Breaking

Διαφήμιση

Έντυπη Έκδοση

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2026

Η Μαριλένα Σούκουλη υποδέχθηκε τις «προεδρίνες» της Κορινθίας στη Βουλή


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, Μαριλένα Σούκουλη‑Βιλιάλη, υποδέχθηκε στη Βουλή των Ελλήνων γυναίκες που υπηρετούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Κορινθία, σε μια συνάντηση με έντονο συμβολισμό αλλά και ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων για τα ζητήματα της περιοχής.

Η βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γυναίκες προέδρους κοινοτήτων, οι οποίες –όπως τόνισε– αποδεικνύουν στην πράξη ότι η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπό τους μεταφράζεται σε ενεργή παρουσία και ουσιαστική συμβολή στην επίλυση των προβλημάτων των τοπικών κοινωνιών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι:

  • Αλεξάνδρα Αβραμοπούλου, Πρόεδρος Κοινότητας Κιάτου

  • Χρυσούλα Γιαννοπούλου, Πρόεδρος Κοινότητας Βέλου

  • Χρυσούλα Παππά, Πρόεδρος Κοινότητας Λουτρακίου

  • Γεωργία Σαρανταυγά, Πρόεδρος Κοινότητας Καρυάς

  • Παναγιώτα Τσουραπά, Πρόεδρος Κοινότητας Ελληνοχωρίου

  • Γεωργία Τσεμεντζή, Πρόεδρος Κοινότητας Ματίου

  • Ευτέρπη Καλαμπαλίκη, Πρόεδρος Κοινότητας Αρχαίας Κορίνθου.

Η κ. Σούκουλη ευχαρίστησε θερμά τις αυτοδιοικητικές για την παρουσία τους, επισημαίνοντας ότι από τον θεσμικό της ρόλο έχει δεσμευτεί να αναδεικνύει τη συμβολή των γυναικών στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της Κορινθίας.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η επερχόμενη Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα ισότητας, με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες γενιές γυναικών.

Από τη συνάντηση απουσίαζαν, λόγω υποχρεώσεων, οι πρόεδροι κοινοτήτων Κεφαλαρίου Χριστίνα Ρουμπέκα, Γαλατακίου Ματίνα Παξού και Εξαμιλίων Κωνσταντίνα Μαλανδρένη, τις οποίες –όπως ανέφερε η βουλευτής– θα χαρεί να υποδεχθεί σε επόμενη επίσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου