Breaking

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης: “Όλοι μαζί ενωμένοι, για το καλό τού τόπου μας, για να πάμε τον Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά”

Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης: “Όλοι μαζί ενωμένοι, για το καλό τού τόπου μας, για να πάμε τον Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά”.

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου, εργαστήκαμε με όραμα, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα, τιμώντας πάντα την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.

Παρά τις αντιξοότητες που δημιούργησε η οικονομική κρίση και τα προβλήματα που προέκυψαν στα ελληνικά νοικοκυριά, η πανδημία του Covid-19 μια πρωτόγνωρη σε όλους μας υγειονομική συγκυρία που τάραξε συθέμελα τη ζωή όλων μας και η ενεργειακή κρίση με αποτελέσματα που μας αγγίζουν ακόμη και σήμερα σε όλα τα επίπεδα,

  • Ανταποκριθήκαμε με αποτελεσματικότητα στις μεγάλες προκλήσεις του Δήμου μας.
  • Υλοποιήσαμε με επιτυχία το πρόγραμμά μας και αποδείξαμε πως έχουμε και τη βούληση αλλά κυρίως την ικανότητα να προσφέρουμε έργο σε όλους τους τομείς.
  • Επενδύσαμε στο μέλλον αυτού του τόπου.
  • Αξιοποιήσαμε κάθε διαθέσιμο πόρο και συνεχίζουμε…

Με σύμμαχο τη στήριξή σας, αξιοποιήσαμε κάθε δυνατότητα, δώσαμε μάχες και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση της καθημερινότητας σε ζητήματα που αφορούν στο περιβάλλον, την καθαριότητα, την ασφάλεια, την υγεία, την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την τουριστική ανάπτυξη, την κοινωνική μέριμνα των ευπαθών ομάδων.

Καταρτίσαμε μελέτες και συντάξαμε ολοκληρωμένους φακέλους υποβολής προτάσεων, διεκδικήσαμε και πετύχαμε τη χρηματοδότηση έργων ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου μας.

Σήμερα, “τρέχουν” στον Δήμο μας συνολικά 57 έργα, μικρές παρεμβάσεις και μεγάλα, εμβληματικά έργα, προϋπολογισμού που ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ.

  • Έργα για τα οποία εργαστήκαμε με πρόγραμμα, σχέδιο και μεθοδικότητα.
  • Έργα που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και την αναβάθμιση του Δήμου μας.
  • Έργα που επισφραγίζουν τη βούλησή μας να βάλουμε τον Δήμο μας σε αναπτυξιακή πορεία.
  • Έργα που είναι ικανά να καθορίσουν το μέλλον του τόπου μας.

Σε αυτή την πορεία, προχωράμε μπροστά, με σταθερό βηματισμό, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία στα λόγια και στην πράξη.

Φίλες και φίλοι,

Με αίσθημα ευθύνης και με πλήρη γνώση των ζητημάτων, των δυσκολιών αλλά και των δυνατοτήτων αυτού του τόπου, διεκδικώ εκ νέου το αξίωμα του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Με μια έμπειρη, υπεύθυνη και ικανή ομάδα στελεχών, με ολοένα αυξανόμενα αποθέματα δημιουργικότητας και διάθεσης για προσφορά, συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, με γνώση και διαφάνεια για να πάμε τον Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά.

Και σε αυτό τον αγώνα, δεν πρέπει να λείψει κανείς…

Απευθύνω πρόσκληση προς όλες και όλους, τις δημοτικές παρατάξεις, τους Συλλόγους, τους φορείς και τους πολίτες αυτού του τόπου, να ενωθούμε, να αφήσουμε πίσω μας μικρότητες και προσωπικές φιλοδοξίες, για να πάμε τον Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά, στη θέση που του αξίζει.

Να δημιουργήσουμε έναν Δήμο πρότυπο για το μέλλον των παιδιών μας και των επόμενων γενιών.

Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης

Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου