Breaking

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Λουτράκι: Ενθουσιώδης η πολιτική συγκέντρωση του Βαγγέλη Ανδριανάκου (Εικόνες)

korinthosTV

“Σωστή κατανομή του εθνικού πλούτου και αξιοκρατία! Αυτά είναι που χρειάζονται οι Έλληνες και η Ελλάδα για να ξεδιπλώσουν τις μεγάλες τους δυνατότητες και αυτά μπορεί να τα εφαρμόσει, όπως το έκανε και στο παρελθόν, μόνο το ΠΑΣΟΚ”, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Κορινθία, Βαγγέλης Ανδριανάκοςς, το βράδυ της Πέμπτης 11 Μαΐου, στην προεκλογική του ομιλία στη δημοτική βιβλιοθήκη, στο Λουτράκι…

Ο Βαγγέλης Ανδριανάκος, είπε ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα ούτε η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχαν και έχουν τη βούληση να πάρουν μέτρα για την εφαρμοστεί στη χωρά η αξιοκρατία, η οποία τόνισε ότι είναι η βασικότερη προϋπόθεση και της χώρας και του κάθε ατόμου. 

Αντίθετα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ανέφερε ότι το κόμμα του είναι αυτό που θέσπισε το ΑΣΕΠ για να προσλαμβάνεται κόσμος με αξιοκρατικά κριτήρια και όχι με τα κριτήρια του κάθε υπουργού, όπως επίσης το κόμμα του είναι αυτό που εξασφάλισε αξιοπρεπείς αμοιβές για τους εργαζόμενους. 

Τέλος, ο Βαγγέλης Ανδριανάκος, ζήτησε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις εκλογές τονίζοντας ότι έχει σοβαρό αρχηγό, τον Νίκο Ανδρουλάκη, με ευρωπαϊκή εμπειρία και έχει ολοκληρωμένο επεξεργασμένο πρόγραμμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου