Στη σύλληψη ενός από τους δολοφόνους των 6 Τούρκων στη Λούτσα προχώρησε η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας», πρόκειται για τον ύποπτο που είχε συλληφθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς έφερε πλαστό διαβατήριο, δύο πλαστές ταυτότητες και σφαίρες.

Ο συγκεκριμένος  Τούρκος ανήκει στην αντίπαλη ομάδα από αυτή στην οποία ανήκαν οι 6 εκτελεσθέντες. Διατηρούσε επαφές  μαζί τους και αυτόπτες μάρτυρες τον είχαν δει πολλές φορές στο Παλαιό Φάληρο να τους επισκέπτεται στο διαμέρισμα – κρυψώνα τους.

Φαίνεται να είναι αυτός που τους παγίδεψε και τους οδήγησε στην ενέδρα θανάτου στην περιοχή της Αρτέμιδας.

Με πλαστές ταυτότητες και κάλυκες στο Ελ. Βενιζέλος

Σημειώνεται πως την Τρίτη (12/09), λίγη ώρα μετά το μακελειό στη Λούτσα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο «Ελ. Βενιζέλος» τον Τούρκο, ο οποίος είχε στην κατοχή του 2 πλαστές ταυτότητες Πορτογαλίας και 4 φυσίγγια διαμετρήματος 9 mm. Οι πλαστές ταυτότητες αλλά και οι κάλυκες εντοπίστηκαν στην κατοχή του άνδρα κατά τη διάρκεια του ελέγχου των χειραποσκευών επιβατών στο επίπεδο των αναχωρήσεων.

Ο άνδρας είχε εκδώσει το εισιτήριο για να φύγει από Αθήνα αμέσως μετά την μαζική εκτέλεση. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας» προορισμός του 32χρονου ήταν η Μυτιλήνη όπου έμενε μόνιμα.