Breaking


Κυριακή 9 Απριλίου 2023

“Είναι προτιμότερο να δολοφονείς ανθρώπους παρά να δολοφονείς το εμβόλιο?”

Ο Μάριο Τζορντάνο παρουσίασε ένα άλλο αποκλειστικό ρεπορτάζ σχετικά με τα μυστικά έγγραφα για τα εμβόλια κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου της εκπομπής ‘Fuori dal coro’, που προβλήθηκε στο Rete4 στις 28 Μαρτίου. Το ρεπορτάζ της Μαριάννα Κανέ ξεκινά από τον Ιανουάριο του 2022, όταν η κυβέρνηση Ντράγκι επέβαλε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 50 ετών και οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Το μέτρο, κατά παράλογο τρόπο, ισχύει και για όσους έχουν νοσήσει από κόβιντ και έχουν θεραπευτεί, παρόλο που γι’ αυτούς ο εμβολιασμός θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος, αφού έχουν ήδη περάσει τη νόσο. Και μάλιστα ακόμη και η AIFA (ΕΟΦ) γνωρίζει ότι ο εμβολιασμός όσων έχουν θεραπευτεί είναι επικίνδυνος. Ο δημοσιογράφος δείχνει λοιπόν ένα αποκλειστικό έγγραφο της Ιταλικής Υπηρεσίας Φαρμάκων:

“Υπάρχουν αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό σε άτομα που έχουν ήδη αναρρώσει από την κόβιντ”.

Το έγγραφο χρονολογείται από τις 15 Ιανουαρίου 2021, όταν η εκστρατεία εμβολιασμού έχει μόλις ξεκινήσει και υπάρχουν ήδη αρκετοί άνθρωποι που έχουν θεραπευτεί και αναφέρουν ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Μάλιστα, η AIFA (ΕΟΦ) γράφει στα εσωτερικά της έγγραφα ότι:

“το θέμα είναι σημαντικό”.

Πολλοί γιατροί και επιστήμονες που δεν ήταν ευθυγραμμισμένοι με τη μονόπλευρη αφήγηση επισήμαναν στην πραγματικότητα ότι οι άνθρωποι που θεραπεύτηκαν δεν έπρεπε να είχαν εμβολιαστεί.

Και πλήρωσαν ακριβά τις απόψεις τους που βασίζονταν σε σαφή επιστημονικά στοιχεία. Δημόσια, ωστόσο, η AIFA (ΕΟΦ) συνεχίζει να σιωπά, παρόλο που στα εσωτερικά της έγγραφα γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει:

“Καταφθάνουν και σε μένα πολλά αιτήματα για γνωμοδότηση σε αυτές τις περιπτώσεις, τα οποία θα αυξηθούν όταν οι εμβολιαζόμενοι θα αναφέρουν παρενέργειες διαφόρων τύπων και βαρύτητας όταν προσέλθουν για τη 2η δόση τους. Σίγουρα το γεγονός ότι έχουν αναρρώσει από τη ασθένεια πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στην αξιολόγηση κινδύνου-οφέλους”.

Έτσι, στην AIFA (ΕΟΦ), σύμφωνα με αυτά τα εσωτερικά έγγραφα για το εμβόλιο, γνωρίζουν ήδη ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες θα αυξηθούν. Γνωρίζουν ότι πρέπει να ληφθεί υπόψη η αξιολόγηση κινδύνου/οφέλους, αλλά δεν λένε και δεν κάνουν τίποτα. Γιατί;

Τον Σεπτέμβριο του 2022, το “Fuori dal coro” ζήτησε από τον Τζιοβάνι Ρέτσα, Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Υγείας, εξηγήσεις σχετικά με τα εμβόλια για τους ανθρώπους που έχουν θεραπευτεί. Εκείνος απάντησε:

“Από τη στιγμή που υπάρχουν νέες πληροφορίες… Μέχρι τώρα έχουν προκύψει νέα ευρήματα σε σχέση με πριν από ένα χρόνο ή πριν από δύο χρόνια, οπότε σίγουρα αυτό το σημείο είναι υπό αναθεώρηση.”

Μα τι σημαίνει “νέα ευρήματα”; Αφού γνώριζαν ήδη από τον Ιανουάριο του 2021 πώς έχουν τα πράγματα! Τότε γιατί είπαν ψέματα; Γιατί ανάγκασαν τους θεραπευμένους να εμβολιαστούν, υποβάλλοντάς τους σε αυτούς τους κινδύνους;

Η Marianna Canè παρουσιάζει στη συνέχεια ένα έγγραφο με ημερομηνία 15 Μαρτίου 2021. Το εμβόλιο της Astrazeneca είχε μόλις ανασταλεί στην Ευρώπη. Η AIFA (ΕΟΦ) ξεκινάει έρευνα και γράφει:

“Υπό το φως των ανωτέρω, φαίνεται εμφανής μια υπερβάλλουσα θνησιμότητα από καρδιαγγειακά νοσήματα στο εμβόλιο της AstraZeneca, ανεξάρτητα από τις επιμέρους παρτίδες.”

Ξεκινούν άλλες έρευνες, ακούγονται οι απόψεις άλλων εμπειρογνωμόνων και τότε παρεμβαίνει ο Νικόλα Μαγκρίνι, ο τότε γενικός διευθυντής της ΑΙFΑ (ΕΟΦ),, πιστός υποστηρικτής του πρώην υπουργού Υγείας Σπεράντσα:

‘Όλα αυτά μου φαίνονται υπερβολικά, και μάλιστα με υπερβολική έμφαση σε γεγονότα που δεν συσχετίζονται μεταξύ τους. Aυτή είναι άραγε η μόνη εκδοχή; Με αυτόν τον τρόπο δολοφονείται αυτό το εμβόλιο.”

Η ανησυχία του γενικού διευθυντή της ΑΙFΑ (ΕΟΦ) είναι να μην δολοφονηθεί το εμβόλιο, ωστόσο εκείνη την εποχή η Astrazeneca είχε ανασταλεί στην Ευρώπη επειδή σκότωνε ανθρώπους λόγω “υπερβολικής θνησιμότητας από καρδιαγγειακά νοσήματα”.

ΑΙFΑ (ΕΟΦ) και εσωτερικά έγγραφα: πώς απέκρυψαν την αλήθεια

Δεδομένα που θα μπορούσαν ακόμη και να υποτιμηθούν, όπως γράφει η ίδια η ΑΙFΑ (ΕΟΦ) στο σχέδιο της τέταρτης γενικής έκθεσης για την ασφάλεια των εμβολίων:

“Ο περιορισμός αυτής της αξιολόγησης έγκειται στην πιθανή υποκαταγραφή των περιπτώσεων με θανατηφόρο αποτέλεσμα.”

Κρίμα που η πρόταση αυτή διαγράφεται και δεν δημοσιεύεται ποτέ, όπως διευκρινίζεται στη σημείωση στο περιθώριο:

“Προσπάθησα να επαναδιατυπώσω αλλά θα ήμουν της γνώμης να αφαιρεθεί.”

Και πράγματι στη δημοσιευμένη έκθεση η πρόταση αυτή δεν υπάρχει. Εν ολίγοις, τα δεδομένα διαγράφονται, οι ανεπιθύμητες παρενέργειες για τα άτομα που έχουν θεραπευτεί δεν λαμβάνονται υπόψη και οι δυσάρεστες αλήθειες, όπως οι υποτιμημένοι θάνατοι, προτιμάται να αποσιωπούνται.

Αλλά γιατί όλα αυτά; Τίθεται το ερώτημα: σε αυτά τα χρόνια της εκστρατείας εμβολιασμού τί ήταν το πιο σημαντικό;

Δεν χρησιμοποιείται, τελικά, το εμβόλιο για να σώσει τους ανθρώπους, αλλά οι άνθρωποι για να σωθεί το εμβόλιο !!!


telegra.ph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου