Breaking


Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Πόσο νόμιμος είναι ο «πρωθυπουργός τής Μπίλντερμπεργκ»; …

Πόσο νόμιμος είναι ο «πρωθυπουργός τής Μπίλντερμπεργκ»;

Είναι στα «καλά» του ο «κολλητός» τού Σβαμπ;

..του Παναγιώτη Τραϊανού

Εκλέχθηκε Πρωθυπουργός ως αρχηγός ενός κόμματος, το οποίο συμμετείχε παράνομα στις εκλογές, εφόσον έχει αποδειχθεί στα δικαστήρια ότι τα «έπαιρνε» από τη Siemens στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολεμικής μας ιστορίας.

Εκλέχθηκε Πρωθυπουργός ως αρχηγός ενός κόμματος, το οποίο χρωστάει μισό δις ευρώ, τα οποία τα πήρε παράνομα με πλαστά πιστοποιητικά από κρατικές τράπεζες και τα οποία τα «εξαφάνισε» ανάμεσα στους «πραιτοριανούς» του μέσα σε απολύτως αδιαφανείς συνθήκες.

Εκλέχθηκε Πρωθυπουργός ένας στην πραγματικότητά υπόδικος εγκληματίας, ο οποίος αυτήν τη στιγμή κυκλοφορεί ελεύθερος μόνο και μόνο εξαιτίας τής διαπλοκής τής Δικαστικής Εξουσίας με την πολιτική νομενκλατούρα.

Εκλέχθηκε Πρωθυπουργός κάποιος, ο οποίος είναι οφθαλμοφανές ότι έχει προβλήματα ιατρικής και συγκεκριμένα ψυχιατρικής φύσεως. Κάθε φορά που αφήνεται χωρίς τους «συμβούλους» του, είναι μια «πανδαισία» ανεξήγητων «συμπτωμάτων»! Όταν δεν είναι κάποιος κοντά του να του λέει πότε να σκύβει το κεφάλι, να μην κινείται ασκόπως, να μην παίζει με τα χέρια του ή να μην χαζογελά, υπάρχει πρόβλημα. Ακόμα γελάνε στην Κύπρο με το «τεφαρίκι» που τους επισκέφτηκε από τη μητέρα Ελλάδα. Πόσο νόμιμο είναι ένας αρχηγός κράτους να έχει ψυχιατρικά προβλήματα και αυτά να αποκρύπτονται από τον ανυποψίαστο λαό; Γιατί, για παράδειγμα, οι ΗΠΑ —τις οποίες θαυμάζει και ο ίδιος— δίνουν τόση μεγάλη σημασία στη σωματική και ψυχική υγεία τού προέδρου ηγέτη τους και στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανάλογη μέριμνα; …«Κρύβει» μήπως κάτι, το οποίο δεν πρέπει να το μάθει ο λαός; Γιατί είναι υποχρεωμένος από τον νόμο ένας πιλότος ή ένας καπετάνιος να δίνει στη δημοσιότητα τον ιατρικό του φάκελο και δεν είναι υποχρεωμένος ένας άνθρωπος που κυβερνά ένα κράτος και επάνω του στηρίζει την επιβίωσή του ένας ολόκληρος λαός; Υπάρχει ιατρικός του φάκελος —από την εποχή που σπούδαζε στο Κολέγιο Αθηνών— με πολλά προβλήματα, όπως κατά καιρούς έχουν καταγγείλει επωνύμως κάποιοι συμμαθητές του;

Ακόμα και το 41%, που δήθεν του έδωσε ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές, είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ «πλασματικό» και παραπλανητικό. Αυτό είναι ένα ποσοστό των μαθηματικών και της στατιστικής, το οποίο σίγουρα δεν περιγράφει την «αλήθεια». Σε εκλογές —ποιος ξέρει με πόσο «τράβηγμα» από τους γνωστούς ηλεκτρονικούς «νταβατζήδες» των στατιστικών υπηρεσιών— όπου η ΑΠΟΧΗ —κατά «σύμπτωση»— περιορίστηκε ίσα-ίσα για να τηρηθούν τα όρια της «νομιμότητας» της διαδικασίας, δεν μπορεί κάποιος να πανηγυρίζει «νίκη»! …Δεν πανηγυρίζεις «νίκη» όταν έχεις «διώξει» όλον τον κόσμο από τις κάλπες και αυτό που πήρες είναι το ποσοστό των «επαγγελματιών» οπαδών τού διορισμού και του βολέματος! …ΔΕΝ το λες λοιπόν και ΘΡΙΑΜΒΟ! …Με 20% του λαού κυβερνά «αυτοδύναμα» μέσα από τις «αλχημείες» του τελευταίου εκλογικού συστήματος!

Έτσι εξηγείται και το μυστήριο ενός Πρωθυπουργού, τον οποίο υποτίθεται τον ψήφισε το 41% τού λαού και κυκλοφορεί με «αρμάδα» σωματοφυλάκων —σαν τον Ντίλινγκερ— και όπου πάει τον βρίζουν!!!

panagiotistraianou.substack.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου