Breaking


Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΩΣ “ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” Η ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ “ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ” – ΘΑ ΨΕΛΛΙΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;


pappas

Η σκοπιανή πρόεδρος Γκορνάντα Σιλιάνοφσκα, συναντήθηκε σήμερα με τον Πάπα στο Βατικανό και δεν παρέλειψε να τον ευχαριστεί εκ μέρους όλων των “Μακεδόνων”. Κάτι βέβαια, που θα συνεχίσει να κάνει αφού κανείς από την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν την… ενοχλεί.

«Ήταν τιμή μου να γνωρίσω τον Ποντίφικα σήμερα. Ευχαρίστησα την Αγιότητά του για την αποφασιστικότητά του να επιδιώκει την ειρήνη στον κόσμο και να υπερασπίζεται τους φτωχούς του κόσμου. Εκ μέρους όλων των πολιτών της Μακεδονίας τον ευχαρίστησα για την υποστήριξη της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης των Δυτικών Βαλκανίων» αναφέρει χαρακτηριστικά η νέα πρόεδρος της γειτονικής χώρας.

Δείτε την ανάρτησή της:

Η νέα πρόεδρος των Σκοπίων συναντήθηκε σήμερα με τον Πάπα στο Βατικανό και σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα «Χ» αναφέρει ότι ευχαρίστησε τον Πάπα Φραγκίσκο εκ μέρους όλων των “Μακεδόνων πολιτών” για τη σταθερή υποστήριξή του στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου