Breaking

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Βρετανία: Κούρεψαν το γκαζόν της «Βασιλικής Ημισελήνου» σε σχήμα πέους, πριν τη στέψη του Καρόλου

 


Αγνωστοι φαρσέρ κούρεψαν ένα γιγάντιο πέος στο γρασίδι της «Βασιλικής Ημισέληνου», που βρίσκεται στο Μπαθ της Αγγλίας, όπου σήμερα έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή δεξίωσης για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, οι φαρσέρ φαίνεται ότι «ζωγράφισαν» στο γρασίδι ένα πέος μήκους 10 περίπου μέτρων, κατά τη διάρκεια της νύχτας, προς μεγάλη έκπληξη των ντόπιων που αναρωτιούνται ποιος το έκανε. Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε μόλις λίγα 24ωρα πριν από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου το Σάββατο (6/5). Στο «Royal Crescent» θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτι στέψης προς τιμή του βασιλιά, με θέμα την 300η επέτειο της γεωργιανής εποχής.

Σε όλη τη χώρα οι άνθρωποι θα διοργανώσουν πάρτι στους δρόμους για να γιορτάσουν την ιστορική επέτειο της στέψης του βασιλιά, με τα σημαιάκια να έχουν ήδη τοποθετηθεί και πολλά στολίδια να πωλούνται στα καταστήματα.

Το «Royal Crescent» προσελκύει μεγάλο αριθμό τουριστών κάθε χρόνο και πολλοί απολαμβάνουν τον χώρο που στέκει εκεί από τον 18ο αιώνα, μια περιοχή, που περιβάλλεται από μια ημισέληνο πολυτελών κατοικιών.

Χαμός στο twitter για το φαλλικό σύμβολο που ζωγράφισαν στη Βασιλική Ημισέληνο
Το twitter δεν άργησε να αντιδράσει στο φαλλικό σύμβολο που «ζωγραφίστηκε» από άγνωστο φαρσέρ. Ακόμα οι υπεύθυνοι για το κούρεμα του γκαζόν δεν έχουν εντοπιστεί, ενώ παρότι έχουν γίνει εργασίες ώστε το τεράστιο πέος να εξαφανιστεί, οι φωτογραφίες έχουν γίνει ήδη viral.

Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου