Breaking

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Τον μαύρο Χάρο(The Grim Reaper) στην τελετή του Τσαρλς τον είδατε;;;

Τον μαύρο Χάρο(The Grim Reaper) στην τελετή του Τσαρλς τον είδατε;;;

Σε κάθε τελετή τους θυσιάζουν παιδάκια ή παρθένες και αυτή την φορά δεν θα γινόταν διαφορετικά. Δείτε στο επόμενο βίντεο τον Χάρο να περνάει βιαστικά σαν ένδειξη και σαν αποκάλυψη της σημερινής μαύρης τελετής των μεγαλύτερων δολοφόνων του πλανήτη.
Είναι οι ίδιοι μαύροι που εμβολίασαν με δόλο τα δισεκατομμύρια κοιμησμένους του πλανήτη.

Η μας δείχνουν την αρχή της Δεύτερης Πανδημίας και φυσικά του μεγαλύτερου εγκλήματος εναντίον της ανθρωπότητας μετά την φάρσα-19 με τις ενέσεις ανόσιας ή συγκομιδής της πλεμπας.

Το Τέλος είναι τώρα και ουδείς έχει αντιληφθεί το μεγαλύτερο έγκλημα απο τις δολοφονικές εξουσίες του μαύρου.

Σας έχουμε προειδοποιήσει έτσι ακριβώς όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια.

Τι είναι ο The Grim Reaper;

Για χιλιάδες χρόνια, διάφοροι πολιτισμοί είχαν φιγούρες που αντιπροσωπεύουν τον θάνατο. Ένα από τα πιο κοινά και ανθεκτικά από αυτά είναι το Grim Reaper—συνήθως μια σκελετική φιγούρα, που συχνά καλύπτεται με μια σκοτεινή ρόμπα με κουκούλα και φέρει ένα δρεπάνι για να «θερίσει» ανθρώπινες ψυχές. Πώς και πότε όμως αυτή η εικόνα συνδέθηκε με τον θάνατο;

Το Grim Reaper φαίνεται να εμφανίστηκε στην Ευρώπη κατά τον 14ο αιώνα. Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που η Ευρώπη αντιμετώπιζε τη χειρότερη τότε πανδημία του κόσμου, τον Μαύρο Θάνατο, που πιστεύεται ότι ήταν το αποτέλεσμα της πανώλης. Υπολογίζεται ότι περίπου το ένα τρίτο του συνολικού πληθυσμού της Ευρώπης χάθηκε ως αποτέλεσμα της πανδημίας, με ορισμένες περιοχές της ηπείρου να έχουν πολύ μεγαλύτερες απώλειες από άλλες. Το αρχικό ξέσπασμα της πανώλης εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του 1347-51, και τα κρούσματα στη συνέχεια επαναλήφθηκαν αρκετές άλλες φορές μετά από αυτό. Οπότε, ξεκάθαρα, ο θάνατος ήταν κάτι που είχαν στο μυαλό τους οι επιζώντες Ευρωπαίοι και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι επινόησαν μια εικόνα για να τον αναπαραστήσουν.

Γιατί όμως η σκελετική φιγούρα; Γιατί το δρεπάνι; Γιατί η ρόμπα; Οι σκελετοί συμβολίζουν το θάνατο, αντιπροσωπεύοντας το ανθρώπινο σώμα αφού έχει αποσυντεθεί. Το ιμάτιο πιστεύεται ότι θυμίζει τα άμφια που φορούσαν οι θρησκευτικές προσωπικότητες της εποχής όταν έκαναν ταφικές ακολουθίες. Το δρεπάνι είναι μια εύστοχη εικόνα από γεωργικές πρακτικές της εποχής: οι θεριζοαλωνιστές χρησιμοποιούσαν δρεπάνια για να θερίσουν ή να μαζέψουν καλλιέργειες που ήταν έτοιμα να αφαιρεθούν από τη γη… και, λοιπόν, κάπως έτσι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν: συγκομιδή από τη γη.

korakas-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου