Breaking

Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Σκότωσε τα τρία παιδιά της κι αυτοκτόνησε- αλλά η οικογένεια πιστεύει ότι είναι αθώα

Η 40χρονη μητέρα πυροβόλησε και σκότωσε τα τρία παιδιά της, ηλικίας 9, 12 και 14 ετών

Μια μητέρα από τη Βόρεια Καρολίνα, η οποία ήταν νοσηλεύτρια, βρέθηκε νεκρή μαζί με τα τρία παιδιά της μέσα σε ένα σπίτι στο Winston-Salem.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα, η Έθελ Στιλ, 40 ετών, πυροβόλησε θανάσιμα και τα τρία παιδιά – δύο κορίτσια και ένα αγόρι κάτω των 15 ετών – πριν στρέψει το όπλο εναντίον της, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία είπε ότι βρήκε τα τέσσερα πτώματα μέσα στο σπίτι λίγο πριν το μεσημέρι της 11ης Απριλίου.

Τα παιδιά αναγνωρίστηκαν ως η 9χρονη Σακέντρα, η 12χρονη Σακένια και ο 14χρονος Σακένλο.

Παρά την εκτίμηση των αρχών, η θεία της 40χρονης μητέρας, Γουάντα Κάτον, είπε στο περιοδικό People ότι πιστεύει πως η ανιψιά της ήταν αθώα. «Δεν είναι κάτι που θα έκανε», τόνισε.

Πρόσθεσε επίσης ότι η Έθελ ήταν μια «όμορφη, μορφωμένη, στοργική μητέρα, αδελφή και κόρη», σημειώνοντας ότι ήταν ανύπαντρη μητέρα και νοσηλεύτρια, η οποία πάντα φρόντιζε τους ασθενείς και τα παιδιά της, στα οποία έκανε κατ’ οίκον διδασκαλία.

Ο αδελφός της, Ντμον Ρόμπινσον είπε ότι η Έθελ φαινόταν καλά αφού επέστρεψε με τα παιδιά στο σπίτι την Παρασκευή από ένα ταξίδι στη Φλόριντα.

«Θέλω να πω, όλο αυτό ήταν τόσο ξαφνικό και, απλά, νιώθω σαν να βρίσκομαι σε εφιάλτη», δήλωσε.

Όσο για τα παιδιά, τα περιέγραψε ως ιδιαίτερα εξωστρεφή.

Η οικογένεια δήλωσε ότι περιμένει περισσότερες πληροφορίες από την αστυνομία για να βγάλει τελικά συμπεράσματα, καθώς η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη.

«Μην ακούτε τις φήμες, αν δεν την ξέρετε, μην σχολιάζετε τίποτα, αυτό θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για όλους», σημείωσε η θεία της 40χρονης μητέρας.

https://www.lifo.gr/now/world/skotose-ta-tria-paidia-tis-ki-aytoktonise-alla-i-oikogeneia-pisteyei-oti-einai-athoa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου