Στο υπόμνημα γίνεται λόγος για «εγκληματική αμέλεια, αδράνεια, ανοχή και ασυνεννοησία των εμπλεκόμενων ελληνικών αστυνομικών αρχών.

Απόδοση δικαιοσύνης ζήτησε ο αδερφός του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή, που έχασε τη ζωή του στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος δήλωσε παράστασης υποστήριξης κατηγορίας συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του Σταύρο Γεωργόπουλο και Χρήστο Μαυρομάτη.

Για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, ο αδελφός του θύματος κατέθεσε ένα υπόμνημα – αίτημα στην ανακρίτρια με το οποίο ζητάει τη διενέργεια συγκεκριμένων ανακριτικών πράξεων «με σκοπό τη συλλογή και διατήρηση των αποδείξεων καθώς και για την εξασφάλιση των ιχνών του εγκλήματος και τη διερεύνηση της τέλεσης λοιπών αξιόποινων πράξεων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται οι απολογίες των χούλιγκαν για τα φονικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ειδικότερα ο αδελφός του θύματος ζήτησε:

• Να συλλεγεί και να τεθεί στην διάθεση της ανάκρισης όλο το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες των συνοριακών σταθμών εισόδου των κατηγορουμένων καθώς και των σταθμών διοδίων που διήλθαν μέχρι την άφιξή τους στην Αττική

• Να συλλεγεί το βιντεοληπτικό υλικό από τους σταθμούς «ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ» «ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ» , «ΠΕΡΙΣΣΟΣ», «ΕΙΡΗΝΗ», «ΠΕΥΚΑΚΙΑ»