Breaking

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Πάτρα: «Στα αζήτητα» η 17χρονη Ιρλανδή που εντοπίστηκε στην Ακράτα – Γιατί παραμένει φρουρούμενη στο νοσοκομείο

Απρόσμενη και δυσάρεστη τροπή έχει πάρει η υπόθεση της 17χρονης Ιρλανδής, η οποία εξαφανίστηκε στην Ισπανία και εντοπίστηκε στην περιοχή της Ακράτας, μαζί με έναν Αμερικανό πολίτη. Η ανήλικη εδώ και 17 ημέρες παραμένει «στα αζήτητα», καθώς οι δικοί της άνθρωποι δήλωσαν μεν την εξαφάνισή της αλλά στη συνέχεια δεν ενδιαφέρθηκαν για την τύχη της.

Η 17χρονη φιλοξενείται φρουρούμενη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, έως ότου οι εισαγγελικές αρχές αποφανθούν για την μεταφορά της. Γυναίκες αστυνομικοί έχουν σταματήσει κάθε άλλη εργασία και την φυλάσσουν επί 24ωρου, καθώς το κορίτσι έχει τάσεις φυγής.

Οι εισαγγελικές αρχές εδώ και 17 ημέρες δεν έχουν εκδώσει απόφαση για την φιλοξενία του κοριτσιού σε κάποιο από τα αντίστοιχα ιδρύματα της περιοχής, με αποτέλεσμα να προκαλούνται ενδοϋπηρεσιακά προβλήματα στην αστυνομία, όπως αναφέρει ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας, Χάρης Τσίτσικας.

Όπως μεταδίδει το tempo24news, για τον λόγο αυτό ο Χάρης Τσίτσικας έχει ήδη έλθει σε επικοινωνία τόσο με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, όσο και με τον διοικητή του νοσοκομείου Ηλία Θεοδωρόπουλο, προκειμένου να επισπευστούν οι διαδικασίες από τις δικαστικές αρχές, κυρίως και για την προστασία της κοπέλας που παραμένει σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου φρουρούμενη, σαν να επρόκειτο για φυλακισμένη.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου