Breaking

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για να μπουν φυλακή οι εγκέφαλοι των υποκλοπών!


Πρωθυπουργός κοινής αποδοχής για 6 μήνες και ξανά εκλογές. Θα «πετάξει στα σκυλιά» τον Γρηγόρη Δημητριάδη ο Μητσοτάκης για να γλιτώσει ο ίδιος. «Θα σε γδάρω με τα χέρια μου αν το κάνεις» του είπε η αδερφή του Κατερίνα. Η συνάντηση των απεσταλμένων ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και ο δικηγόρος της «αγίας οικογένειας» που ήταν παρόν.

Του Άρη Σπίνου

Η παραδοχή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι γνωρίζει τον λόγο της τηλεφωνικής παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, που δεν έγινε για εθνικούς λόγους χωρίς να πει για ποιους έγινε προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και ενώ το ΠΑΣΟΚ δίνει και δικαστική διάσταση στην όλη υπόθεση. Είναι αλήθεια ότι την βραδιά του Debate θα μείνει αξέχαστη στον πρωθυπουργού ως ένας ζωντανός εφιάλτης αφού επί 3 ώρες τον «γρονθοκοπούσαν» και στεκόταν αμήχανος πάνω στα «σχοινιά». Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Kontra News αποτελεί μήνυμα για αυτό που έρχεται και σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 έχει συμφωνηθεί με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός ως τελευταία του ελπίδα για να φύγει από το κάδρο των ευθυνών δρομολόγησε την ποινική αναζήτηση κακουργηματικών αδικημάτων τόσο του ανιψιού του αλλά και άλλων στελεχών της ΕΥΠ με την απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε για τις υποκλοπές

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κρίνει, ότι πρέπει να κληθούν από την Δικαιοσύνη για να απολογηθούν η εισαγγελέας της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου και ο πρώην διοικητής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Παναγιώτης Κοντολέων, γιατί υπέγραψαν ότι η παρακολούθησή του την περίοδο που είχε θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και διεξήχθησαν οι εσωκομματικές εκλογές, διενεργείται για εθνικούς λόγους.

Μάλιστα, αναφορικά με τις ποινικές ευθύνες εμπλεκομένων στο σκάνδαλο των υποκλοπών δεν αποκλείει την εμπλοκή και του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όμως αποφεύγει να το διατυπώσει ευθέως προβάλλοντας ότι αυτό μπορεί να το πει μόνο η ελληνική Δικαιοσύνη.

Πρόκειται βέβαια και για μία εξέλιξη, που καθιστά εξαιρετικά δυσχερή για να μην πούμε ανέφικτη μία μετεκλογική συνεννόηση μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τον σχηματισμό μίας κυβέρνησης συνεργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 άνθρωποι των 2 προέδρων ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη συναντηθεί και ανάλογα τα εκλογικά αποτελέσματα εξετάζουν το σενάριο κυβέρνησης ειδικού σκοπού με διάρκεια 3 μηνών για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών., με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής. Για τον σκοπό αυτό αποφασίστηκε να ζητήσουν ψήφο ανοχής και από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης που θα συμμετέχουν στην νέα Εθνική αντιπροσωπία.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες στην συνάντηση παραβρέθηκε και δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη!
Ούτε λίγο ούτε πολύ από την συνάντηση αυτή βγήκε το συμπέρασμα ότι ο Μητσοτάκης είναι διατεθειμένος να θυσιαστούν άπαντες γύρω του με πρώτο και καλύτερο τον ανηψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη προκειμένου ο ίδιος να μείνει στο απυρόβλητο. Φυσικά είναι αυτονόητο ότι θα προσπαθήσει να μην επιτευχθεί αυτή η κυβέρνηση ειδικού σκοπού αλλά προκειμένου να έχει «Plan B» είναι έτοιμος για όλα.

Ίσως όμως το χειρότερο όλων είναι, επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό σε αυτή την χώρα, το μήνυμα που του έστειλε η αδερφή του Κατερίνα Μητσοτάκη Δημητριάδη, μητέρα του Γρηγόρη ότι «Θα σε γδάρω με τα χέρια μου αν το κάνεις» . Όλα αυτά τείνουν στην προσπάθεια Μητσοτάκη με πάσα θυσία να σχηματίσει κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον ίδιο διαφορετικά το μέλλον δεν είναι αβέβαιο αλλά κατάμαυρο.

edolio5.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου