
Μετά τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει ακάθεκτος τον σχεδιασμό του. Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι θα βρεθεί στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους «πράσινους».
Μετά την ολική ανατροπή στην υπόθεσή του, ο Εργκίν Αταμάν θέλησε να τον βάλει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν και ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τελικά τη ρήτρα των 500.000 δολαρίων στην Γκραν Κανάρια.
- Ερνανγκόμεθ, Παναθηναϊκός: Ο ελίτ σουτέρ από τη θέση «4» στη... μηχανή του Αταμάν
- Ερνανγκόμεθ: Το πρώτο του... πράσινο ποστ μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
Έτσι, ο Πολωνός σέντερ μόλις περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα ανακοινωθεί από την πράσινη ΚΑΕ, πιθανότατα την Παρασκευή (28/07). Την περσινή σεζόν στο EuroCup (σε 22 αγώνες) ο Μπαλτσερόφσκι μέτρησε 8.6 πόντους (με 40.9% στο τρίποντο), 3.8 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 1 λάθος ανά 16:59 συμμετοχής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου