Breaking

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Απίστευτο: Ο Μπραντ Πιτ με πλαστική εγχείρηση στο πρόσωπο αξίας 100.000 ευρώ γύρισε τον χρόνο 30 χρόνια πίσω!

 

Ο γιατρός ισχυρίστηκε ότι το αυτί του Μ.Πιτ είχε την «κλασική εμφάνιση μιας ουλής από λίφτινγκ προσώπου»

Viral έγινε στην πλατφόρμα του TikTok το βίντεο ενός γιατρού που σχολίασε τη φαινομενικά αγέραστη εμφάνιση του Μπραντ Πιτ και αποκάλυψε ότι ο Χολιγουντιανός σταρ κατάφερε με μία πλαστική εγχείρηση αξίας 100.000 ευρώ, να γυρίσει τον χρόνο 30 χρόνια πίσω.

Ο 60χρονος ηθοποιός έχει χαρακτηριστεί ως ο πραγματικός Μπέντζαμιν Μπάτον από τους θαυμαστές του, οι οποίοι λένε ότι φαίνεται να γερνάει ανάποδα, ιδιαίτερα μετά τη φωτογραφία του που τραβήχτηκε στο Wimbledon πέρυσι.

Ο Πιτ έπαιξε ως γνωστόν έναν άνδρα που γερνάει αντίστροφα στην ταινία του 2008 «Η περίεργη υπόθεση του Μπέντζαμιν Μπάτον (The Curious Case Of Benjamin Button)».

Σε ένα βίντεο στο Instagram, ο αισθητικός προσώπου και πρώην γιατρός του NHS δρ Τζόνι Μπέτριτζ πιστεύει ότι υπάρχει μια βασική ένδειξη ότι ο Χολιγουντιανός σταρ έχει κάνει επέμβαση, η οποία μπορεί να κοστίσει πάνω από 100.000 λίρες και απαιτεί μια περίοδο ανάρρωσης δύο έως τριών μηνών.

Ο ηθοποιός δεν έχει αποκαλύψει ποτέ αν έχει υποβληθεί σε αισθητική εγχείρηση, αλλά ο δρ Μπέτριτζ, ιδρυτής της κλινικής JB Aesthetics στο Λονδίνο, εικάζει ότι έχει κάνει λίφτινγκ προσώπου.

Ο γιατρός συνέκρινε φωτογραφίες του αστέρα του Χόλιγουντ που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Όσκαρ το 2020 με τις φωτογραφίες του περασμένου Ιουλίου, όταν είχε πάει να παρακολουθήσει έναν αγώνα τένις στο Γουίμπλεντον.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Αυτός ήταν πριν από τέσσερα χρόνια το 2020 και μπορείτε να δείτε ότι εμφανίζει τα φυσιολογικά σημάδια γήρανσης. Βαθιές στατικές γραμμές, απώλεια όγκου στην περιοχή των ματιών και στο μέσο του προσώπου και κάποια χαλάρωση του δέρματος στο κάτω μέρος του προσώπου».

Ενώ, πρόσθεσε: «Ήταν στο Wimbledon πέρυσι όπου έγινε αντιληπτή η μεταμόρφωσή του. Κοιτάξτε την αλλαγή στο πρόσωπό του και πόσο πιο νεανικός φαίνεται όταν τον βλέπετε από το πλάι στο προφίλ. Μπορείτε να δείτε ότι η αλλαγή στο περίγραμμα του κάτω μέρους του προσώπου είναι πραγματικά εντυπωσιακή και μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτό σχετίζεται με λίφτινγκ προσώπου από την εμφάνιση αυτής της ουλής».

Ο γιατρός ισχυρίστηκε ότι το αυτί του Πιτ είχε την «κλασική εμφάνιση μιας ουλής από λίφτινγκ προσώπου».

Εξήγησε: «Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, το δέρμα γύρω από αυτό ανασηκώνεται, γεγονός που μπορεί να αλλάξει το σχήμα και τη θέση των λοβών του αυτιού. Έχει σχεδόν γυρίσει πίσω στον χρόνο, στο πώς έμοιαζε το πρόσωπό του στις αρχές της δεκαετίας του 2000, πράγμα που είναι επίσης ειρωνικό επειδή έπαιξε τον Μπέντζαμιν Μπάτον».

Ο δρ Μπέτριτζ τόνισε: «Υπάρχει διαφορά τριών ετών μεταξύ αυτών των φωτογραφιών και είναι εμφανείς οι αλλαγές γύρω από το μέσο και το κάτω μέρος του προσώπου. Νομίζω ότι φαίνεται πολύ καλά για αυτή τη μεταμόρφωση, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα χειρουργικής επέμβασης που έχει γίνει σωστά».

Μετά τη διαδικτυακή επιτυχία του βίντεο, ο δρ Μπέτριτζ δήλωσε στη Sun: «Το βίντεο του Μπραντ έχει γίνει viral επειδή ο κόσμος δεν μπορεί να πιστέψει πόσο καλά δείχνει στα 60 του. Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που δημοσίευσα, ο Μπραντ μοιάζει όντως σαν να έχει κάνει λίφτινγκ. Οι αλλαγές είναι σημαντικές σε αυτό το διάστημα».


Συμπεραίνοντας είπε: «Για να επιτευχθεί αυτός ο βαθμός ανόρθωσης του προσώπου και του περιγράμματος, ειδικά στο μέσο και κάτω μέρος του προσώπου, δεν μπορείτε να επιτύχετε αυτά τα αποτελέσματα με μη χειρουργικές μεθόδους».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου