Breaking

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Μέγα σκάνδαλο εν όψει; «Κατέτασσαν εμβολιασμένους που πέθαιναν ως ανεμβολίαστους»!!!

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντεο του καθηγητή Στατιστικής Νόρμαν Φέντον που ισχυρίζεται πως κατέταξαν του εμβολιασμένους ως ανεμβολίαστους για να ασκήσουν πιέση στον κόσμο, λέγοντας ότι οι ανεμβολίαστοι διασωληνώνονται και πεθαίνουν, ενώ φέρεται να συνέβαινε το αντίθετο!

Όπως αναφέρει:

«Από όλους τους πολλούς ισχυρισμούς που βασίστηκαν σε αμφίβολες στατιστικές και οι οποίοι έχουν συντηρήσει όλο το αφήγημα του covid, κανένας δεν έχει γίνει τόσο ευρέως αποδεκτός όσο ο ισχυρισμός ότι ”τα εμβόλια εμποδίζουν τον κόσμο να νοσήσει σοβαρά και να πεθάνει από covid”.

Αυτός είναι ο ισχυρισμός που συνεχίζει να συντηρεί ολόκληρο το πρόγραμμα εμβολιασμού…

Και αυτός είναι ο ισχυρισμός που τρομοκράτησε τα άτομα που δεν διέτρεχαν κανέναν κίνδυνο από τον covid ώστε να εμβολιαστούν κι επίσης δαιμονοποίησε τους ανεμβολίαστους…

Είναι επίσης ο ισχυρισμός που έχει οδηγήσει προφανώς έξυπνα άτομα να απορρίψουν κάθε λογική και ορθή κρίση και να εφεύρουν το συχνά διατυπωμένο μότο ”Κόλλησα covid κι ένιωσα πραγματικά άσχημα. Δόξα τω Θεώ που έκανα τις 3 ή 4 δόσεις μου και τις αναμνηστικές!!!! Διαφορετικά τι θα γινόταν αν τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα;”

Αλλά ο ισχυρισμός βασιζόταν πάντα σε σκοπίμως μπερδεμένη καταγραφή, ορισμένα παραδείγματα της οποίας θα σας δείξω σ’ αυτό το σύντομο βίντεο».

 

Δείτε λοιπόν το βίντεο με τους ισχυρισμούς του καθηγητή, οι οποί παρατίθενται δημοσιογραφικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου