Breaking


Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

1

Σήμερα είναι 78 χρόνια από το μέγιστο ανοσιούργημα που γνώρισε (ως τότε) το ανθρώπινο γένος.
Η πρώτη ατομική βόμβα που κατασκευάστηκε στις ΗΠΑ, ρίχτηκε πάνω σε μία πόλη αμάχων!!!

Η Χιροσίμα δεν ήταν στρατιωτικός στόχος, δεν είχε βάσεις, δεν ήταν στρατόπεδο ή έστω επικοινωνιακή βάση.

Ηταν μία απλή πόλη, με αμάχους, γυναικόπαιδα, μωρά, ηλικιωμένους, αναπήρους και ότι άλλο έχει μία πόλη.

ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;

Ούτε κατά διάνοια!

Ο Β’ Παγκόσμιος είχε ουσιαστικά τελειώσει.

Η Γερμανία είχε ήδη παραδοθεί, προ 3μήνου.

Η Ιταλία ήταν ήδη παραδομένη από 2ετίας.

Μόνο η Ιαπωνία αντιστεκόταν, αλλά ήταν στα τελευταία της…

Από στιγμή σε στιγμή θα συνθηκολογούσε και αυτή.

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΗΠΑ;

Για να εκβιάσουν την Ιαπωνία να παραδοθεί σε αυτούς!
Δεν ήθελαν να επαναληφθεί το φιάσκο τους με την Γερμανία.

Αυτό χρειάζεται λίγο επεξήγηση:

Ο Χίτλερ δεν έκρυψε ποτέ ποιά χώρα ήταν ο κύριος στόχος του…

Οσο οι Ναζί προήλαυναν μέσα στο έδαφος της Σοβιετικής Ένωσης, οι δυτικοί σύμμαχοι (ΗΠΑ, Βρετανία) δεν βιαζόντουσαν καθόλου. Οσο και αν τους το ζητούσε η ΕΣΣΔ, που μετρούσε εκατομμύρια θύματα, να κάνουν μία απόβαση κάπου στην Ευρώπη, για αντιπερισπασμό, ώστε να πάρει και αυτή μία ανάσα, οι Δυτικοί σύμμαχοι ροκάνιζαν το χρόνο, με διάφορες προφάσεις. Εκείνη την έρμη την απόβαση στη Σικελία, όλο τη μοιρολογούσαν και όλο δεν την αποφάσιζαν.

Μόνο ΜΕΤΑ από την απροσδόκητη πανωλεθρία των Ναζί στο Στάλινγκραντ και την αρχή της μεγάλης σαρωτικής προέλασης του Κόκκινου Στρατού, μόνο τότε τους έπιασε η βιασύνη…

Μάλιστα μετέθεσαν και το σημείο απόβασης από Σικελία που ήταν, σε Νορμανδία, επειδή είναι πολύ πιο κοντά στο Βερολίνο, με σκοπό να προλάβουν τους Σοβιετικούς, να μπουν στο Βερολίνο πρώτοι, ώστε η Γερμανία να παραδοθεί σε αυτούς.

Οι Σοβιετικοί τότε δεν γνώριζαν ακόμη ότι οι Αγγλοαμερικανοί είχαν έρθει σε κρυφές διαπραγματεύσεις με τους Γερμανούς, από τις αρχές του 1945, ώστε οι Γερμανοί να παραδοθούν στου Δυτικούς Συμμάχους.

Στα πλαίσια αυτά είχαν ήδη συμφωνήσει και την μετακίνηση τεράστιων δυνάμεών τους, από το Δυτικό μέτωπο να μεταφερθούν για ενίσχυση του Ανατολικού μετώπου. Ετσι οι Αγγλοαμερικανοί προέλαυναν σχεδόν ελεύθερα στο Δυτικό μέτωπο, συναντώντας μία σχεδόν συμβολική αντίσταση, ενώ την ίδια ώρα στο Ανατολικό μέτωπο κάθε μέτρο προέλασης κερδίζονταν με ποτάμια αίματος.

Ακόμη και στην Ελλάδα, οι Αγγλοι ήρθαν σε μυστική συμφωνία με τους Γερμανούς, ώστε να φύγουν ανενόχλητοι και ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, υπό τον όρο οι δυνάμεις που θα έφευγαν από την Ελλάδα να πάνε να ενισχύσουν το Ανατολικό μέτωπο….

Τελικά όμως, ό,τιδήποτε κι αν σοφίστηκαν, έχασαν την κούρσα.

Οι Σοβιετικοί μπήκαν πρώτοι στο Βερολίνο και η Ναζιστική Γερμανία αναγκάστηκε να παραδοθεί σε αυτούς…
Αυτό οι ΗΠΑ δεν ήθελαν να το ξαναπάθουν και με την Ιαπωνία.

Ετσι έριξαν την ατομική βόμβα πάνω σε μία πόλη αμάχων, την Χιροσίμα, σε μία επίδειξη ισχύος, για να εκβιάσουν την παράδοση σε αυτούς.
__________________________________________
ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Οι πιο “τυχεροί”, που ήταν πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης, εξαχνώθηκαν σε κλάσμα δευτερολέπτου. Οι λιγώτερο τυχεροί, που ήταν μακρύτερα, πέθαναν σε λίγα λεπτά με φρικτό τρόπο.

Οι ακόμη λιγότερο τυχεροί, που ήταν ακόμη μακρύτερα, είδαν τις σάρκες τους να λιώνουν, να ξεκολλούν και να πέφτουν, αποκαλύπτοντας τα γυμνά κόκκαλά τους και πέθαναν μαρτυρικά.

Οσοι δεν ήταν τόσο τυχεροί, γιατί έτυχε να είναι μακρύτερα, είδαν το δέρμα των παπουτσιών τους να συστέλλεται απότομα, συντρίβοντας τα κόκκαλα των ποδιών τους, ενώ τα ρούχα έλιωναν μαζί με το δέρμα και συγkaλούνταν μεταξύ τους αξεχώριστα…

Πέθαιναν αργά με φρικτό τρόπο, από λιώσιμο εσωτερικών οργάνων.

Τις επόμενες ώρες, οι αργοί θάνατοι από εσωτερικές αιμορραγίες και καταστροφές εσωτερικών οργάνων, ήταν δεκάδες χιλιάδες. Τις επόμενες μέρες δεν προλάβαιναν να μαζεύουν τους νεκρούς, που έπεφταν στο δρόμο, σαν τα κοτόπουλα.

Οι απώτερες συνέπειες ήταν καρκίνοι, λευχαιμίες και λεμφώματα, που θέριζαν τους κατοίκους των περιχώρων της Χιροσίμα, για δεκαετίες.
Αμέτρητα φαινομενικώς υγιή ζευγάρια γεννούσαν τέρατα, χωρίς μάτια, με άδεια κρανία, χωρίς εντόσθια, ή κανονικά παιδιά, που όμως μέσα στον πρώτο χρόνο πέθαιναν από όγκους παντού.

Πολλά νεαρά ζευγάρια κατέληξαν στην αυτοκτονία, συνειδητοποιώντας μετά πολλές προσπάθειες τεκνοποίησης, ότι θα είναι ισόβια καταραμένα.
Οι απώτερες συνέπειές κρατούν μέχρι και σήμερα…

Δεν μιλούμε για ένα “απλό” έγκλημα πολέμου.
Μιλούμε για ανοσιούργημα κατά του ανθρωπίνου γένους.
____________________________________
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;

Δυστυχώς ΝΑΙ.

Μόλις 3 μέρες αργότερα και ενώ η Ιαπωνία ήταν έτοιμη να παραδοθεί, οι ΗΠΑ έριξαν και 2η ατομική βόμβα, αυτή τη φορά στο Ναγκασάκι.
Αν για την πρώτη ατομική βόμβα ψελλίζουν κάποιες δικαιολογίες, “το κάναμε για να συντομεύσουμε τον πόλεμο και να γλυτώσουν ζωές”, ή “δεν ξέραμε τι ακριβώς θα προκαλούσε” και κάτι τέτοια, στο Ναγκασάκι δεν μπορούν να ισχυριστούν ΚΑΝΕΝΑ από τα δύο αυτά.
ΚΑΙ ήξεραν πια τι προκαλεί, ΚΑΙ η Ιαπωνία πήγαινε για υπογραφή.

Τότε, γιατί πάλι;
Αυτό που είπαμε πιο πάνω: έπρεπε η Ιαπωνία να εκβιαστεί, ώστε να παραδοθεί ΑΜΕΣΑ, μόνο στις ΗΠΑ, πάση θυσία!
________________________________
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Στις δίκες της Νυρεμβέργης δικάστηκαν οι εγκληματίες πολέμου, της πλευράς των ηττημένων.
Οι εγκληματίες πολέμου των νικητών, δεν δικάστηκαν ΠΟΤΕ…
……………………………………………………………………………………..
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.
ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.
…………………………………………………………………………………….

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου