Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 55χρονου Έλληνα, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατ’ εξακολούθηση κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη όχι όμως τα 15 έναντι αμοιβής.

Πρόκειται για τον ΣΙΝΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του Ανδρέα και της Ιωάννας που γεννήθηκε το 1968 στο Ηράκλειο. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810274070 και 2810274258, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Από την ΕΛΑΣ υπογραμμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ