Breaking

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

«Βόμβα» από κορυφαίο επιστήμονα σε κορυφαίο ΜΜΕ: «Έχουμε αποδείξεις ότι Κίνα και ΗΠΑ έφτιαξαν δύο κορωνοϊούς σε εργαστήριο»! (βίντεο)

 

Οι δηλώσεις του Joseph Tritto στη «France Soir» - Διευθυντής της World Alliance for Biomedicine & Technology

Μια «βόμβα» έριξε μιλώντας στη «France Soir» ο χειρουργός, καθηγητής και συγγραφέας Joseph Tritto, καθώς υποστήριξε ότι έχει αποδείξεις ότι ο κορωνοϊός φτιάχτηκε σε εργαστήριο και μάλιστα ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν δύο κορωνοϊού που φτιάχτηκαν… ένας στην Κίνα και ένας στις ΗΠΑ. 

«Διαθέτουμε έγγραφα πολύ ισχυρά, πολύ μοναδικά που καταδεικνύουν ότι ο ιός, αυτός ο χιμαιρικός τύπος ιού, δημιουργήθηκε σε εργαστήριο! Ήταν ο τελευταίος μιας αλυσίδας», είπε αρχικά στην «France Soir».

«Υπήρχαν άλλοι 8 ανασυνδυασμένοι, χιμαιρικοί (ιοί) SARS-coV, τύπου SARS που αναπτύχθηκαν πριν την έλευση. Οι Κινέζοι και οι Αμερικάνοι μαζί εργάζονταν πάνω σε μία σειρά ιών! Συνεργάζονταν αλλά και ανταγωνίζονταν μεταξύ τους επίσης», πρόσθεσε, ρίχνοντας μια πραγματική «βόμβα».

Τέλος είπε ότι «οι Αμερικανοί είχαν τον δικό τους SARS-coV-2 με την δική τους προσθήκη της φουρίνης που προερχόταν από την έρευνα της Moderna!». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις έγιναν σε κορυφαίο ΜΜΕ της Γαλλίας. Να τονίσουμε ότι ο Dr. Tritto είναι διευθυντής της World Alliance for Biomedicine & Technology από το 2000, ενός οργανισμού που δημιουργήθηκε το 1997 υπό την αιγίδα της UNESCO, αποστολή του οποίου είναι να ασχοληθεί με τη μεταφορά της ιατρικής τεχνολογίας στις αναπτυσσόμενες χώρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου