Breaking

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

«Θα τον θυμόμαστε πάντα χαμογελαστό»: «Έφυγε» πολύ νωρίς, μόλις στα 27 του χρόνια, ο μπασκετμπολίστας Βαρδής Μενιουδάκης

Θλίψη στο χώρο του μπάσκετ αλλά και στην τοπική κοινωνία της Αργυρούπολης. Ο Βαρδής Μενιουδάκης έφυγε από την ζωή στα 27 του χρόνια αφήνοντας πίσω του σε θρήνο τους συγγενείς και φίλους του.

Ο Βαρδής Μενιουδάκης το χαμογελαστό παιδί του Ερμή Αργυρούπολης έφυγε νωρίς

Ο Βαρδής Μενιουδάκης δυστυχώς δεν τα κατάφερε στην μεγαλύτερη μάχη της ζωής του απέναντι στον καρκίνο σε ηλικία μόλις 27 ετών. ο Βαρδής Μενιουδάκης που αγωνιζόταν 9 χρόνια με την ομάδα μπάσκετ του Ερμή Αργυρούπολης. Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου:

“Το γελαστό παιδί του Ερμή, ο αγαπημένος μας Βαρδής Μενιουδάκης, δεν είναι πλέον μαζί μας…

Ο Βαρδής μας, “έφυγε” από κοντά μας σήμερα(14/5/23) το πρωί, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, σε ηλικία μόλις 27 ετών. Τα λόγια αδυνατούν να περιγράψουν πόσο συντετριμμένοι είμαστε όλοι στην οικογένεια του Ερμή, για τον άδικο χαμό ενός τόσο λατρεμένου μας παιδιού.

Ο Βαρδής αγωνιζόταν στην ομάδα 9 χρόνια, την αγαπούσε όσο λίγοι και είμαστε βέβαιοι πως εισέπραξε και την αγάπη όλων μας κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων που έσμιξαν οι δρόμοι μας.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τη θλίψη μας… Η οικογένεια του Ερμή πενθεί και θα θέλαμε να μεταφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήριά μας στους γονείς και την οικογένειά του. Εμείς θα τον θυμόμαστε πάντα χαμογελαστό, όπως στη φωτογραφία…”

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του

ipliroforia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου