε τη ζωή μέσα σε 24 ώρες.

«Αυτή τη Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023, η ελπίδα έσβησε στη 13:00, όταν ο γιατρός ήρθε να ανακοινώσει την ανεπανόρθωτη κατάσταση της Laura. Επομένως, με συντετριμμένη καρδιά ανακοινώνω τον θάνατο της εθνικής μας λιακάδας Laura Delava», γράφει μια φίλη της στο Instagram. «Όσοι ήταν κοντά της θα αναγνωρίσουν το καλό της χιούμορ, την επιμονή της, τη θέλησή της και τον σιδερένιο χαρακτήρα της».

«Είτε τη γνώριζες από την οικογένεια, τις σπουδές ή ειδικά το powerlifting, η θλίψη που γνωρίζουμε μετά από αυτή την τραγική είδηση ​​είναι τεράστια. Ξέρω ότι η Λόρα ήθελε να σας αφήσει όλους με μια υπέροχη ανάμνηση. Είχε την ευκαιρία να αλλάξει τη ζωή μου με πολλούς τρόπους και την ευχαριστώ για αυτό. Νομίζω ότι μπορεί να ξεκουραστεί λίγο τώρα. Όλοι σε αγαπάμε Λόρα μου».

korakas-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου