Breaking

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Θα μπορούσε η σημερινή επιστήμη να είναι εναντίον της υγείας;

Μια ερώτηση θέτουμε σαν ερευνητές επειδή το αφήγημα μετά απο 3 χρόνια έχει νικήσει και έχει επιβληθεί στην πραγματικότητα του σημερινού πολίτη στην χώρα μας αλλά γενικά στην δύση, εκεί “όπου ανήκουμε”.
Κάποιοι πιστεύουν ότι υπάρχουν ιοί και πουλάνε το αφήγημα για να εμβολιάζουν τους ζηλωτές, ώστε κάποιοι άλλοι αόρατοι, να κονομάνε τα χιλιάρικα που τελικά αυγατίζουν και γίνονται τρις. Επάνω στο ύπουλο μοντέλο της υποχρεωτικής υγείας και συμφερόντων, συμφερόντων που είναι καθέτως ενάντια στην υγεία.

Το συμπέρασμα είναι δύσκολο αλλά συγχρόνως εύκολο, αν σκεφτεί κανείς ότι εκείνοι που εμβολίαζαν μαζικά τους πιστούς, επαναλαμβάνουν το ίδιο σαν καλοπληρωμένα παπαγαλάκια ότι από τον Σεπτέμβρη πάνε να προστατέψουν ξανά τους πιστούς στην θρησκεία της σημερινής επιστήμης.

Με άλλα λόγια, πηγαίνοντας παρακάτω, εκείνοι που εκπροσωπούν την υποχρεωτική υγεία στην χώρα μας αναφέρουν ότι ο αρκτούρος προτιμάει τα παιδάκια. Όλα τα παιδιά, γιατί το πρώτο κύμα βίας δεν τα βοήθησε όλα με τις ενέσεις παντοτινής ελευθερίας. Γνωρίζουμε ότι αγαπάνε τα παιδάκια επειδή το ειδικό βάρος ενέργειας τους είναι πολύ πιο θρεπτικό από τους σάπιους και διεστραμένους ηλικιωμένους (μην μας παρεξηγείτε, εννοούμε αυτούς που έχουν την αρρώστια, το μικρόβιο της νοητικής βλάβης, οι βλαμμένοι με άλλα λόγια).

Στην σημερινή θρησκεία της ονομαζόμενης “επιστήμης”, των ηλεκτρονικών χιλιάρικων αλλά και των τεράστιων προστίμων στους παραγωγούς εμβολιαστές (δες την φάιζερ με τα αστρονομικά πρόστιμα σε δις), όλοι πληρώνονται για να δολοφούν εκείνους που είναι κοιμησμένοι, τους λάτρεις της θρησκείας μιας Υποχρεωτικής Υγείας του ίδιου του σατανικού κράτους.

Ναι, καλά το διαβάσατε, είναι σατανάδες και θα τους δολοφονήσουν όλους και ας μην σας αρέσει αυτό που γράφετε σε αυτό το κείμενο.
Όσο για τα παιδιά σας, υπάρχει η ευκαιρία να μην τα θυσιάσετε απο τον Σεπτέμβρη όπως σας δήλωσαν οι πολύ βαριά άρρωστοι στις οθόνες ή και να τα προστατέψετε αν φυσικά έχετε ακόμη την παραμικρή αντί-ληψη μέσα σας.
Καλή ανακύκλωση να έχετε και με το συμπάθειο.

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου