Εξέφρασε τους φόβους των πελατών του για αντίποινα από Έλληνες οπαδούς που βρίσκονται στη φυλακή και θα θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τη δολοφονία του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τον «άγραφο» νόμο των φυλακών και αντίποινα από Έλληνες οπαδούς που είναι κρατούμενοι φοβούνται οι Κροάτες χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Μιλώντας σε κροατικά μέσα ένας εκ των δικηγόρων των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που εκπροσωπεί 98 από τους συλληφθέντες, ανέφερε ότι δεν θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης προσωρινής κράτησης, παρόλο που όπως είπε η λίστα των υπόπτων για τη δολοφονία του 29χρονου έχει μειωθεί σε πέντε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκάλυψη για τη Νέα Φιλαδέλφεια: Η αστυνομία γνώριζε για «επίθεση», αλλά την περίμενε αλλού

Μέχρι στιγμής έχουν κριθεί προφυλακιστέοι και οι 70 συλληφθέντες που έχουν απολογηθεί και ο δικηγόρος τους, Αθανάσιος Καϋμενάκης, εκτιμάει πως όλοι οι συλληφθέντες θα παραμείνουν προφυλακιστέοι.

«Κάνω  έκκληση στις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κροατίας να λάβουν σοβαρά υπόψη την κατάσταση και να εξασφαλίσουν μια δίκαιη δίκη. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια της πρεσβείας της Κροατίας. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που θα πάνε φυλακή, αλλά δεν είναι εγκληματίες», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος και στη συνέχεια εξέφρασε τους φόβους των πελατών του για αντίποινα από Έλληνες οπαδούς που βρίσκονται στη φυλακή και θα θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τη δολοφονία του Μιχάλη.

«Πρόκειται για οπαδούς, νεαρούς άντρες 19, 20 και 21 ετών. Αυτά τα παιδιά πηγαίνουν σε υπερπλήρεις φυλακές όπου μπορεί να υπάρξουν αντίποινα από πολλούς Έλληνες οπαδούς. Οι Κροάτες πρέπει να μείνουν μαζί για να είναι περισσότεροι και πιο ασφαλείς στη φυλακή», είπε ακόμα ο κ. Καϋμενάκης.