Breaking

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Η Christina Aguilera μοιράζεται σοφίες για το σεξ και τους οργασμούς σε μεγαλύτερη ηλικία

@2023 Evan Agostini/Invision/AP Images
 

ΗChristina Aguilera μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλική της ζωή και παραδέχτηκε ότι τα πράγματα αλλάζουν όσο μεγαλώνει. Η 42χρονη τραγουδίστρια είναι συνιδρύτρια του brand λιπαντικών Playground και η εξομολόγησή της έγινε με αφορμή τον λανσάρισμα τους.

Η Christina Aguilera, λοιπόν, μίλησε με αφορμή το λανσάρισμα της σειράς λιπαντικών της, στο περιοδικό People για την αλλαγή που έχει παρατηρήσει να συμβαίνει στην σεξουαλική της ζωή και την απόλαυση αυτής που όλο και μεγαλώνει μαζί της.

«Ήταν μία πολύ φυσική εξέλιξη για μένα, προσωπικά. Ελπίζω να εμπνεύσω άλλες γυναίκες να νιώσουν άνετα να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους και να κατακτήσουν το σώμα τους και τη σεξουαλικότητα τους και αυτό που σημαίνει για εκείνες, γιατί κάθε γυναίκα είναι διαφορετική», είπε η Christina Aguilera.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι περισσότερα «σημεία ευχαρίστησης» έχουν ανοίξει για εκείνη καθώς μεγαλώνει. «Έχω γνωρίσει καλά το αιδοίο μου εδώ και 42 χρόνια. Και ειλικρινά υπάρχουν σημεία ευχαρίστησης που ανοίγουν για σένα καθώς μεγαλώνεις. Αυτό είναι κάτι που έχω στ’ αλήθεια παρατηρήσει. Υπάρχουν 4 διαφορετικά σημεία από τα οποία μπορώ να έχω οργασμό γύρω από το αιδοίο μου κι αυτή είναι η αλήθεια», εξομολογήθηκε η Christina Aguilera.

Η Christina Aguilera χαρακτήρισε τη σεξουαλική της ζωή ως μέρος της συνολικής ευεξίας της. «Ακόμα κι αν δεν έχεις σύντροφο, μπορείς να έχεις μία βραδιά ραντεβού με τον εαυτό σου, οπότε το αγαπώ αυτό. Ταξιδεύουμε. Δεν έχουμε πάντα πρόσβαση σε άλλους ανθρώπους», είπε για τον αυνανισμό.

«Γνώρισε τον εαυτό σου από νωρίς, ώστε να μπορέσεις να ζήσεις μία ζωή με ευχαρίστηση», συμβούλευσε η Christina Aguilera.

Σύμφωνα με το Buzzfeed που επικοινώνησε με τη σεξολόγο Danielle Simpson Baker με αφορμή τα λεγόμενα της Christina Aguilera, όσα είπε για τις αλλαγές στα σημεία ευχαρίστησης, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Όχι μόνο αλλάζουν τα σώματά μας στον χρόνο, πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιες περιοχές λιγότερο ευαίσθητες σπρώχνοντάς μας να εξερευνήσουμε άλλες, αλλά επιπλέον κερδίζουμε περισσότερη γνώση του σώματός μας μεγαλώνοντας. Είναι πιθανό μαζί με την μεγαλύτερη επίγνωση που έχουμε για τα σώματά μας, καθώς μεγαλώνουμε να αποκτήσουμε και περισσότερη γνώση για το πώς θα αντλήσουμε ευχαρίστηση από αυτά», είπε χαρακτηριστικά η σεξολόγος.

Επιπλέον τόνισε ότι πολλές γυναίκες δηλώνουν ότι νιώθουν να απολαμβάνουν περισσότερο τη σεξουαλική τους ζωή μεγαλώνοντας. Η Christina Aguilera είναι σίγουρα μία από αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου