Breaking

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Αν σου έλεγα πως ..


Αν σου έλεγα πως ο πληθυσμός της γης δεν αποτελείτε μόνο από ανθρώπους …

Αν σου έλεγα πως οι άνθρωποι του πληθυσμού της γης είναι αυτοί που δημιουργούν αυτή την φούσκα που λένε πραγματικότητα …!

Αν σου έλεγα πως είσαι ένας πομπός που εκπέμπει συγκεκριμένη δόνηση ώστε να στηρίξεις την φούσκα αυτού του ματριχ…!

Αν σου έλεγα πως εξαιτίας εσένα υπάρχουν οι δαιμονες που κατοικούν στα σώματα άψυχων..

Αν σου έλεγα πως προσπαθούν να χειριστούν την ιδιότητα σου να δημιουργείς κόσμους …

Αν σου έλεγα πως σε έχουν εγκλωβίσει εδώ και σου δείχνουν ένα ψευτικο σύμπαν μέχρι να καταφέρουν να ανακαλύψουν πως το κάνεις ;..

Αν σου έλεγα πως αυτή η φυλακή είναι απόλυτα κυκλική και όχι ζωη-θάνατος…

Αν σου έλεγα πως ο ΛΟΓΟΣ …έχει πολύ μεγάλες μυστικές ιδιότητες και είναι ένα πανίσχυρο όπλο…αλλά όχι μόνο συνειδησιακά !!

Αν σου έλεγα πως οι περισσότεροι Θεοί του κόσμου τούτου μιλούν για όλα αυτά με κώδικα…

Αν σου έλεγα πως στην κυριολεξία μπορείς να ζητήσεις και να σου δοθεί…για αυτό προσπαθούν να μην γνωρίζεις πως και τι επί της ουσίας θες να ζητήσεις…

Αν σου έλεγα πως ο πραγματικος πόλεμος εναντίον της ανθρωπότητας δεν έχει σχέση ούτε με όπλα ,ούτε με οικονομία , ούτε με θάνατο…αλλά μόνο με ενθύμηση….!

Αν σου έλεγα πως αυτή η φυλακή έχει εφτά υπόγεια και 7 ορόφους , έχει 72 φύλακες έχει έχει έχει…όλα όσα με κώδικα σου έχουν δώσει….

Αν σου έλεγα ότι η γη είναι ένα τεράστιο πείραμα από όσους έπεσαν σε αυτή την δόνηση απέναντι στο δημιούργημα με τις περίεργες ιδιότητες…

Αν σου έλεγα τι το δημιούργημα είσαι εσύ…όχι όσοι μοιάζουν με σένα ..αλλά εσύ ο έμψυχος … εσύ ο κάτοχος του λόγου….εσύ …ο ΕΛΛΗΝ!

Θα με έλεγες γραφικό και τρελό…αλλά να θυμάσαι για όλα όσα σου λέω και την ίδια στιγμή που τα λέω…κάπου υπάρχει ένα κουνούπι που λέει στην φυλή του….ΡΕ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ…. !! ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!!

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου